• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bu topik tam bana göreymiş. Stresten 90a çıkmıştım. Doktorum kilo ver dedikten sonra 10 kilo verdim. Kendimi tebrik ediyorum, pandemi şartlarında ev içinde, spor salonları kapalı, iyi başarıydı. 10 kilo daha vermem lazım. Altı aydır açımmm😭 Şaka bi yana gıda mühendisiyim. Sağlıklı besleniyorum.

Bir adet haşlanmış yumurta evet ben normalde de çok iştahlı değilim şu sıralar bana yeter :olamaz:
İstahli olmayip kilo almak ne zordur 🙈
O zaman bende ilk menümü paylaşayım 🤭

Sabah kahvaltı: 2 yumurtadan omlet, domates, salatalık, ufak bir kare peynir, ve 8 10 tane siyah zeytin ve şekersiz çay.

Öğlen yemeği: bir kase çorba
16:00 gibi 4 tane ufak mürdüm eriği

Akşam yemeği: bir kase çorba, 5 6 kaşık taze fasulye ve birazdan sınırsız çay tabi şekersiz 🙅
Sekersiz cay ❤️ şekerli ictigim günlere sovuyorum 😂
Hoşgeldiniz kızlar kaptanımız P Pinarbartu
İlk sayfadaki kuralları okuyup kilo bildirerek başlayabilirsiniz
sagol kuzum yaa ❤️❤️❤️
Ay bu topik tam bana göreymiş. Stresten 90a çıkmıştım. Doktorum kilo ver dedikten sonra 10 kilo verdim. Kendimi tebrik ediyorum, pandemi şartlarında ev içinde, spor salonları kapalı, iyi başarıydı. 10 kilo daha vermem lazım. Altı aydır açımmm😭 Şaka bi yana gıda mühendisiyim. Sağlıklı besleniyorum.
Hepimiz evde dura dura ya kilo vermemoz durdu ya üstüne ekledik 🤦 beraber veririz inşallah ❤️ hedf kilonu ve guncel kilonu yazar misin cnm listeye ekliyeym
Ben de menümü paylaşayım
Sabah yok
Öğle 1 avuç ceviz, biraz çiğ çekirdek
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği, haşlanmış karnabahar, sarımsaklı yoğurt, az turşu
Birazdan kiraz sapı çayı yapacağım
Sabahtn aksama ac gezmisin gibi hissettim 🤦 alisamiyorumdu
ben şimdi tartıldım kilo almışım. 65.6 olmuşum. İlk hedefim 60 kiloya düşmek
🤩 Ekliyorm o zmn listeye

Daha once hic bi tkimda yaristinnmi canım kilonu fln eklemissinde bi tecrube gördüm😁
:))) evet canim yarışamadım. Hiç asıl üye olmadım. Yanı olduysam da hatırlamıyorum. Arkadaşların bir sorunu yok ben sürekli biseyler yazamıyorum onun için atılıyorum.
Kilom artık 67 :( ama o kısmı düzeltmeyi bilmiyorum

SchonerDuft SchonerDuft kuzum kilonu persembeden bildirebilirmişsinn sordum da persembe sabah bildirirsin olur mu
ok canım bende onu sorayım dedim sana ya da tubiye haber etsem olur mu cuma günü ya da perşembe günü perşembe çok telaşlı olacam buraya giremeyebilirim ama söz pazardan itibaren burdayım düzenli olarak spor listesine de devam ederiz yoğunluğum azalıyor son günler
Gunaydin arkadaslar nasilsiniz?
iyiyim sn nasılsın . hastaydın sanki sonuç ne oldu

İstahli olmayip kilo almak ne zordur 🙈

Sekersiz cay ❤ şekerli ictigim günlere sovuyorum 😂
sagol kuzum yaa ❤❤❤

Hepimiz evde dura dura ya kilo vermemoz durdu ya üstüne ekledik 🤦 beraber veririz inşallah ❤ hedf kilonu ve guncel kilonu yazar misin cnm listeye ekliyeym

Sabahtn aksama ac gezmisin gibi hissettim 🤦 alisamiyorumdu

🤩 Ekliyorm o zmn listeye
Evet ne gereksiz bir şeymiş çaya şeker dedim bende uzun bir süre ♥️

Ben cuma, cumartesi, pazar günleri coştum, cumaya kadar aç gezmem lazım 😄
Senin bu hafta sonlarini naaappcaaazzzz yemesen ne guzel kilolar vercn

Beni de bi 5 kilo zayıflatsanız ne güzel olurdu 😌
hosgeldin caniiimm
ok canım bende onu sorayım dedim sana ya da tubiye haber etsem olur mu cuma günü ya da perşembe günü perşembe çok telaşlı olacam buraya giremeyebilirim ama söz pazardan itibaren burdayım düzenli olarak spor listesine de devam ederiz yoğunluğum azalıyor son günler

iyiyim sn nasılsın . hastaydın sanki sonuç ne oldu
QUOTE]olur kuzum tugbaya yazarsn o ekler hele sinavi atlatta sen buralari birine emanet etmem gerekcek sonraki hafta da bizim düğün var o cuma ben yokum yalovaya gircez hafta sonu da yokum anca pazartesi gelcem

:))) evet canim yarışamadım. Hiç asıl üye olmadım. Yanı olduysam da hatırlamıyorum. Arkadaşların bir sorunu yok ben sürekli biseyler yazamıyorum onun için atılıyorum.
Kilom artık 67 :KK43: ama o kısmı düzeltmeyi bilmiyorum
Tm cnm listeye girerken hatirlat ama bakalm baska takimlarda listeye girmis misin diye

Back