• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar oh be nihayet gelebildim valla delirecem ha k.babbam burasi zapdetti haberiniz olsun burda yatiyo artik oyuzden sabahlari gelemiyom
valla cok canim sikkin kizlar hic bende kafa denen birsey kalmadi haberiniz olsun

valla hanımlar carnitin ve clo dışında hiç bir ilaçtan haberim deneyimim yok.... Spor yapan hanımlara tavsiyem mutlaka denesinler carnitini.. Ben havalar ısınsın spora başlıyım başlayacagım... Hiç zayıflamak için ilaç kullanmadım sadece spor için kullandım

spor yapmadan oncemı alıyorsun cartinini
faydası oluyormuki:uhm:

slm kizlar oh be nihayet gelebildim valla delirecem ha k.babbam burasi zapdetti haberiniz olsun burda yatiyo artik oyuzden sabahlari gelemiyom
valla cok canim sikkin kizlar hic bende kafa denen birsey kalmadi haberiniz olsun

sıkma canını kızz bosverrr-tatlicadiarzu-
o yokken gelırsın buraya

kız sibeelll ben unutmadım 28 martı daa.sen ne alemdesin.şimdi babamı yolcu ettik.vallaha çok kötüyüm.o benim yanındayken çok rahattım.neyse 1-2 aya jadar tekrar gelcek nasipse.
sabah halamla konuştum.halam 140 kilo belkiş daha fazlaydı.2 senede 95 kiloya düştü.hedefi 60-70 arasıymış.ben demiştimki aslında hala öncedende bişey yemzdin ama veremiyodun diye.oda dediki.:işte onlar yağ yapmış dedi.şimdi yine öyle yesem dr hemen diyo bişey yememişsin yemeyince vücut yağ depolamış diye diyo.bide sabahları kalkar kalkmaz limonlu su içiyorum.kahvaltıda maydonozu doğrayıp üstüne peynir veya lor koyup limon azda yağla yiyorum dedi.ardaa 1 elma veya başka bi meyva ve yanında 2kaşık yoğurt.öğlen çorba iki kaşık sebze yemeği.akşamda en geç saat 7de yiyomuş.bende yarından itibaren öyle yapcam inşallah.

siyah neslihan hosgeldiniz canım
ben yemek yemege gidiyorum az sonra burdayım ;)
hosbuldum canim valla ancak atabildim kendimi nasil gidiyo canim bu hafta yaparsin birseyler hi ne dersin kiz bak yazda geliyo
tabi bu benim icinde gecerli

HOŞMU GELDİM :oklava:SİXZ HOŞ GELDİNİZ SABAHDAN BERİ BURALARDAYIM BİR ALLAH KULU GELMEDİ GELENDE KAÇTI :mymeka::mymeka:

canim ya valla senide buralarda yanliz birakiyoruz degilmi
kusura bakma inanki kafami kasiyamiyorum bugunlerde cok stres oldum birde bel agrisi cikti basima son gunlerde sabahlari hic kipirdayamiyorum ilacta kullaniyorum ama iste birde tabi mazallah benim basimdakiler yetiyor bana afedersiniz su popomun ustune oturamiyorum evin icinde surekili ugrasiyorum
kendime zaman buraya geldigim zaman ayiriyorum birtek oda sizinde gordugunuz gibi dogru duzgun gelemiyorumda
artik cok yoruldum cok

kız sibeelll ben unutmadım 28 martı daa.sen ne alemdesin.şimdi babamı yolcu ettik.vallaha çok kötüyüm.o benim yanındayken çok rahattım.neyse 1-2 aya jadar tekrar gelcek nasipse.
sabah halamla konuştum.halam 140 kilo belkiş daha fazlaydı.2 senede 95 kiloya düştü.hedefi 60-70 arasıymış.ben demiştimki aslında hala öncedende bişey yemzdin ama veremiyodun diye.oda dediki.:işte onlar yağ yapmış dedi.şimdi yine öyle yesem dr hemen diyo bişey yememişsin yemeyince vücut yağ depolamış diye diyo.bide sabahları kalkar kalkmaz limonlu su içiyorum.kahvaltıda maydonozu doğrayıp üstüne peynir veya lor koyup limon azda yağla yiyorum dedi.ardaa 1 elma veya başka bi meyva ve yanında 2kaşık yoğurt.öğlen çorba iki kaşık sebze yemeği.akşamda en geç saat 7de yiyomuş.bende yarından itibaren öyle yapcam inşallah.

NASIL LAFIMA GELDİNİZ AMA DEGİLMİ.. AYNEN BENİM DEDİKLERİMİ DEMİŞ.. BEN DİYETİSYENMİ OLSAM NE :roflol::roflol:

canım oncelıkle Allah kavustursun babanı
hem ben 28 mart ıcın soz vermedımkı canım ama sen 28 martda 76 olucam dıye tutturmustunlülülülülülü gorecez bakalımlülülülülülü
halanda ıyı kılo vermıs -tatlicadiarzu-
ozman senıde 2 sene sonra 70 goruruz :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
ben geldim yemegimi yedim
4 kasık yagsız kabak yemeginı sarımsaklı yogurtla yedim tıka basa doydum valla ..cokacimcoook

bu arada kizlar begumle konustum sonunda eve gelmis babasi iyice iyilesmis sonraa kayinvalidesi hastalanmis orda kalmislar daha yeni gelmis eve evle ugrasiyom ama kendimi ve evi toparlayip gelecem dedi haber verim dedim

valla hanımlar carnitin ve clo dışında hiç bir ilaçtan haberim deneyimim yok.... Spor yapan hanımlara tavsiyem mutlaka denesinler carnitini.. Ben havalar ısınsın spora başlıyım başlayacagım... Hiç zayıflamak için ilaç kullanmadım sadece spor için kullandım

lcarnitini duymustum ben de ender sarac söylüyodu bi ara düzenli spor yapabilsem ben de alıcamda ..

bu arada kizlar begumle konustum sonunda eve gelmis babasi iyice iyilesmis sonraa kayinvalidesi hastalanmis orda kalmislar daha yeni gelmis eve evle ugrasiyom ama kendimi ve evi toparlayip gelecem dedi haber verim dedim

bende iyice merak etmıstım begumu
bilgi verdigin icin saol canımkaydirigubbakcemile5

bu arada tugbacim allah kavustursin canim
valla bence artik sende halan gibimi yapacan kim gibi yapacaksan biran once yap vakit daraliyo
siyahtan ornek al bak iki hafta sonra 6li rakamlara gecer benden once gicik sinir ooldum zaten 74.900 mus
hanfendi ahanda bana yaklasti bile gicik seyy

bende iyice merak etmıstım begumu
bilgi verdigin icin saol canımkaydirigubbakcemile5

sagolasin canim ya valla bende oldum meraktan ama neyseki sorun yok
ama dedim hanimefendiye bana bak kilo ladiysan ver bir hafta suren var diye tamam dedi ya bakacaz bakalim
ayrica siyahin geldiginide soyledim cok mutlu oldu gel cabuk siyah seni gecti bile 78 le geldide deim anammm kendimi toparlayim ozaman dedi
bekliyecez ve gorecez bakalim

bayanlar benim cıkmam lazım derse yetişicem begümün tekrar gelicek olmasına cok sevindim hoscakalın çok yemeyin-tatlicadiarzu-

ayrica mutosumda gelmis birara ya bu kizlar benden ne istiyolar ya banane ama agliyacam bak
mutosum ah sen gelmenmi buraya bekliyecem seni bakalim sen benimle ugrasirmisin gorusecezz seninle
canim benim sen gel sana kapimiz acik
gayecim bu arada senide unutmayim gecmisi okudum ama tek tek cevap veremedim kusura bakmayin hosgeldin sende canim basla tabi kizim sen zaten diyette degilmisin aaa deli etti yine beni bak ki dakkada kimbilir kac kilo oldu hanfendi neysee hadi kolay gelsin canim
nukeray canim bu arada sende hosgeldin valla gelmen bizi mutlu ediyo gecmsii okumak zor gelir tabi kiz gelmezsen oyle gecmis olur cadi yuru hadi sende isini yap aramiza don bekliyoruz ona gore

bayanlar benim cıkmam lazım derse yetişicem begümün tekrar gelicek olmasına cok sevindim hoscakalın çok yemeyin-tatlicadiarzu-

tamam canim hadi sana kolay gelsin bende simdilik cikmam lazim
yani sayfayi alta aldim haberinzi olsun su evi silim yemek yapim gelirim kziizm uyuda o uyurken bitirim isimi opuldnz

Back