- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.581
yenı evınde gule gule otur canım
cok yorulmussundur emınımkaydirigubbakcemile5
sagol canım allah razı olsun ..amın allah herkese versın ....
Canım benim.limonlu su yağ yakmaktan ziyade.sabah kalkar kalkmaz aç karna içilince bağırsaktaki gazın tamamen atılmasına sebep oluyo.ve bağırsaklar rahatlıyo.
sen ne çok tost yiyon böyle beee.ama kahvaltıda olmasıda iyi tabii.hem çok uzun süre tok tutar.haydi canım haydiiiiiii.
Selam ben geldim millet geçmişi de okudum yeni arkadaşlar epeyi katılımda bulunuyor eskilerden rose bi çok katılımda bulunuyor bırde s2000 eylulcede azcık bbulunuyor neslinin kayınpeder gitmedşi hala
merhaba canım nasılsın kılo aldınmı yoksa-tatlicadiarzu-
evet yenı arkadaslar daha cok paylasımda bulunuyor eskılerden bır ben bırde rose burda otekı tugbanın yanı serıncenın hıc sesı cıkmıyor bu aralar cok yogun herhalde yada cok kılo aldı:jeyyar: oyuzden gelmıyorda olabılırsengözlerimebaksanab
kiz aman suna bak hele zikkim yymis ne yapim bacim aslinda gercekten fazla yemiyorum hani diyorum ya yedim diye aslinda fazla degil ama keske onuda yemeseydim diyrum pisman oluyorum ben gercekten cok hizli kilo veremiyorumam agayret ediyorumvalla nediyim bilmiyorum.. zıkkım ye ne diyim...:mymeka: buraya geleli bir hafta oldu bir günde deki yemedim.. bir sürü bahane sıralamışsın yok gelen yok giden ne alaka şimdi be tutu şu bogazını artık.. ne güzel işde daha kolay olmalı sürekli çalışıyon oturmuyon spor yer,ne geçiyo birde şu bogazını tutsan.. gizli gizli yapıyorum demişsin.. görecem cumaya gizlini hele bir kilo verme sen :mymeka:
[/B]
yaa ah ah senin kafana vurmak lazim ya birde uzdun beni okadar ne yapalim saglik olsun be guzelim bence sen bizsiz motive olamiyorsuncanımıniçii aslında ilk gruplara gireceğim zaman sağolsun neslim davet etti ama ben birbirimizi motive edemeyiz diye düşündüm nedenseama gelirim sık sık aranıza yine yerimseniben
hem neden faydan olmasın şekercim senin yazdıklarını okumak inanılmaz keyfi veriyor bana
darisi senin basina kizzz:ecrin_bebek:okuyom zaten.açtım şimdi.ama önceden de okudum gibi geliyo bana.diyecek tek şeyy mükemmmeeelll.maşşşalllllaaah yanii.
ne oldu kiz niye uzgunsun:çok üzgünüm:senağlama
kiz ne siskosu ben balik etliyim sisko degil aa unuttunmu
kız şişko nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cumaya verecekmisin bir kilo.. bu neslide benim moral depommmmmmmmmmm:roflol::roflol:
gunaydin canim ne guzel valla bende su k.babayi obur iceri atim ozaman gelip yapacam acilissgünaydın herkese a.s.
bugun de acılısı ben yapıyım:1rolleyes:
kahvaltımı yapıyorum şimdi cokacimcoook
ay ne guzel valla cok sevindik canim diyete devam et birakmak yok ona goreegünaydın bayanlar nasılsınız?benim psikolojim düzeldi sayılır diyete devam kilo vermeliyim ama bu hafta vermemiş olabilirm.hem regl hemde 3 günlük stresten kaçamak yaptımsenağlama
aaa hosgeldin kiz sukur kavusturana valla yeni evinde gule gule oturursun insallah canimslm ben geldımmmm ıznım bıttı evımı tasıdım....
ay sizde biktiniz demi k.bababdan :roflol:Selam ben geldim millet geçmişi de okudum yeni arkadaşlar epeyi katılımda bulunuyor eskilerden rose bi çok katılımda bulunuyor bırde s2000 eylulcede azcık bbulunuyor neslinin kayınpeder gitmedşi hala
Slm kımse yazmıyor yaa...nerdesınız..
Ben karar verdım ınsallah ÜŞenmezsem eger Öglenlerı evden yemek getırmek ıstıyorum..dıyet yemegı olarak ne Önerırsınız?
Sİyah nerelerde ?
kiz yazmaya calsiiyom gcmisi okudum oyuzden geciktim arada yemeklerede bakiyom tabi sen ne yaptin kilo aldim deme kafani kirarim haberin olsun bu hafta kilo almak yok
gecen hafta zaten aldin kiloyu kactin sana firca cekemedik fazla bu hafta ikisini birden yapariz haberin olsun kesin kilo vermsi olman lazim ona gore ayrla kendini taammi
siyah yemis yemis oturmustur bir yere o yedigi zaman oratdan kaybolur
benimde isime gelir tabi yesin elleme bosver sorma
kzi valla ne goturulurki oraya oglen normalde et yememiz tavsiye ediliyo aksamlari sebze ona gore ayarla iste
canım valla kacmadım....ınan öyle denk geldı ben yaptıgımın arkasındayım...sadece cevrenın baskısı ıste ye bısey olmaz laflarından oldu yoksa hafta ıcı cok ıyıydım...4 gun ızınlıydım acayıp yoruldum ama kılo almadım cok hareketten vucudum sıkılastı vermedım de ama bugun sabah 2 dıyet bıskuvı öglen peynır domates ekmek yedım bıraz öncede kayısı yedım..aksama dusunuyorum ...sımdıde yuruyuse cıkıcam ...cumaya ınsallah 1 kılo gıtmıs olur ben sızden fazla sevınıcem valla...
merhaba kızlar
cocukların karnını doyurdum
ocagade yemegımı koydum geldımyerimseniben
neler yapıyonuz bakiimmm-tatlicadiarzu-
Slm kımse yazmıyor yaa...nerdesınız..
Ben karar verdım ınsallah ÜŞenmezsem eger Öglenlerı evden yemek getırmek ıstıyorum..dıyet yemegı olarak ne Önerırsınız?
Sİyah nerelerde ?
ya sen bosver cevreyi felan zayiflayinca arkandan bakacaklarr saskin saskin
valla kilo almadiginada sevindim canim
insallah verirsin dah cumaya var
sedaaa sende hosgeldin kiz sinavin nasil gecti anneni gonderdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?