• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süt için tabiki yemek ve en önemlisi sıvı alımı sağlıklı beslenirseniz hem sütünüz kaliteli olur hem kilo verirsiniz canım
Süt içiyorum ama.gaz yapıyo birakdim icmeyi sütüm az doyurmuyo bebegimi arttsın diye fazla yiyorum suyuda gunde en az 2 bucuk litre iciyorum ama süt olarak degil bana kilo olarak geliyo onlar🤦‍♀️😒

Nasıl verdin kuzum kaç gün içinde verdin😲
2 hafta içinde yürüyüş +diyetle
İf diyeti yapmıştım
Bebek emzirdiğin için sen daha çabuk verirsin beslenmene dikkat et doyurucu şeyler ye suyunu meyvrni ihmal etme ekstra bişey yapmaya gerek bile kalmaz Allah bağışlasın bebeğin kaç aylık buarada

Süt içiyorum ama.gaz yapıyo birakdim icmeyi sütüm az doyurmuyo bebegimi arttsın diye fazla yiyorum suyuda gunde en az 2 bucuk litre iciyorum ama süt olarak degil bana kilo olarak geliyo onlar🤦‍♀️😒
Sebze meyveyi arttırabilirsin canım bide şekersiz hoşaf komposto tarzı şeyler tahin pekmez

2 hafta içinde yürüyüş +diyetle
İf diyeti yapmıştım
Bebek emzirdiğin için sen daha çabuk verirsin beslenmene dikkat et doyurucu şeyler ye suyunu meyvrni ihmal etme ekstra bişey yapmaya gerek bile kalmaz Allah bağışlasın bebeğin kaç aylık buarada
[/QUOTE
3 aylik suan cnm ama dogru duzgun emmiyo mama verdim icmiyo sutumu istiyo ama memeyi zorla tutuyo sagip veriyorum sagdikca azaldi doymuyo hatta az once konu actim bunla ilgili ama yazanlar olmadi daha

ben de 70.5 kiloydum sabah hedefim 60 aslında ama ilk etapta gözüm korkmasın diye 65 diyeyim

haftada bir spor salonuna gidiyorum oradaki diyetisten 3 gün uygulayabileceğim bir program verdi, cuma gününe kadar uygulayacağım. cumaya kadar kendimi tutup tartılmayacağım.

Herkese günaydın. Sabah tartıldım işe gelmeden önce 76.6 kiloymuşum dün 600 gr eksik söylemişim. Düzelteyim Güncel kilo 76.60 hedef kilo 65
Sabah kahvaltı edemedim. tam buğday 2 ekmek dilimi arasına ince dilim beyaz peynir ince dilim kaşar peynir yarım dometes koydum yedim işyerinde. 2 bardak şekersiz çay içtim

Beni de alır mısınız? 87 kiloyum ve 17 kilo vermek istiyorum.. tamamen ütopik geliyor kulağıma ama neyse..
ben 78 kiloyum ve boyumda bir 62 😋
22 kilo fazlam var 🤭
Ben de katılmak istiyorummm. 68 kiloyum 58 olmak istiyorum. Ders çalışırken biraz zor olacak spor ama başaracağım 💪🏽
Ben de katılmak isterim, yarın kilo bildirimi yapayım... o kadar fazla ki kilom moralim bozulur diye tartılmıyordum o sebeple bilmiyorum kilomu:KK43:
Ben de katılmak istiyorum. Özellikle sindirim sistemi içi daha çok lifli besin vs :KK49:
Merhabalar bende katılmak istiyorum 12 kg fazlam var. Ama nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Beni de alın lütfen acilen 5 Kilo vermem lazim
Eskıden 10. Takımdayım ve on kilo vermıştım şimdide doğum yaptım emziriyorum kılo verebilir miyim
Hosgeldiniz kizlarrrr gunaydinnnn ilk sayfayi okuyup hedef ve guncel kilonuzu yazip baslayabilirsjniz ❤️

Eklentiler

• 28607208-8D10-4779-94F3-5443A3363F38.jpeg
    28607208-8D10-4779-94F3-5443A3363F38.jpeg
    171,4 KB · Görüntüleme: 32
Anladım teşekkür ederim ☺

Bugünki kahvaltımdı, ekmeğin yarısını yedim sadece ve saat 11 de yedim
Cok guzel ❤️afiyet olsun cnm
nasıl başlayacağız napacağız gruba alındım mı ?
cnm ilm sayfsdski kuralları okuyup hedef ve guncel kilonu yazarsk baslayabilirsin ❤️
banada davet geldi bu takımdan sürekli denememe rağmen olmuyor devamı acaba motive olavilir miyim başlasammı burda ...:KK43:
Gel deneyelm 😍
Gunaydiiinnnnn

Back