Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız Neslı sen kılo veremıyon hep bızlere yuklenıyon kılo verın verın dıye:jeyyar:
nasıl olacak bu ısyerimseniben

caktirma kzi sende alla alla kelin ilaci olsa basian surerdi degilmi ama sende benden farkin yok hatta sen benden daha vahim durumdasin be guzelim bendemi caktirmayim alla alla motive ediyoz iste sende ol motiveni :mymeka:

anam bizde seni ozledik canim ya valla sevindim sinavina hadi hayirlisi eczaci hanim
annene soyle slm soylesin adanama benden
yazin adanaya gidiyon zaar gorusek kiz cok yakiniz biiz size

anam bizde seni ozledik canim ya valla sevindim sinavina hadi hayirlisi eczaci hanim
annene soyle slm soylesin adanama benden
yazin adanaya gidiyon zaar gorusek kiz cok yakiniz biiz size

canım çok sevinirim negüzel olur walla görüşürsek kaydirigubbakcemile5
buarada ben buhafta iyi kilo verdim galiba bu ders yoğunluğunda bile çok spor yapıyorum iyi geliyor..sizde hareketlenin bakalım buhafta takımımız canlansınn, ben listede deilim ama olsun takım ilklere girince çok mutlu oluyorum walla kaydirigubbakcemile5

canim benim ya bu takim uyelerinin hepsi senin gibi olsa keske yer oldugu anda yanimiza gelirsin sende istersen canim seni bende gormek isterim sahsen aramizda asil uye olarak
neyse kizlar oglan kkda oyun oynamak istiyo ben kactim oglana birakacam pcyi haberiniz olsun opuldunuza.s.

SELAM KIZLARRR
napıyosunuz bakalım
geçmişi çocukları yatırdıktan sonra gelir okurum
bu hafta hiç tartılmadım cuma sabahı tartılcam
hergün 1 saat spor yapıyorum
dünden beri mutfağı temizliyorum o yüzden giremedim miss gibi oldu mutfağım
Allahtan unumbitmiş yoksa börek açabilirdim
ben komşuya geçiyorum gelince görüşürük
öptüm hepiniziŞeniz

ii aksamlar kizlar ... benim kiz yine kotulesti bugun aksama kadar onunla ilgilendim az once yine doktordan geldik ilaclarini yeniledi gelelim bana..... sabah iki dilim ekmek tere yag saat 10 bi kucuk kase sutlu kellogs k bir bardak portakal suyu oglen salata yumurtali kucuk bi kase mercimek corbasi 4 dilim ince kepek ekmegi... saat 4 yine kucuk kase kellogs k.. simdilik bu kadar...siyah bugun analizini yaparmisin bana aksama havuc rendeliycem yanina yyine mercimek corbasi kepek ekmegi .... tsk simdikten

slm neslihan kiz her geldigine bi laf sendede kiz ne varmis bu takimin uyelerinde bak ne guzel rejime devam sporada dolmalari tavuklari yiyip gelmiyoz biz:roflol::roflol::roflol:

herkese iyiakşamlar.. bugün işlerim oldugu için acamadım malesef netii.. kısaca günün özetini geçeyim....
sabah klasik kahvaltı 60gr cavdar ekmegi 30 gr peynir bunu 2 bölerek satt 7 de ve 10 yedim aralarda bitki çayı ve nescafe ile erik kurusu yedim..
öglen tavuk şinitsel yagda kızarmış.. pirinçli yayla corbası salata vardı.. şinitsel 2 parcaydı yagda kızarmış çok yaglı oldugu için bir parcasından çok küçük bir parca koparıp yedim salatamı bitirdim corbamında yarısını yedim ekmek yemedim canım istemedi nedense.. aralarda gene cay kahve ve erik kurusu yedim.. akşama evdekilere pirinçi ıspanak banada cok az yaglı pirinçsiz ıspanak yapıp yogurt dökerek bir tabak yedim.. ama baya rahatsız etti şiştim ama hala acım.. allah nasip ederse bugünü bu şekilde kapatacagım.. ama şimdi size yazınca az yemişim gibime geldi...
yaptıgım spora gelincede.. sabah erken evden cıkarak bir saat yürüdüm.. akşamada 15 dakka yürüyüş evde step cubuk göbek kalca hareketleriyle bir saate tamamladım .

slm ben geldımmmm ıznım bıttı evımı tasıdım....
hayırlı olsun güle güle otur yeni evindea.s.
biliyormusun bu suyun içine elma sirkeside kaymaya başla bence yagları baya bir yakıyor hihoyyyt
kımbılır kac yıl olmustur sabahları tost yemeyelı....afıyet olsun...

ben sabahları kalkıp buraya gelmem 8,30 buluyor 9 da ancak çay ıcıyorum sanıyorum o yuzden metobalızmam gec calısıyor...
bak kendin sölüyon nedenini bulmuşsun bile.. bende erkekn kalkıyorum işe gidim evi toparlıyım derken hem vakit bulamıyorum hemde yiyem,iyorum ama kahvaltımı bölmöeye azda olsa bişeyler yemeye calışıyorum.. bunlar basite alınmayacak şeyler.. metobolizma amca küserse alim allah :roflol:dahada gönlünü edemeyiz demi

valla nesli ben senden şüpelenmeye başladım söleyeyim.. hergün kaçırdım diyip duruyon.. sen kesin kilo veriyonda millete sölemiyon cumaya süpriz olsun diye hadi bakalım hayırlısı
anam nerey gittiniz kizalr yaa kayboldunuz simdide ben basliyacam aglamaya haa cabuk gelin yuruyunde dellendirmeyin beni siyhhh kiz okuyonda cevap vermiyorsan doverim seni davul ol emii
kız yok acamamdım bugün gündüzde okuyamadım.. yogun bakım ful doluydu ziyaretciler kdurttu beni.. azdaha karının birinin gırtlagına sarılıyordum baktım millet geri çekiyo benii. anladıgın gibi degildi valla kötükedihüso
caktirma kzi sende alla alla kelin ilaci olsa basian surerdi degilmi ama sende benden farkin yok hatta sen benden daha vahim durumdasin be guzelim bendemi caktirmayim alla alla motive ediyoz iste sende ol motiveni :mymeka:
alahh allah şuna bak hele .. al sanada motive şişko hatunnn:mymeka: :mymeka: :mymeka:

günahımı alma nen :mymeka: kaçıröadım bişey.. ama zor tutuyom kendimi bilesin ama kaçırmayacagım.. nesli sen sorsana püsküüte bu gurup başka bir gurup ve mezun olmuş biriyim .. genemi en son verdigim kilodan degerlendirme alınacak
takma onu bunu sed cekiyolar cekemiyolar vesairee.. se yoluna bak daha zayıfla bak neler diyecekler.. bana bir derdinmi var hastalıklımısın bile muamele yaptılar salla hepsini
merhaba kızlar
cocukların karnını doyurdum
ocagade yemegımı koydum geldımyerimseniben
neler yapıyonuz bakiimmm-tatlicadiarzu-
sanada merhaba Şeniz
valla eylülce bugün analiz yapacak durumda degilim kafam hiç basmıyo.. bu arada ben cahalım şu kucuk kase kellogs k bu neki anacım ben bilmiyom yada biliyom ismini bilmiyom anlatki ona göre bakım ne olmuş ne olmamış ne var bunun içinde neye benziyo..

ben cıkıyorum millet.. zaten kimsede yok.. bu aralar bilmem farkındamısınız beni yalznı bırakıyorsunuz.. valla küsecem haberiniz olsun.. nesli bilir ben küsüncede hiç iyi olmaz.. ben kaçtım işlerim var biraz.. hepiniz allaha eamnet olun iyi geceler...
bu arada alta arkladıgım bir tarkan diyetini koyacagım.. başka topiklerden :roflol: yalan gerçek tarkan bu diyetle bir bucuk ayda 10 kilo vermiş.. hadi kalın saglıcakla

neyse ben yazayım yazıldıysada artık ikinci bikez okumuş olursunuz ...
öncelikle güne 2 kayısı yiyip bir bardak ılık su içerek başlayın .
kahvaltı :2 dilim kızarmış kepekli ekmek,1 tatlı kaşığı diyet reçel,6 adet tuzsuz siyah zeytin ,sınırsız yeşil biber,salatalık,domates,şekersiz olmak şartıyla sınırsız kahve ve çay ...ha bide kahvaltıdan önce 60 dk düz yolda normal tempoda yürüyün ..
ara:1 elma yada 1 portalkal.
öğle:içinde yeşillikler,domates,salatalık ve biber olan koca bir kase salata ama yağsız.salatanın üstünüe bir parça tavuk yada küçük kutu diyet ton balığı koyabilirsiniz .
1 dilim kepek ekmeği,
1 kase diyet yoğurt yada bir kase çorba.haftada iki kez yoğurt yada çorba yerine küçük bir porsiyon etsiz nohut yada kuru fasulye yada mercimek ..
ara:bir bardak portakal suyu yada ayran yada elma suyu,nar suyu.
akşamçok önemli saat 20:30 dan sonra su dışınıda birşey iyiyp içmek yasak ..balık veya tavuk ızgaraderisiz.içinde yeşillikler ,domates,salatalık ve biber olan koca bir kase salata....ama yağsız,hafta iki gece bu mönüye yağ ve etsuyu konmadığı yapılmış konmadan yapılmış bir kase sebze çorbası..ekleyebilirsiniz ..
uyumadan 2 saat önce
şekersiz içilmesi şartıyla başta yeşil çay olmak üzere tüm bitki çayları ıhlamur rezene adaçayı nane çayı sınırsız olarak serbest ..

bunlara dikkat
günde en az2 litre ılık su için.
şeker ve un hiç yemeyin
asla alkol almayın
günde 1 çorba kaşığı ğından çok zeytin yağı tüketmeyin .
tuz kola kuruyemiş ve meşrubattan uzak durun
canınınz çok tatlı isterse haftada 1 gün küçük bir parça diyet siyah çikolata yiyin
canınız illede hamur işi isterse haftada 1 gün öğleyin kepekli makarna yiyin.makarnayı haşlayın ve üstüne azıcık zeytin yağı dökün taze domatesden hiç yağ eklemeden sos hazırlayabilirsiniz .
çok gelirse tabağınızda yemek bırakın .
arkanızdan ağlamaz
maydonozu sofradan eksik etmeyin vücuttaki ödemi söker .
gün aşırı badem birkaç adet fındık tüketin .
yemeklerinizi masaya oturup yiyn.ayaküstü ve ya tv karşısında yemeyin
yemek tabağı olarak kahvaltı tabağı kullanın
yavaş yiyin çok çiğnedikten sonra yutun
otomobil kullanma dışında 15 dakikadan daha uzun bi süre oturmayın
arada mutlaka 5 dk ayakta kalın ve dolaşın
bol kıyafetlerin hepisin atın
haftada birkez tartılın kilonuzu yazın ..ve çevrenin kilo alıyosun yada veriyosun eleştirilerine kulaklarını tıkayın ..

kızlar slm
ya bizim bilgisayara bişey oldu msn den başka bişey açılmıyo beynimi suland ne eşim yapmaya çalışacak ama bitürlü vakti olmadı
şimdi ablamdan yazıyorum haber veriyim diye buraya geldim sakın niye girmiyo demeyin lütfen
cumaya kadar olursa bilgisayar girer kilomu bildiririm ama şuan 67 kiloyum şimdiden söyliyim bide adetliyim ondan tartılmıyorum bikaç gündür
neyse ben kaçar eşim beni eve bırakacak işe gidecek hepinizi öptüm pc yapılır yapılmaz gelicem kızlar mazerek bildiriyorum sakın atmayın haa beni

selam millet.geçmiş okudum.neslişhan gelmilş eli maşalı şey ma şimdi biraxda biz göstercez omaşayı ona bu gibişle.her gelene gidene kilo aldıysan kafanı kırarım diyo.onun kafasını kim kırcak bilmiyom.dur iki vurayım gafasına gafasınaaaklava:klava:klava:alsana allllklava:klava:klava: seniiii bide kaptan olcaaaan.kaptan olmak kaytarmakmı.yedim deyip geliyon.al daha jırsım geçmedigel geeeeeelllllklava:klava:klava: zaten unutkanbdın bu dayaklardan sonra pek bişey hatırlamıycan kız nesliiiiii.
siyahcıım .sen kaçta geliyon eve.benim pazartesiye kadar kurs yok.rahat rahat yazışırız.yarın öğleden sonra arkadaşımın babası vefat etti aniden maç izlerken.adamcağız gooool diye ayağa kalkınca hermen orda yığılıvermiş.üstelik hiç hastalıpğıda yokmuş.ne diyelim mevla rahmet eylesin.
ya siyaaaahhh.benim annem 4 ay yoğunbakımda yattı.nolur hasta yakınlarının psikolohisi çok çok kötü oluyo.fazla bişey deme.evet sende görevini yapıyosun ama anla işte.anacığıma doya doya kuran okuma nasip olamndı.doya doya öpüp koklayamadım.son nefesinde yanında şehadet getirp su veremedim.ama ogün saat 17 gibi yanına girince baktım anacım ruhunu teslim edemiyo.hemen doktorlara dedim.ben annemin yanında biraz kuran okumak isityorum belliki annem can çekişiyo.onlard aüzülmeyeyim diye yok dediler ma ben saklamayın herşey ortada dedim.okudum okudum.yanımda okunmuş zemzemlerim felan vardı.ben ookudukça su verdike çe o rahatladı.ben şehadet getirdikçe oda diliyle söylemeye çalıştı.çalıştı diyorum çünkü annemin boğazını deldikleri için sesi çıkmıyodu. sonra teyzemelr babm abimler geldi.hepsine dedimde.babama demeye çok zorlandım gidemedim diyemedim.annem ölüyo diyemedim.sonra zorla topladım kendimi gözümün yaşını silip anlattım.elhamdülillah inançlı insanlarız.napalım dedi.ama evibnde ölseydi.burdan ölüsünü götürmeseydim dedi.ama allahtan dedi.annem istanbul siyami ersekte ameliyat oldu.bizde konyalıyız.gezmeye diye giitti.ölüsü geldi.4 ayynedemek biliyomusun.konuşamadım öpmedim koklayamadım.şuan bunları yazarken bile oanı yaşıyorum.tutamıyorum kendimi.aklıma gelince çok kötü oluyorum.ben dilekçe yazmıştım şikayet dilekçesi.oyüzdenbizmle çok iyi ilgileniyolardı.her istediğimizde annemin yanına koyuyolardı bizi.annem işte gece saat 3-4 gibi ruhunu teslim ettiişte.ama bizmle beraber o güvenlikler. bi kaç doktor hemşireler morkdaki görevliler hep ağladı.4 ay biz hastanenin önünde arabada yattık.abim evine hiç gitmedi.gece bişey olurmu diye.ben kızmı ablama bıraktım ozaman 14 aylıktı.bende hastanenin önündeyatıp kalktım.ama hala alışamadım annemin yokluğuna.onu çok özlüyorum.zaten okuduğum için hep ayrıydım.okul bitince 1 sne öğretmenlik yaptıktan sonra evlendim.çocuğum oldu.çtam annemle olcam derken annem vefat etti.çok zor. oyüzden her zamn dua ederim.nerde hasta varsa cenabu mevla şifasını versin.allah kimseyi o hastane kapılarında çaresiz bırakmasın.allah annemin ve tüm ölmüşlerrin mekanını cennet eylesin.peygamberimizn şefaatinden ayırmasın inşallah.
ayyy neyse çok dağıttım demi.nerden nereye geldim.neyse ben çıkayım çok kötü oldum çünkü.sonra görüşürüz.

Son düzenleme:
meraba kızlar ben geldim
kusura bakmayın giremedim moralim bozuk biraz amcam öldü bugun onların yanındaydım hep..

bu arada yediklerimi yazıyım
sabah 2 dilim ekmek peynir domates
arada bi bardak portakal suyu
öglen 3 kasık kabak yemegi 3 kasık makarna
aksam yemege fırsatım olmadı cok canım cikolata istedi azıcık yedim ama cok acıktım simdi

grip olmusum bugun herkes bana cok zayıflamıssın cok güzel olmussun daha kilo verme sakın dedi:1rolleyes:
ama vericem :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…