- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.721
Hadi bakalm bsslayalm onzamanHosbuldum kilom 70 boyum 158 cm hedefim 58 kg inşallah insülin direncini kırabilirsem. Herkese bol eksiler
30 yaşındayım 12 yıllık evliyim 1 prenses ve 1 prensin annesiyim. Oğlum henüz 8 aylık ek gıdayla aramızı düzelttik çok şükür. Bende hemen diyete başlamaya karar verdim malum kilolar hergün daha da artıyorKizlar bende kendimi tanitayin sizee tanismis olalim 27 yasindayim 3 yillik evliyim 158 boyunda 60kiloyumbana uyan kilo 54 ama bi türlü no kiloda sabit kalamiyorum ne yazik ki verip verip aliyorum
Sizlerde tanitabilirsiniz kendinizi
Rabbim bagislasin30 yaşındayım 12 yıllık evliyim 1 prenses ve 1 prensin annesiyim. Oğlum henüz 8 aylık ek gıdayla aramızı düzelttik çok şükür. Bende hemen diyete başlamaya karar verdim malum kilolar hergün daha da artıyorçok diyet tecrübem oldu sadece bir defa başarılı olabildim bıraktığım anda eski halime hemen geri döndüm
AboooooBugün hazırlıksız yakalandım ama dehşet verici menümü ibret için yazıyorum: kocaman bir tabak bol tereyağlı pilav yanında 8 adet köfte salata ve 2dilim kepek ekmeği... sabah ve öğleni hiç yazmayım... yemeği seviyorum ve anormal porsiyonlarım kızçeler
Ay ne guzel bnde hareketi arttirinca veriyorum ama kalori sayimi yapamam sanirimBu arada arkadaşlar yarın itibaren kalori sayımı protein, karbonhidrat ve yağ sayımı ile başlıcam diyete. Çünkü ben çok az yiyemiyorum. Biraz kontrollü gitsem hemen kilo gidiyor. Metobolizmik hızım yüksek genetik avantajım var bu anlamda. Ben diyetkolik kullanıyorum ama benzer çok iyi uygulamalar da mevcut. Mutlaka mutfak tartısı olması lazm. Bakliyatları kuru, et ürünlerini ise piştikten sonra tartarak kalori hesaplaması yapabilirsiniz
Sabah 2 haşlanmış yumurta bir tane domates bir tane şeftali yedim birdeEvet kizlaar gelsin menüleeeeeeeeeer
ne cok süt ve meyveeeeSabah 2 haşlanmış yumurta bir tane domates bir tane şeftali yedim birde
Öğlen bir bardak süt içtim 2 tane elma yedim.
Akşam da sadece bir bardak süt içtim.
Bir de bol bol su içmeye çalışıyorum birazdan Ihlamur içeceğim bir tane.
Bir de yarım saatten fazla yürüyüş.
Ogle aksam mi sarma yoksa sadece aksam miSabah çok güzel iki haşlanmış yumurta bir dilim ekmek sakatlık iki zeytin yedim zeytinyağlı sarma yapmıştım fazla kaçırdım sanırım birde ben maydonoz kürüne başladım dün ekstrda tarçınlı kahve içiyorum iki gün oldu henüz ama bu akşam sadece yaprak sarması yedim
Su an kac kilosun canımMerhaba bende 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim 5 yaşında Bi kızım 2.5 yaşında Bi oğlum var ilk doğumdan sonra 55 e kadar düşmüştüm ikinci doğumdan sonra diyetisyenler 58 e kadar indim ama çok hızlı geri aldım bir yıldır uğraşıyorum Bi türlü o gayreti bulamıyorum umarım burası iyi gelir ve bu sefer zayıflarım
Aksama bi corba da olsaymis keskemmmSabah yulaf lapası
Öğle salata iki köfte
İkindi kahve biraz kuruyemiş azcık cips yedim
Akşam soğanlı yumurta yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?