Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızçeler... şuan kilom 59.5kg boy 1.75 hedefim 56... benim asıl sıkıntım çok hamur işi yemek ve sindirimim berbat durumda Amacım minimum karbonhidrat ile yağ yakımını arttırmak ve sindirimi düzene sokmak. fikri ve tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın

Hosgeldiniz kizlarrrr gunaydinnnn ilk sayfayi okuyup hedef ve guncel kilonuzu yazip baslayabilirsjniz ❤
Merhaba ben 87 kiloyum ilk olarak 80e düşsem bile cok mutlu olurum ancak ben gündüzleri cok yazamayabilirim çocuklardan dolayı.. ne yapabilirim bu menü bildirimi konusunda? Her gün ne yediğimi yazmam gerekiyor mu? İlk sayfayı okudum ama idrak edemedim sanırım

Hemen hemen ayni kilolardayiz ama boyda bana fark atmissin bnm hedefm 54 yag yakimi icin haftaya spor listesi ayarlicaz katilirsan superr olur

Aynen cnm ister aksam yazarsn ister ertesi ghn sbaah yazarsin menulerimizi tam olarak yaziyoruz ve birbirimize yanlislari dogrulari söylüyoruz caydirici oluyo ve dikkat ediyoruzzz kac cocugun var allah bagislasin

Hemen hemen ayni kilolardayiz ama boyda bana fark atmissin bnm hedefm 54 yag yakimi icin haftaya spor listesi ayarlicaz katilirsan superr olur
Süper!!! aşağ yukarı beslenme yağ, karbonhidrat ve protein alımlarıyla ilgili oldukça bilgim var her zaman destek olmaya da çalışırım. spor konusunda yürüyüş ve koşu yapıyorum ama bazen sallıyorum. Listeye dahil olursam disipline olurum gibi

Bugün acayip bi bas agrisiyla uyandim daha yeni gecti sayilir ayy ne fena gözümü acamadim resmen dogru duzgun kahvalti da yapamadim ama cnm da istemiyo aksam icin guzelt bi kavurma yapcm yanina corba salata

Oooo cok iyiiiii mebu yazan herkese yorum yapabilirsin bunun icin burdayiz karsilikli yorumlayarak dogru bildigimiz yanlislari düzeltiyoruz

Benim canım bugün kahvaltıda hiç bir şey istemedi.Bir dilim ekmeği zor bitirdim..9 gibi yaptım..Öğle yemeğine de yeşil fasulye yapıyorum Akşama ne yerim bilmiyorum artık

Herkese merhabalar
05.10.2020-Menüsü
Sabah: Domates, salatalık, peynir (1 dilim), 1 küçük poğaça(evde ekmek yoktu), 10 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak fasulye yemeği, yarım dilim beyaz ekmek
Akşam: 5 köfte, yarım kase çorba, salata
Ara: 1 avuç kuruyemiş(karışık)+ Yarım dilim pasta( kızımın doğum günü pastası olduğu için yedim.Bugün böyle olsun)

Su:1.5 lt
Spor:15000 adım+10 dk egzersiz

Benim canım bugün kahvaltıda hiç bir şey istemedi.Bir dilim ekmeği zor bitirdim..9 gibi yaptım..Öğle yemeğine de yeşil fasulye yapıyorum Akşama ne yerim bilmiyorum artık
Us yerindeyken ben de oglen yemeklerini hic kacirmazdm ama evdeykn cnm istemiyo niyeyse sabah aksam yiyorm yetiyo
Bende katılmak istiyorum benide alin
hosgeldn cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup hedef ve guncel kilonu yazarsk katilabilirsin
Boool karbonhidrat olmus dengelersin cumaya kadar artik iyiki dogmus kizin

Benim akşam yemeğim bi kase yoğurt oluyor genelde kzjksjjsksjksjd Bazen onu bile yemiyorum.Çok fazla açsam nadiren bir tane peynirli omlet yiyorum.Ama tabi diyete girdim artık omlet yemem

Merhaba 1.70 boyundayım kilom 76.6 hedefim 57 kilo olmak yıllardır 57 olmak istiyorum en son geçen yıl düğünümde 67 ye kadar dusebildim daha si yok

Benim akşam yemeğim bi kase yoğurt oluyor genelde kzjksjjsksjksjd Bazen onu bile yemiyorum.Çok fazla açsam nadiren bir tane peynirli omlet yiyorum.Ama tabi diyete girdim artık omlet yemem
Omleti sabah mi yesen ben de aksamlari cok yiyorum hava kararinca resmen gözüm dönüyor
Merhaba 1.70 boyundayım kilom 76.6 hedefim 57 kilo olmak yıllardır 57 olmak istiyorum en son geçen yıl düğünümde 67 ye kadar dusebildim daha si yok
Cnm hep beraber beririz insallah boyun iyiymis cok gostermiyosundr eminim

Omleti sabah mi yesen ben de aksamlari cok yiyorum hava kararinca resmen gözüm dönüyor

Cnm hep beraber beririz insallah boyun iyiymis cok gostermiyosundr eminim
Amann ne fark eder Misafir ağırlamıyoruz sonuçta kendimiz yiyoruz Ya ben sabah uyanınca midem herşeyden bulanıyor zaten.....Dengesiz bi kahvaltı ediyorum.Öğlen iştahım bayaaa açılıyo....Akşamları çoğu zaman bişey yemiyorum.Hele ki diyette hiç yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…