- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #339.641
P Pinarbartu ne yapmak gerekiyor canım listeye dahil olmak icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğumdan sonra 72 kiloya geri döndüm sonra 77 oldumEmzirme kilo verdiriyormuş. Ama bol su icip şekerden uzak durmak gerekiyormuş. Ebe bir yakinim var o demişti.
1.sayfada kuralllarmız yazıyor uyrım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinmŞuan 75 im.hedefım 65. Beni de gruba alır mısınız tesekkurler
sınav bitmiş olacak canım tugbaFB hallederiz sıkıntı etme sen keyfine bak.Senin bu hafta sonlarini naaappcaaazzzz yemesen ne guzel kilolar vercn
hosgeldin caniiimm
QUOTE]olur kuzum tugbaya yazarsn o ekler hele sinavi atlatta sen buralari birine emanet etmem gerekcek sonraki hafta da bizim düğün var o cuma ben yokum yalovaya gircez hafta sonu da yokum anca pazartesi gelcem
cumartesi günü canım :)Daha bugun test yaptirdim nihayet sonuc bekliyorum ama iyiyim elhamdulillah senin sinav ne zaman?
hoşbuldummm :)Hosgeldin caniiimmmm
Bolgesel spor la ve guzel bir diyetle hallolur bnce
Bu güzel dileğin karşılığını en yakın zaman da almamız dileğiyle.. o zaman güünaydınnnGünaydın kızlar umarım herkes istediği kiloya ve bedene ulaşır
Nasıl verdin kuzum kaç gün içinde verdinGünaydın kızlar
Nasıl verdin kuzum kaç gün içinde o dört kiloyu verdin
O zaman beraber verecez kilolarıDoğumdan sonra 72 kiloya geri döndüm sonra 77 oldum
Bnde aynı dogumdan so ra 52 oldum suan 55 kiloyum emziriyorjm ustelik ama süt olması haliyle yememiz gerekiyo onunda etkisi var kilo aliminda galibaDoğumdan sonra 72 kiloya geri döndüm sonra 77 oldum
Süt için tabiki yemek ve en önemlisi sıvı alımı sağlıklı beslenirseniz hem sütünüz kaliteli olur hem kilo verirsiniz canımBnde aynı dogumdan so ra 52 oldum suan 55 kiloyum emziriyorjm ustelik ama süt olması haliyle yememiz gerekiyo onunda etkisi var kilo aliminda galiba