- 31 Temmuz 2014
- 360
- 782
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #339.421
Kaptann hayirli olsun prolugun P Pinarbartu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandir bekliyodum biliyosunHeyecandan yerinde duramıyordu
Sagol caneeeemmmKaptann hayirli olsun prolugun P Pinarbartu
Peki sende verdin mi ben gelemedim cuma günü ya makyaja gittim ama kilo verdim az da olsa 59.6 ydim cuma gunu 59.9 dum gecen hafta ne cok vermisim ama reglim 9 gün gecikti daha bugun oldum simdi daha cok gidecek eminimAy herkes mukemmel kilo vermis kizlar hepinizi tebrik ediyorum
Ahh biz zamaninda ne kilolar verdik de kimse hatırlamıyo pro oldun heMillet nasi veriyo o kilolari yaaa yine dereceye giremedik
Evet ya 3 notamiz var dereceye giremiyoruz yine ceza alcaz sanirim yeni uye de gelmiyo
beni unuttun ha oysaki ben gelir gelmez seni sormuştum
Bnm tartimin pili yok paramda yok alamiyomPeki sende verdin mi ben gelemedim cuma günü ya makyaja gittim ama kilo verdim az da olsa 59.6 ydim cuma gunu 59.9 dum gecen hafta ne cok vermisim ama reglim 9 gün gecikti daha bugun oldum simdi daha cok gidecek eminim
Yeeaaahhhh ben artik proyum pro herşeyi görüyorumAhh biz zamaninda ne kilolar verdik de kimse hatırlamıyo pro oldun he
Cinkilim sen yohtunnn umudu kesmis sendenbeni unuttun ha oysaki ben gelir gelmez seni sormuştum
Cok tanıdık bi cümle banaÇok kilo aldım bende listeye girmek istiyorum
Gozum üstünüzde diyosun yani ben tursumu kurdum kışlığımı hazırladim dünde iş vardi ona gittim artik makyaj falan gelmez kışlık işim de bitti artik diyete asılıp haftada 300 400 gr degil 1 kilo vermem lazim 4 kilocuk vercem yaaaaaa veriyim artik tahmini kaçsındirBnm tartimin pili yok paramda yok alamiyom
Yeeaaahhhh ben artik proyum pro herşeyi görüyorum
O da yoktu ama ben poncikim nerde demistimCinkilim sen yohtunnn umudu kesmis senden
Makyaj ucretlrin ne alemde eve katkin oluyo mu esinn razi dimi artik vala bnde vereym 2 kil fl dugune dr diye ugrasiyomGozum üstünüzde diyosun yani ben tursumu kurdum kışlığımı hazırladim dünde iş vardi ona gittim artik makyaj falan gelmez kışlık işim de bitti artik diyete asılıp haftada 300 400 gr degil 1 kilo vermem lazim 4 kilocuk vercem yaaaaaa veriyim artik tahmini kaçsındir
He gelmis kilo alan geliyoO da yoktu ama ben poncikim nerde demistim
Eskiye oranla daha iyi fiyatlar birazcicik oluyo kendime harciyom genelde ay razi raziiii şükürMakyaj ucretlrin ne alemde eve katkin oluyo mu esinn razi dimi artik vala bnde vereym 2 kil fl dugune dr diye ugrasiyom
Verecemmmm bennnHe gelmis kilo alan geliyo
Hayirli olsun canim ❤Ayyyyy cildiriyorum su an çok teşekkür ederim
Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah canim cok sevindim❤Kizlarrr merhabalarr galiba ben bir sure ara vermek zorunda kalacagimm. Cunku hamileyimm bugun testleri yaptim zaten istiyordum. Allah nasip ederse bebis bekliyorum
gözün aydın canım ..Kizlarrr merhabalarr galiba ben bir sure ara vermek zorunda kalacagimm. Cunku hamileyimm bugun testleri yaptim zaten istiyordum. Allah nasip ederse bebis bekliyorum