• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay herkes mukemmel kilo vermis 🤩🤩🤩🤩 kizlar hepinizi tebrik ediyorum 😍
Peki sende verdin mi 🤓 ben gelemedim cuma günü ya makyaja gittim ama kilo verdim az da olsa 59.6 ydim cuma gunu 🥳 59.9 dum gecen hafta ne cok vermisim😕 ama reglim 9 gün gecikti daha bugun oldum simdi daha cok gidecek eminim😷

Peki sende verdin mi 🤓 ben gelemedim cuma günü ya makyaja gittim ama kilo verdim az da olsa 59.6 ydim cuma gunu 🥳 59.9 dum gecen hafta ne cok vermisim😕 ama reglim 9 gün gecikti daha bugun oldum simdi daha cok gidecek eminim😷
Bnm tartimin pili yok paramda yok alamiyom 😂😂
Ahh biz zamaninda ne kilolar verdik de kimse hatırlamıyo🤣😂😂 pro oldun he:tokat::eğlence:
Yeeaaahhhh ben artik proyum pro 😂 herşeyi görüyorum 😂

Bnm tartimin pili yok paramda yok alamiyom 😂😂

Yeeaaahhhh ben artik proyum pro 😂 herşeyi görüyorum 😂
Gozum üstünüzde diyosun yani😂😂 ben tursumu kurdum kışlığımı hazırladim dünde iş vardi ona gittim artik makyaj falan gelmez kışlık işim de bitti artik diyete asılıp haftada 300 400 gr degil 1 kilo vermem lazim 4 kilocuk vercem yaaaaaa veriyim artik 😭 tahmini kaçsındir🤣

Gozum üstünüzde diyosun yani😂😂 ben tursumu kurdum kışlığımı hazırladim dünde iş vardi ona gittim artik makyaj falan gelmez kışlık işim de bitti artik diyete asılıp haftada 300 400 gr degil 1 kilo vermem lazim 4 kilocuk vercem yaaaaaa veriyim artik 😭 tahmini kaçsındir🤣
Makyaj ucretlrin ne alemde eve katkin oluyo mu esinn razi dimi artik 😁 vala bnde vereym 2 kil fl dugune dr diye ugrasiyom

Kizlarrr merhabalarr galiba ben bir sure ara vermek zorunda kalacagimm. Cunku hamileyimm 😍😍 bugun testleri yaptim zaten istiyordum. Allah nasip ederse bebis bekliyorum :anneadayı:
Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah canim cok sevindim🤗

Back