• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba bende 72 kiloyum ve boyum 157 kilonun çoğunluğu alt tarafımda çok zor kilo veriyorum nasıl Bi yol izlemeliyim bilmiyorum hedefim 65 ilk olarak
Bende öyle Bi ara düzenli leslie yapıyordum fark olmuştu
Benide alır mısınız
62 kiloyum, 55 hedefim ama şartlar nerde yazıyor göremedim 🤷
Hadi başlayalım :))
8 aylık sadece nasl besleneceğimi bilmiyorum aslında az yiyorum ama zaafım ekmek ve hareketsizlikten
Ben de 15 kilo vermek istiyorum kurallar nelerdir katılmak isterim zira yalnız diyet yapmak epey güç birbirimizi motive edersek çok iyi olur
Düğünümden sonra bi kilo aldım 84 kiloyum
65 olsam eskisi gibi 🙃🤭 benide alın..
ben de ekibin bir üyesi olmak istiyorum. :KK24:
Ben yarın başlıyorum.10 kilo vericem.
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Grup kuralları hakkımda bilgi alabilir mitim
Bende istiyorum benide alınn
beni de kativerin
Kizlar hosgeldiniizzzzzz herkese tek tek yazamadim k.bakmayin ❤️❤️

Sen yoktun ne zamandır hiçç gelmiyodun bende artık bıraktın gelmezsin sanmıştım 🤭🤭

Aynen öyle olmuştu umudu kesmistim😂
Kilo alan dönüyo bende kilolandim😢 63 e kadar çıkmıştım da 59 um simdi 😕 55 olmak istiyommm 😭 napiyosun poncikim ozledim seni🥳

ben 57 yim öncelikli hedefim korumak ama 55 54 olsam fena olmaz. Yarın haslanmış yumurta sekersiz acık cay (ben ekmek hiç yemıyorum)yağsız küçük dilim beyaz peynir,salatalık yicem kahvaltıda tatlı krizinde de hurma almıstım birebir yani :KK51: :KK51:

Vakıt yohh vakıt😂
bnm.tursumu.annem yapti 🦵 digerlerini de halletmstm bi kış twmizligi kaldi onuxa yapmicam 😂😂😂
ben 57 yim öncelikli hedefim korumak ama 55 54 olsam fena olmaz. Yarın haslanmış yumurta sekersiz acık cay (ben ekmek hiç yemıyorum)yağsız küçük dilim beyaz peynir,salatalık yicem kahvaltıda tatlı krizinde de hurma almıstım birebir yani :KK51: :KK51:
Tek yumurta mi kahvalti icin 😳

O zaman bende ilk menümü paylaşayım 🤭

Sabah kahvaltı: 2 yumurtadan omlet, domates, salatalık, ufak bir kare peynir, ve 8 10 tane siyah zeytin ve şekersiz çay.

Öğlen yemeği: bir kase çorba
16:00 gibi 4 tane ufak mürdüm eriği

Akşam yemeği: bir kase çorba, 5 6 kaşık taze fasulye ve birazdan sınırsız çay tabi şekersiz 🙅

Back