- 25 Eylül 2020
- 27
- 17
- 3
- 24
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.661
Süt içiyorum ama.gaz yapıyo birakdim icmeyi sütüm az doyurmuyo bebegimi arttsın diye fazla yiyorum suyuda gunde en az 2 bucuk litre iciyorum ama süt olarak degil bana kilo olarak geliyo onlarSüt için tabiki yemek ve en önemlisi sıvı alımı sağlıklı beslenirseniz hem sütünüz kaliteli olur hem kilo verirsiniz canım
2 hafta içinde yürüyüş +diyetleNasıl verdin kuzum kaç gün içinde verdin
Sebze meyveyi arttırabilirsin canım bide şekersiz hoşaf komposto tarzı şeyler tahin pekmezSüt içiyorum ama.gaz yapıyo birakdim icmeyi sütüm az doyurmuyo bebegimi arttsın diye fazla yiyorum suyuda gunde en az 2 bucuk litre iciyorum ama süt olarak degil bana kilo olarak geliyo onlar
2 hafta içinde yürüyüş +diyetle
İf diyeti yapmıştım
Bebek emzirdiğin için sen daha çabuk verirsin beslenmene dikkat et doyurucu şeyler ye suyunu meyvrni ihmal etme ekstra bişey yapmaya gerek bile kalmaz Allah bağışlasın bebeğin kaç aylık buarada
[/QUOTE
3 aylik suan cnm ama dogru duzgun emmiyo mama verdim icmiyo sutumu istiyo ama memeyi zorla tutuyo sagip veriyorum sagdikca azaldi doymuyo hatta az once konu actim bunla ilgili ama yazanlar olmadi daha
Tm cnm teşekkürlerSebze meyveyi arttırabilirsin canım bide şekersiz hoşaf komposto tarzı şeyler tahin pekmez
Sütüm olsa bu kadar kafaya takmayacam kiloyu oda yok bebeğim mamasız doymuyoBnde aynı dogumdan so ra 52 oldum suan 55 kiloyum emziriyorjm ustelik ama süt olması haliyle yememiz gerekiyo onunda etkisi var kilo aliminda galiba
Hoş buldukBuralar dolmus tasmis Masallah
Hosgeldiniz yeni gelenler
Öğünlerin resimlerini nereye paylaşacağız peki? Onu anlayamadım daHoşgeldiniz kızlar kaptanımız P Pinarbartu
İlk sayfadaki kuralları okuyup kilo bildirerek başlayabilirsiniz
Beni de alır mısınız? 87 kiloyum ve 17 kilo vermek istiyorum.. tamamen ütopik geliyor kulağıma ama neyse..
ben 78 kiloyum ve boyumda bir 62
22 kilo fazlam var
Ben de katılmak istiyorummm. 68 kiloyum 58 olmak istiyorum. Ders çalışırken biraz zor olacak spor ama başaracağım
Ben de katılmak isterim, yarın kilo bildirimi yapayım... o kadar fazla ki kilom moralim bozulur diye tartılmıyordum o sebeple bilmiyorum kilomu
Ben de katılmak istiyorum. Özellikle sindirim sistemi içi daha çok lifli besin vs
Merhabalar bende katılmak istiyorum 12 kg fazlam var. Ama nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Beni de alın lütfen acilen 5 Kilo vermem lazim
Hosgeldiniz kizlarrrr gunaydinnnn ilk sayfayi okuyup hedef ve guncel kilonuzu yazip baslayabilirsjnizEskıden 10. Takımdayım ve on kilo vermıştım şimdide doğum yaptım emziriyorum kılo verebilir miyim
Cnm merhaba nasilsinP Pinarbartu ne yapmak gerekiyor canım listeye dahil olmak icin
Cnm ister resim olarak ister yazarak burada paylasicazÖğünlerin resimlerini nereye paylaşacağız peki? Onu anlayamadım da
Anladım teşekkür ederimCnm ister resim olarak ister yazarak burada paylasicaz
Cok guzelAnladım teşekkür ederim ☺
Bugünki kahvaltımdı, ekmeğin yarısını yedim sadece ve saat 11 de yedim
cnm ilm sayfsdski kuralları okuyup hedef ve guncel kilonu yazarsk baslayabilirsinnasıl başlayacağız napacağız gruba alındım mı ?
Gel deneyelmbanada davet geldi bu takımdan sürekli denememe rağmen olmuyor devamı acaba motive olavilir miyim başlasammı burda ...
GunaydiiinnnnnGunaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?