- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.461
valla hanımlar carnitin ve clo dışında hiç bir ilaçtan haberim deneyimim yok.... Spor yapan hanımlara tavsiyem mutlaka denesinler carnitini.. Ben havalar ısınsın spora başlıyım başlayacagım... Hiç zayıflamak için ilaç kullanmadım sadece spor için kullandım
slm kizlar oh be nihayet gelebildim valla delirecem ha k.babbam burasi zapdetti haberiniz olsun burda yatiyo artik oyuzden sabahlari gelemiyom
valla cok canim sikkin kizlar hic bende kafa denen birsey kalmadi haberiniz olsun
hosbuldum canim valla ancak atabildim kendimi nasil gidiyo canim bu hafta yaparsin birseyler hi ne dersin kiz bak yazda geliyosiyah neslihan hosgeldiniz canım
ben yemek yemege gidiyorum az sonra burdayım
HOŞMU GELDİMklava:SİXZ HOŞ GELDİNİZ SABAHDAN BERİ BURALARDAYIM BİR ALLAH KULU GELMEDİ GELENDE KAÇTI :mymeka::mymeka:
spor yapmadan oncemı alıyorsun cartinini
faydası oluyormuki:uhm:
sıkma canını kızz bosverrr-tatlicadiarzu-
o yokken gelırsın buraya
kız sibeelll ben unutmadım 28 martı daa.sen ne alemdesin.şimdi babamı yolcu ettik.vallaha çok kötüyüm.o benim yanındayken çok rahattım.neyse 1-2 aya jadar tekrar gelcek nasipse.
sabah halamla konuştum.halam 140 kilo belkiş daha fazlaydı.2 senede 95 kiloya düştü.hedefi 60-70 arasıymış.ben demiştimki aslında hala öncedende bişey yemzdin ama veremiyodun diye.oda dediki.:işte onlar yağ yapmış dedi.şimdi yine öyle yesem dr hemen diyo bişey yememişsin yemeyince vücut yağ depolamış diye diyo.bide sabahları kalkar kalkmaz limonlu su içiyorum.kahvaltıda maydonozu doğrayıp üstüne peynir veya lor koyup limon azda yağla yiyorum dedi.ardaa 1 elma veya başka bi meyva ve yanında 2kaşık yoğurt.öğlen çorba iki kaşık sebze yemeği.akşamda en geç saat 7de yiyomuş.bende yarından itibaren öyle yapcam inşallah.
canım oncelıkle Allah kavustursun babanıkız sibeelll ben unutmadım 28 martı daa.sen ne alemdesin.şimdi babamı yolcu ettik.vallaha çok kötüyüm.o benim yanındayken çok rahattım.neyse 1-2 aya jadar tekrar gelcek nasipse.
sabah halamla konuştum.halam 140 kilo belkiş daha fazlaydı.2 senede 95 kiloya düştü.hedefi 60-70 arasıymış.ben demiştimki aslında hala öncedende bişey yemzdin ama veremiyodun diye.oda dediki.:işte onlar yağ yapmış dedi.şimdi yine öyle yesem dr hemen diyo bişey yememişsin yemeyince vücut yağ depolamış diye diyo.bide sabahları kalkar kalkmaz limonlu su içiyorum.kahvaltıda maydonozu doğrayıp üstüne peynir veya lor koyup limon azda yağla yiyorum dedi.ardaa 1 elma veya başka bi meyva ve yanında 2kaşık yoğurt.öğlen çorba iki kaşık sebze yemeği.akşamda en geç saat 7de yiyomuş.bende yarından itibaren öyle yapcam inşallah.
valla hanımlar carnitin ve clo dışında hiç bir ilaçtan haberim deneyimim yok.... Spor yapan hanımlara tavsiyem mutlaka denesinler carnitini.. Ben havalar ısınsın spora başlıyım başlayacagım... Hiç zayıflamak için ilaç kullanmadım sadece spor için kullandım
ben geldim yemegimi yedim
4 kasık yagsız kabak yemeginı sarımsaklı yogurtla yedim tıka basa doydum valla ..cokacimcoook
bu arada kizlar begumle konustum sonunda eve gelmis babasi iyice iyilesmis sonraa kayinvalidesi hastalanmis orda kalmislar daha yeni gelmis eve evle ugrasiyom ama kendimi ve evi toparlayip gelecem dedi haber verim dedim
bende iyice merak etmıstım begumu
bilgi verdigin icin saol canımkaydirigubbakcemile5
bayanlar benim cıkmam lazım derse yetişicem begümün tekrar gelicek olmasına cok sevindim hoscakalın çok yemeyin-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?