- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.601
Kız Neslı sen kılo veremıyon hep bızlere yuklenıyon kılo verın verın dıye:jeyyar:
nasıl olacak bu ısyerimseniben
canım benim çok saol annem yarım gidecek,sınawım iyiydi cuma günüde laboratuar sınavım var
onuda atlatim hayırlısıyla sonra aranıza dönüyorum tümgün yazarım gene kaydirigubbakcemile5
ben hiç kaçamak yapmıyorum diyetim iyi gidiyor
bugün 1saat yürüdüm,yarım saat koştum,yarım saatte bisiklet sürdüm
buhafta regl oldum şişkinim genede kilo wermiş hissediyorum cumaya tartılacam şişkinlikte inmiş olur...hepinizi özledim kızlarr 2gün sora hep burda olacam öpüyorum hepinizi Şeniz
anam bizde seni ozledik canim ya valla sevindim sinavina hadi hayirlisi eczaci hanim
annene soyle slm soylesin adanama benden
yazin adanaya gidiyon zaar gorusek kiz cok yakiniz biiz size
canım çok sevinirim negüzel olur walla görüşürsek kaydirigubbakcemile5
buarada ben buhafta iyi kilo verdim galiba bu ders yoğunluğunda bile çok spor yapıyorum iyi geliyor..sizde hareketlenin bakalım buhafta takımımız canlansınn, ben listede deilim ama olsun takım ilklere girince çok mutlu oluyorum walla kaydirigubbakcemile5
slm neslihan kiz her geldigine bi laf sendede kiz ne varmis bu takimin uyelerinde bak ne guzel rejime devam sporada dolmalari tavuklari yiyip gelmiyoz biz:roflol::roflol::roflol:canim benim ya bu takim uyelerinin hepsi senin gibi olsa keske yer oldugu anda yanimiza gelirsin sende istersen canim seni bende gormek isterim sahsen aramizda asil uye olarak
neyse kizlar oglan kkda oyun oynamak istiyo ben kactim oglana birakacam pcyi haberiniz olsun opuldunuza.s.
hayırlı olsun güle güle otur yeni evindea.s.slm ben geldımmmm ıznım bıttı evımı tasıdım....
biliyormusun bu suyun içine elma sirkeside kaymaya başla bence yagları baya bir yakıyor hihoyyythayırlı sabahlar
kızlar kahvaltımı yaptım geldım
1 tost, 2-3 zeytın kahve ıctım
ayrıce hersabah ılk once lımonlu sıcak su ıcıyorum, yagları yaksın dıyekaydirigubbakcemile3
sonra bıraz egzersız yaparımhihoyyyt
bak kendin sölüyon nedenini bulmuşsun bile.. bende erkekn kalkıyorum işe gidim evi toparlıyım derken hem vakit bulamıyorum hemde yiyem,iyorum ama kahvaltımı bölmöeye azda olsa bişeyler yemeye calışıyorum.. bunlar basite alınmayacak şeyler.. metobolizma amca küserse alim allah :roflol:dahada gönlünü edemeyiz demikımbılır kac yıl olmustur sabahları tost yemeyelı....afıyet olsun...
ben sabahları kalkıp buraya gelmem 8,30 buluyor 9 da ancak çay ıcıyorum sanıyorum o yuzden metobalızmam gec calısıyor...
valla nesli ben senden şüpelenmeye başladım söleyeyim.. hergün kaçırdım diyip duruyon.. sen kesin kilo veriyonda millete sölemiyon cumaya süpriz olsun diye hadi bakalım hayırlısıslm kizlar ben geldim ancak yetistim yemegi ocaga koydum geldim gecmise bakmadim simdi bakarim kusura bakmayin kizlar valla gelemiyorum bugun su doldurmaya daga ciktik cok fena yoruldum geldim dolma yaptim cocuklarida cizgi flime oturttum simdilik bir sorun yok yani
sizler na e yaptini zbakim
ay ben dun aksam yemeyim dedim goturdum tavuklari yine
bugunde simdilik iyi gidiyorum ama aksmaa allah buyuk
kız yok acamamdım bugün gündüzde okuyamadım.. yogun bakım ful doluydu ziyaretciler kdurttu beni.. azdaha karının birinin gırtlagına sarılıyordum baktım millet geri çekiyo benii. anladıgın gibi degildi valla kötükedihüsoanam nerey gittiniz kizalr yaa kayboldunuz simdide ben basliyacam aglamaya haa cabuk gelin yuruyunde dellendirmeyin beni siyhhh kiz okuyonda cevap vermiyorsan doverim seni davul ol emii
alahh allah şuna bak hele .. al sanada motive şişko hatunnn:mymeka: :mymeka: :mymeka:caktirma kzi sende alla alla kelin ilaci olsa basian surerdi degilmi ama sende benden farkin yok hatta sen benden daha vahim durumdasin be guzelim bendemi caktirmayim alla alla motive ediyoz iste sende ol motiveni :mymeka:
günahımı alma nen :mymeka: kaçıröadım bişey.. ama zor tutuyom kendimi bilesin ama kaçırmayacagım.. nesli sen sorsana püsküüte bu gurup başka bir gurup ve mezun olmuş biriyim .. genemi en son verdigim kilodan degerlendirme alınacakkiz yazmaya calsiiyom gcmisi okudum oyuzden geciktim arada yemeklerede bakiyom tabi sen ne yaptin kilo aldim deme kafani kirarim haberin olsun bu hafta kilo almak yok
gecen hafta zaten aldin kiloyu kactin sana firca cekemedik fazla bu hafta ikisini birden yapariz haberin olsun kesin kilo vermsi olman lazim ona gore ayrla kendini taammi
siyah yemis yemis oturmustur bir yere o yedigi zaman oratdan kaybolur
benimde isime gelir tabi yesin elleme bosver sorma
kzi valla ne goturulurki oraya oglen normalde et yememiz tavsiye ediliyo aksamlari sebze ona gore ayarla iste
takma onu bunu sed cekiyolar cekemiyolar vesairee.. se yoluna bak daha zayıfla bak neler diyecekler.. bana bir derdinmi var hastalıklımısın bile muamele yaptılar salla hepsinicanım valla kacmadım....ınan öyle denk geldı ben yaptıgımın arkasındayım...sadece cevrenın baskısı ıste ye bısey olmaz laflarından oldu yoksa hafta ıcı cok ıyıydım...4 gun ızınlıydım acayıp yoruldum ama kılo almadım cok hareketten vucudum sıkılastı vermedım de ama bugun sabah 2 dıyet bıskuvı öglen peynır domates ekmek yedım bıraz öncede kayısı yedım..aksama dusunuyorum ...sımdıde yuruyuse cıkıcam ...cumaya ınsallah 1 kılo gıtmıs olur ben sızden fazla sevınıcem valla...
sanada merhaba Şenizmerhaba kızlar
cocukların karnını doyurdum
ocagade yemegımı koydum geldımyerimseniben
neler yapıyonuz bakiimmm-tatlicadiarzu-
valla eylülce bugün analiz yapacak durumda degilim kafam hiç basmıyo.. bu arada ben cahalım şu kucuk kase kellogs k bu neki anacım ben bilmiyom yada biliyom ismini bilmiyom anlatki ona göre bakım ne olmuş ne olmamış ne var bunun içinde neye benziyo..ii aksamlar kizlar ... benim kiz yine kotulesti bugun aksama kadar onunla ilgilendim az once yine doktordan geldik ilaclarini yeniledi gelelim bana..... sabah iki dilim ekmek tere yag saat 10 bi kucuk kase sutlu kellogs k bir bardak portakal suyu oglen salata yumurtali kucuk bi kase mercimek corbasi 4 dilim ince kepek ekmegi... saat 4 yine kucuk kase kellogs k.. simdilik bu kadar...siyah bugun analizini yaparmisin bana aksama havuc rendeliycem yanina yyine mercimek corbasi kepek ekmegi .... tsk simdikten
meraba kızlar ben geldim
kusura bakmayın giremedim moralim bozuk biraz amcam öldü bugun onların yanındaydım hep..
aaa böyle zamnda kusurmu olur canım.allah rahmet eylesin canım .gençmiydi.hasta felanmıydı amcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?