Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah yiyemiyosan direk ogle yemegi niyetine gec kahvalti yapabilirsin bide aksam yemegi mis gibi olur bnde uyaninca gec kahvalti yapiyorum oglum yemiyo hemen diye onu ogle yemegi sayip aksam yiyorm bi daha

Teşekkürler canım. Bugün dengeleyeceğim işallah :) İşte olmadığım günler kendimi fazla salıyorum. Dün yarım gün, bugün yarım gün izinliydim. Kendimi önüme ne gelirse yemek zorundaymış gibi hissettim.

Evde olup da kilo verebilenlerin, ya da çocukla evde olup kilo verebilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum.

Cocuklarin duzenli beslenmesi yoksa cok zor oluyo hazirliyosn yemiyo dokemiyosn hadi 2 kasik biseu olmaz yiyeym diye diye geliyo kilolaarrr

Cocuklarin duzenli beslenmesi yoksa cok zor oluyo hazirliyosn yemiyo dokemiyosn hadi 2 kasik biseu olmaz yiyeym diye diye geliyo kilolaarrr
ayy evet ya. Bir de çocuk sizden görsün yemek yerken birlikte yiyin diyolar ya :) Bir bakıyorum kızım 2 ısırık almış tüm meyveyi ya da yemeği ben yemişim.

MERHABA bana da davet geldi katılmak istedim ıkı hafta once 74.4ti kilom 5ten sonra birşey yemeyerek 72.2 ye geldim ama oncesinde yediklerime pek dikkkat etmiyorum akşam yememek zorlamıyor beni ama gün iöinde yediklerime dikkat etmediğim için dada az gidiyor bu grup baya aktif görünüyor bu sekilde kendimi daha iyi motive edebilirim sanırrım. sabah 2 pogaca yedim bıraz once türk kahvesi içtim saat4 gibi de salata cacıkya da haslanmıs yumurta yiyip günü kapatacagım
hedefim 65 kilo

ayy evet ya. Bir de çocuk sizden görsün yemek yerken birlikte yiyin diyolar ya :) Bir bakıyorum kızım 2 ısırık almış tüm meyveyi ya da yemeği ben yemişim.
Ben tv izlerken fkn agzina tikiyorum onlarin yemesini beklersek oooo bende beraber yiyodm baktm o yeniyo hepsini ben yiyorm sindi ben onden yiyip sonra onu doyuruyurm
Hosgeldn cnm hedef kilonu guncel kilonu yazip ilk sayfayi okuyabilir misin ?
Ayrica o sabahki pogacalar neee guzel bi kahvalti daha tok tutar emin ol aksm icin corba sebze yemegi ve salataya ne dersin

evde kilo verilmiyor gerçekten cok cok zor cocuklar varken hele mutfaktan cıkamıyorsun daha once calıstıgım donemlerde cok rahat kilo veriyordum ama sımdı ıkı yıldır verip verip alıyorum 4 veriyorum 3 alıyorum boyle ıkı ılerı bır geri

Akşam sporlarını kızımla beraber yapıyoruz. 10 dakika olunca ikimiz de sıkılmıyoruz,onun için de oyun gibi oluyor. Öğlen iş yerinde çıkıp min 50 dakikalık çok hızlı bir yürüyüş yapıyorum(5000-6000 adım civarı), şantiyede ise 14 katın arasında yürüyüp duruyorum.
Bu gruba başladığımdan beri tam buğday ekmek yemeyi de alışkanlık haline getirmeyi başardım.

Bu süreçte şunu fark ettim. Eğer salata, yemek ve diğer şeyler sofrada dağınıksa ne kadar yediğini anlamıyorsun, tabaklarca yemek yemiş olarak buluyorsun kendini.
Bu nedenle 1 tabak alacağım, o tabağı dolduracak kadar yemek yiyeceğim. Porsiyon küçültmeye çalışacağım. Bunu fark edilebilir hale getirmek için öğünlerin fotolarını çekeceğim. Bu akşamdan itibaren önümüzdeki haftaya kadar buna yoğunlaşmaya çalışacağım. Çorba falan da varsa sadece 1 tabak çorba içeceğim. Bakalım nasıl geçecek :)

hosbuldum tesekkürler guncel kiilom 72.2 ilk hedefim 65 kilo olmak pogaca yedıgım için kendimi kötü hissediyorum aksam ı hafıf v gecirecegim inşallah

Sadece 5 ten sonra bişey yemeyerek mi.verdiniz başka bişey yapmadınız mı merak ettim

Sadece 5 ten sonra bişey yemeyerek mi.verdiniz başka bişey yapmadınız mı merak ettim
evet iki haftadır tek yaptıgım 3 bucuk 4 bazen 5te son ögünümü yiyip ertesi gune kadar hicbirsey yemedim sadece su içtim bazen 200 gr gitti bazen artı gördüm bazen sabit kaldı sanırım gun içinde yediklerimin miktarıyla kalorisiyle alakalı .ama hic dikkat etmedim artık dikkat etmek istiyorum

Evet ya. Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Mesela öğlen evden işe yemek getiriyorum. 1 saklama kabı(kendisi yarım tabak ediyor) yemek yiyorum. 1 dilim de ekmek. Şantiyede 14 kat inip çıkmama rağmen 5 saat idare ediyor beni. Eve geçmeme yakın 1 elma bile beni tutuyor. Aynı öğle yemeği hafta sonu evde asla yetmiyor. Bu nasıl bir algıdır. İnanılmaz.

Merhaba, Mücadeleci hatunlar.Benimde bu cuma transferim olacak,Allah nasip ederse.Dada önce 3 düşüğüm var biri kimyasal diğerleri 6- ve 7 haftalıkken kalpleri durdu.Şimdi Dondurulmuşlarım vardı 5 ay önceden ,yok prolaktin yok kalp çarpıntısı derken şimdiye kadar geldik.Çarçamba gebelik aşısı ve 2 ünite bağışıklık güçlendirici serum alıcam perşembe kan verip, cuma transfer olacağım.Allah hepimizin evlerini neşelendirsin inşallah

çok pardon hanımlar yanlış yere yazmışım :))

Merhaba arkadaşlar

Ebru ben. 13. Takım kaptanıyım. Bir süredir bizim takım da sessiz. Yoğunluğumdan dolayı yeni üye isteklerine yetişemiyorum başka takımlar almış oluyor. P Pinarbartu kaptanım paylaşım alanına yazmış. Takımda fazlalık olursa yeni üyeleri 13. takıma beklerim mutlaka

Cnm linkte birak istersen

Kilom iyi aslinda. Yine de 5 kilo vermek istiyorum. Ancak diyet, kalori hesabi gibi seyleri yapamiyorum. Spor yaparsam veririm sanirim.
Bana da iyi diyorlar, ama boyla oranlayınca yine fazla kilom var. Senin gibiyim arkadaşım, diyet, kalori yapamam... Bi de ne bileyim degisik pahalı tropik meyve, sebze vs. yenecekse cogu malzemeyi de almaya gücüm yetmez, yetse de gerek yok :))) Az yiyorum zaten, başladım vermeye çok şükür (nazar edilmesin:)) Hiç yapmazdım ama dizime gerekli oldugu icin spora da başladım Hepimize kolay gelsin. En önemli şey sağlık.

Bende katılmak istiyorum
Cnm linke tiklayip 13.takima gidebilirsin bizim takim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…