Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bende kendimi tanitayin sizee tanismis olalim 27 yasindayim 3 yillik evliyim 158 boyunda 60kiloyum bana uyan kilo 54 ama bi türlü no kiloda sabit kalamiyorum ne yazik ki verip verip aliyorum
Sizlerde tanitabilirsiniz kendinizi

Kizlar bende kendimi tanitayin sizee tanismis olalim 27 yasindayim 3 yillik evliyim 158 boyunda 60kiloyum bana uyan kilo 54 ama bi türlü no kiloda sabit kalamiyorum ne yazik ki verip verip aliyorum
Sizlerde tanitabilirsiniz kendinizi
30 yaşındayım 12 yıllık evliyim 1 prenses ve 1 prensin annesiyim. Oğlum henüz 8 aylık ek gıdayla aramızı düzelttik çok şükür. Bende hemen diyete başlamaya karar verdim malum kilolar hergün daha da artıyor çok diyet tecrübem oldu sadece bir defa başarılı olabildim bıraktığım anda eski halime hemen geri döndüm

Bugün hazırlıksız yakalandım ama dehşet verici menümü ibret için yazıyorum: kocaman bir tabak bol tereyağlı pilav yanında 8 adet köfte salata ve 2dilim kepek ekmeği... sabah ve öğleni hiç yazmayım... yemeği seviyorum ve anormal porsiyonlarım kızçeler

Rabbim bagislasin bnde cogunda basarili oldm ama hep geri aldim simdi esim yurt disinsa 1 seme sonra gelck o gelene kadar kilomu verip sıkılaşmam lazimm
Abooooo

Bu arada arkadaşlar yarın itibaren kalori sayımı protein, karbonhidrat ve yağ sayımı ile başlıcam diyete. Çünkü ben çok az yiyemiyorum. Biraz kontrollü gitsem hemen kilo gidiyor. Metobolizmik hızım yüksek genetik avantajım var bu anlamda. Ben diyetkolik kullanıyorum ama benzer çok iyi uygulamalar da mevcut. Mutlaka mutfak tartısı olması lazm. Bakliyatları kuru, et ürünlerini ise piştikten sonra tartarak kalori hesaplaması yapabilirsiniz

İyi akşamlar herkese, menümü iliştireyim
Sabah: 3 bardak şekersiz çay
Öğle: 1 avuç ceviz, biraz çiğ çekirdek ve bir havuç
Ara: 1 şişe sade maden suyu
Akşam: fırında tavuk ve köz patlıcan ve kapya yoğurtlaması
Su: 2 litreye yakın ödem suyu içitim, normal su da içtim tabi. Su yatana kadar 2,5 litreyi geçer.

Ay ne guzel bnde hareketi arttirinca veriyorum ama kalori sayimi yapamam sanirim

Evet eve geldim akşam yemek sonrası tartıldım ama olsun onu yazayım 79 kiloyum doğum sonrası kilo verdim ama emzirme döneminde geri aldım. Emmeyi keseli 4-5 ay oluyor o süreçte 7 kilo verdim şimdi sabit bi şekilde duruyor yani bi ara 76 ya inip bir kaç hafta sonra 79 u buluyor aynı şeyleri tüketmeme ragmen
Hedefim 60 kilo spor salonuna yazılacaktım ama pandemi nedeniyle güvenemiyorum düzenli değil ama evde leslie yapıyorum yarım saat günde 10000 adımı yapmaya calisiyorum genellikle.

Sanırım yediklerimi bir daha gözden geciricem onu da artık buraya yazdığım menülerle fark ederim doğru yanlış ne diye. Böyle düzenli günlük gibi yazmak daha azimli hale getiriyor

Sabah sütlü yumurta zeytin peynir 2 dilim ekmek
ara türk kahvesi
Aksam 2 kaşık kavurma 1 kase corba cok az turşu
Su icmeue devam ediyorum cay da icerim yarim saatte yürüyüşüm var

Evet kizlaar gelsin menüleeeeeeeeeer
Sabah 2 haşlanmış yumurta bir tane domates bir tane şeftali yedim birde
Öğlen bir bardak süt içtim 2 tane elma yedim.
Akşam da sadece bir bardak süt içtim.
Bir de bol bol su içmeye çalışıyorum birazdan Ihlamur içeceğim bir tane.
Bir de yarım saatten fazla yürüyüş.

Sabah çok güzel iki haşlanmış yumurta bir dilim ekmek sakatlık iki zeytin yedim zeytinyağlı sarma yapmıştım fazla kaçırdım sanırım birde ben maydonoz kürüne başladım dün ekstrda tarçınlı kahve içiyorum iki gün oldu henüz ama bu akşam sadece yaprak sarması yedim

ne cok süt ve meyveeee
Ogle aksam mi sarma yoksa sadece aksam mi

Merhaba bende 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim 5 yaşında Bi kızım 2.5 yaşında Bi oğlum var ilk doğumdan sonra 55 e kadar düşmüştüm ikinci doğumdan sonra diyetisyenler 58 e kadar indim ama çok hızlı geri aldım bir yıldır uğraşıyorum Bi türlü o gayreti bulamıyorum umarım burası iyi gelir ve bu sefer zayıflarım

Sabah yulaf lapası
Öğle salata iki köfte
İkindi kahve biraz kuruyemiş azcık cips yedim
Akşam soğanlı yumurta yedim

Su an kac kilosun canım
Sabah yulaf lapası
Öğle salata iki köfte
İkindi kahve biraz kuruyemiş azcık cips yedim
Akşam soğanlı yumurta yedim
Aksama bi corba da olsaymis keskemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…