- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.601
Beni de alır mısınız? ❤❤❤
Hoşgeldiniz kızlar kaptanımız P PinarbartuBenide alınn 6-8 kilo fazlam var
İstahli olmayip kilo almak ne zordurBir adet haşlanmış yumurta evet ben normalde de çok iştahlı değilim şu sıralar bana yeter
Sekersiz cayO zaman bende ilk menümü paylaşayım
Sabah kahvaltı: 2 yumurtadan omlet, domates, salatalık, ufak bir kare peynir, ve 8 10 tane siyah zeytin ve şekersiz çay.
Öğlen yemeği: bir kase çorba
16:00 gibi 4 tane ufak mürdüm eriği
Akşam yemeği: bir kase çorba, 5 6 kaşık taze fasulye ve birazdan sınırsız çay tabi şekersiz
sagol kuzum yaaHoşgeldiniz kızlar kaptanımız P Pinarbartu
İlk sayfadaki kuralları okuyup kilo bildirerek başlayabilirsiniz
Hepimiz evde dura dura ya kilo vermemoz durdu ya üstüne ekledikAy bu topik tam bana göreymiş. Stresten 90a çıkmıştım. Doktorum kilo ver dedikten sonra 10 kilo verdim. Kendimi tebrik ediyorum, pandemi şartlarında ev içinde, spor salonları kapalı, iyi başarıydı. 10 kilo daha vermem lazım. Altı aydır açımmmŞaka bi yana gıda mühendisiyim. Sağlıklı besleniyorum.
Sabahtn aksama ac gezmisin gibi hissettimBen de menümü paylaşayım
Sabah yok
Öğle 1 avuç ceviz, biraz çiğ çekirdek
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği, haşlanmış karnabahar, sarımsaklı yoğurt, az turşu
Birazdan kiraz sapı çayı yapacağım
ben şimdi tartıldım kilo almışım. 65.6 olmuşum. İlk hedefim 60 kiloya düşmek
Hoş bulduk :) :)Kizlar hosgeldiniizzzzzz herkese tek tek yazamadim k.bakmayin ❤❤
Daha once hic bi tkimda yaristinnmi canım kilonu fln eklemissinde bi tecrube gördümHoş bulduk :) :)
Ben cuma, cumartesi, pazar günleri coştum, cumaya kadar aç gezmem lazımSabahtn aksama ac gezmisin gibi hissettimalisamiyorumdu
:))) evet canim yarışamadım. Hiç asıl üye olmadım. Yanı olduysam da hatırlamıyorum. Arkadaşların bir sorunu yok ben sürekli biseyler yazamıyorum onun için atılıyorum.Daha once hic bi tkimda yaristinnmi canım kilonu fln eklemissinde bi tecrube gördüm
ok canım bende onu sorayım dedim sana ya da tubiye haber etsem olur mu cuma günü ya da perşembe günü perşembe çok telaşlı olacam buraya giremeyebilirim ama söz pazardan itibaren burdayım düzenli olarak spor listesine de devam ederiz yoğunluğum azalıyor son günlerSchonerDuft kuzum kilonu persembeden bildirebilirmişsinn sordum da persembe sabah bildirirsin olur mu
iyiyim sn nasılsın . hastaydın sanki sonuç ne olduGunaydin arkadaslar nasilsiniz?
Evet ne gereksiz bir şeymiş çaya şeker dedim bende uzun bir süreİstahli olmayip kilo almak ne zordur
Sekersiz cay ❤ şekerli ictigim günlere sovuyorum
sagol kuzum yaa ❤❤❤
Hepimiz evde dura dura ya kilo vermemoz durdu ya üstüne ekledikberaber veririz inşallah ❤ hedf kilonu ve guncel kilonu yazar misin cnm listeye ekliyeym
Sabahtn aksama ac gezmisin gibi hissettimalisamiyorumdu
Ekliyorm o zmn listeye
Senin bu hafta sonlarini naaappcaaazzzz yemesen ne guzel kilolar vercnBen cuma, cumartesi, pazar günleri coştum, cumaya kadar aç gezmem lazım
hosgeldin caniiimmBeni de bi 5 kilo zayıflatsanız ne güzel olurdu
QUOTE]olur kuzum tugbaya yazarsn o ekler hele sinavi atlatta sen buralari birine emanet etmem gerekcek sonraki hafta da bizim düğün var o cuma ben yokum yalovaya gircez hafta sonu da yokum anca pazartesi gelcemok canım bende onu sorayım dedim sana ya da tubiye haber etsem olur mu cuma günü ya da perşembe günü perşembe çok telaşlı olacam buraya giremeyebilirim ama söz pazardan itibaren burdayım düzenli olarak spor listesine de devam ederiz yoğunluğum azalıyor son günler
iyiyim sn nasılsın . hastaydın sanki sonuç ne oldu
Tm cnm listeye girerken hatirlat ama bakalm baska takimlarda listeye girmis misin diye:))) evet canim yarışamadım. Hiç asıl üye olmadım. Yanı olduysam da hatırlamıyorum. Arkadaşların bir sorunu yok ben sürekli biseyler yazamıyorum onun için atılıyorum.
Kilom artık 67ama o kısmı düzeltmeyi bilmiyorum
Ben onceden cay sevmezdm sekersiz icmeye baslayinca bya hergn bi demlik cay icer oldumEvet ne gereksiz bir şeymiş çaya şeker dedim bende uzun bir süre ♥
Ayyy bende içmezdim kahvaltı da bir bardak oda belkiiii, tabi benim içmem çay kolik bir eşle başladı sonra şekersiz çayın tadını alınca da devam ettiBen onceden cay sevmezdm sekersiz icmeye baslayinca bya hergn bi demlik cay icer oldum
sagol kuzum yaa ❤❤❤
AnlastikTm cnm listeye girerken hatirlat ama bakalm baska takimlarda listeye girmis misin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?