- 6 Aralık 2017
- 1.529
- 3.988
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.681
77 kiloyum 158 boyundayım iki ay önce doğum yaptım Pcos ve insülin direnci var kılo vermemi zorlaştıran ilk hedefim hamıle kalmadan öncekı kilom olan 72Hosgeldiniz kizlarrrr gunaydinnnn ilk sayfayi okuyup hedef ve guncel kilonuzu yazip baslayabilirsjniz ❤
Tamam canım kuralları okudum eve gidince tartılıp belirtirim.Cnm merhaba nasilsin ❤ ilk sayfadski kurallari okuyup hedef kilonu ve guncel kilonu bildirip baslayabilrsn ☺
Merhaba ben 87 kiloyum ilk olarak 80e düşsem bile cok mutlu olurum ancak ben gündüzleri cok yazamayabilirim çocuklardan dolayı.. ne yapabilirim bu menü bildirimi konusunda? Her gün ne yediğimi yazmam gerekiyor mu? İlk sayfayı okudum ama idrak edemedim sanırımHosgeldiniz kizlarrrr gunaydinnnn ilk sayfayi okuyup hedef ve guncel kilonuzu yazip baslayabilirsjniz ❤
Hemen hemen ayni kilolardayiz ama boyda bana fark atmissinGünaydın kızçeler... şuan kilom 59.5kg boy 1.75 hedefim 56... benim asıl sıkıntım çok hamur işi yemek ve sindirimim berbat durumdaAmacım minimum karbonhidrat ile yağ yakımını arttırmak ve sindirimi düzene sokmak. fikri ve tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın
VallaOh oh Allah bereket versin P Pinarbartutakım coşmuş herkese booll eksiler
Oo prolukta gelmiş tebrikler canım
Aynen cnm ister aksam yazarsn ister ertesi ghn sbaah yazarsin menulerimizi tam olarak yaziyoruz ve birbirimize yanlislari dogrulari söylüyoruz caydirici oluyo ve dikkat ediyoruzzz kac cocugun var allah bagislasinMerhaba ben 87 kiloyum ilk olarak 80e düşsem bile cok mutlu olurum ancak ben gündüzleri cok yazamayabilirim çocuklardan dolayı.. ne yapabilirim bu menü bildirimi konusunda? Her gün ne yediğimi yazmam gerekiyor mu? İlk sayfayı okudum ama idrak edemedim sanırım
Süper!!! aşağ yukarı beslenme yağ, karbonhidrat ve protein alımlarıyla ilgili oldukça bilgim var her zaman destek olmaya da çalışırım. spor konusunda yürüyüş ve koşu yapıyorum ama bazen sallıyorum. Listeye dahil olursam disipline olurum gibiHemen hemen ayni kilolardayiz ama boyda bana fark atmissinbnm hedefm 54 yag yakimi icin haftaya spor listesi ayarlicaz katilirsan superr olur
Oooo cok iyiiiii mebu yazan herkese yorum yapabilirsin bunun icin burdayizSüper!!! aşağ yukarı beslenme yağ, karbonhidrat ve protein alımlarıyla ilgili oldukça bilgim var her zaman destek olmaya da çalışırım. spor konusunda yürüyüş ve koşu yapıyorum ama bazen sallıyorum. Listeye dahil olursam disipline olurum gibi
Us yerindeyken ben de oglen yemeklerini hic kacirmazdm ama evdeykn cnm istemiyo niyeyse sabah aksam yiyorm yetiyoBenim canım bugün kahvaltıda hiç bir şey istemedi.Bir dilim ekmeği zor bitirdim..9 gibi yaptım..Öğle yemeğine de yeşil fasulye yapıyorumAkşama ne yerim bilmiyorum artık
hosgeldn cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup hedef ve guncel kilonu yazarsk katilabilirsinBende katılmak istiyorum benide alin
Boool karbonhidrat olmus dengelersin cumaya kadar artik iyiki dogmus kizinHerkese merhabalar
05.10.2020-Menüsü
Sabah: Domates, salatalık, peynir (1 dilim), 1 küçük poğaça(evde ekmek yoktu), 10 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak fasulye yemeği, yarım dilim beyaz ekmek
Akşam: 5 köfte, yarım kase çorba, salata
Ara: 1 avuç kuruyemiş(karışık)+ Yarım dilim pasta( kızımın doğum günü pastası olduğu için yedim.Bugün böyle olsun)
Su:1.5 lt
Spor:15000 adım+10 dk egzersiz
Allah zihin acikligi versin insallah canimsınav bitmiş olacak canım @tgb1907 hallederiz sıkıntı etme sen keyfine bak.
düğün ne kadar hızlı geldi
cumartesi günü canım :)
çok şükür canım hafif hafif atlatıyorsundur inşallah
Benim akşam yemeğim bi kase yoğurt oluyor genelde kzjksjjsksjksjd Bazen onu bile yemiyorum.Çok fazla açsam nadiren bir tane peynirli omlet yiyorum.Ama tabi diyete girdim artık omlet yememUs yerindeyken ben de oglen yemeklerini hic kacirmazdm ama evdeykn cnm istemiyo niyeyse sabah aksam yiyorm yetiyo
hosgeldn cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup hedef ve guncel kilonu yazarsk katilabilirsin❤
Boool karbonhidrat olmus dengelersin cumaya kadar artik iyiki dogmus kizin ❤
Omleti sabah mi yesenBenim akşam yemeğim bi kase yoğurt oluyor genelde kzjksjjsksjksjd Bazen onu bile yemiyorum.Çok fazla açsam nadiren bir tane peynirli omlet yiyorum.Ama tabi diyete girdim artık omlet yemem
Cnm hep beraber beririz insallahMerhaba 1.70 boyundayım kilom 76.6 hedefim 57 kilo olmak yıllardır 57 olmak istiyorum en son geçen yıl düğünümde 67 ye kadar dusebildim daha si yok
Amann ne fark ederOmleti sabah mi yesenben de aksamlari cok yiyorum hava kararinca resmen gözüm dönüyor
Cnm hep beraber beririz insallahboyun iyiymis cok gostermiyosundr eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?