• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allahim çocuk büyütürken en zorlandigim seylerden biri banyo yaptırmak gercekten 🤦 kosa kosa gidiyo banyoya aglaya aglaya cikiyo 😂 yuzune su degdi bi savasmaya basliyoruz acayip kalori yakiyorm bence 😂😂
Sorma ya bebekken çok seviyordu başından aşağı su akinca hele kikir kikir gülüyordu şimdi feryat figan 😂 bide reklamlar dan öğrenmiş te geçen gün anne bana doğal kaynak (Dalin) alın diyordu 😂 var hâlbuki

Ayyy bende içmezdim kahvaltı da bir bardak oda belkiiii, tabi benim içmem çay kolik bir eşle başladı sonra şekersiz çayın tadını alınca da devam etti 😅
Etkileniyo insan bnde esime kahveyi alıştırdm 😂
Sorma ya bebekken çok seviyordu başından aşağı su akinca hele kikir kikir gülüyordu şimdi feryat figan 😂 bide reklamlar dan öğrenmiş te geçen gün anne bana doğal kaynak (Dalin) alın diyordu 😂 var hâlbuki
Yerim onu 🤩 bnm banyo kuvetli ona ragmen kapının önüne kadar islaniuo 😂😂

Anne mutlu ben de öyle olsam tebrik ederim maşallah yemin ediyorum bak çok ciddiyim kıskandım maşallah diyorum.
Şu pis boğazımı bir bırakabilsem zaten manken olacağım😌
eski halimde bende aşırı yerdim aç olmasam bile yerdim ama kilo verdikçe emeklerim ziyan olmasın diye yediklerimi azaltmayı başardım :KK28:

ok canım bende onu sorayım dedim sana ya da tubiye haber etsem olur mu cuma günü ya da perşembe günü perşembe çok telaşlı olacam buraya giremeyebilirim ama söz pazardan itibaren burdayım düzenli olarak spor listesine de devam ederiz yoğunluğum azalıyor son günler

iyiyim sn nasılsın . hastaydın sanki sonuç ne oldu
Daha bugun test yaptirdim nihayet sonuc bekliyorum ama iyiyim elhamdulillah senin sinav ne zaman?

Hoşbuldum 🙂 boyum 165cm ben suan 70 kiloyum 60 a inmem gerek. Şöyle ozet geçeyim 55 kilodan 80 kiloya çıkmıştım 👏👏👏 sonra sağlığım bozulmaya başladı doktor boyle giderse karaciğerin gider dedi korkudan bir yılda 10 kilo verdim. Eger 60 a düşersem harika olacak teşekkürler davetiniz için 🙂 menü paylaşımı ve ilk sayfadaki yüzde hesabını hergün mü yapacağız haftada bir mi

Back