- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.481
direk kaşıkla ya da meyve üstüne serp karın yağlarını yakıyorTeşekkür ederim :) hindistan cevizi tozunun yararı nedir? Bir şeyle karıştırarak mı tüketeyim?
tubili naptın canım evi toparlayabildin miCanim arti geldigi icin bölmüyoruz
Ona bakmamistim canim o zaman bolmuyoruzartı gelmişbölmüyormuşuz canım doğru sanırım tubi benden daha hakim :) teşekkür ederim :)
Ne güzel vermişsin canım harikaGünaydın ben geçen hafta cok geç cevap vermiştim onun için hesaba katilmadi bu hafta geçen hafta tartıldım kilodan hesap yaptım bu şekil de mi olacak?
Canım benide aday listesine ekleyebilirmisin.ADAY LİSTESİ
Kafesteki Kartal ( 103/102,80/0,20/%) b.tarihi : 12.08.2020 başlangıç k:104 hedef k:
SchonerDuft ( 67,10 ///%) b.tarihi : 21.08.2020
Yok canim yaa giderken biraz patates ve soganim kalmisti onlar kurtlanmis ve evi kücük sinekler basmis, kelebek gibi biseylr dolmus ev arindiramadik hala biryerlerden cikiyordirek kaşıkla ya da meyve üstüne serp karın yağlarını yakıyor
tubili naptın canım evi toparlayabildin mi
Ayy tatilde öyle bir almışım kiNe güzel vermişsin canım harika
Anladım canım sağolasınOna bakmamistim canim o zaman bolmuyoruz
ok canım ekliyorum hoş geldin tekrarCanım benide aday listesine ekleyebilirmisin.
Geçen hafta 94
Bu hafta 92.8
Fark 1.2
aaa kuru bakliyatlarına baharatlarına bak onlarda bozulmuştur . kaç aydır yoksun istila ederler illa sireki su ile sil karoları lavanta varsa tütsüle o kokuyu sevmezler minik hayvanlarYok canim yaa giderken biraz patates ve soganim kalmisti onlar kurtlanmis ve evi kücük sinekler basmis, kelebek gibi biseylr dolmus ev arindiramadik hala biryerlerden cikiyorhic bu kadar evimden ayri kalmamistim
Kuru bakliyatlarim hep cam sisedeydi onlara gelmemis, erzak dolabimda bi tane bile yok ama geri kalan yerler fenaAnladım canım sağolasın
ok canım ekliyorum hoş geldin tekrar
aaa kuru bakliyatlarına baharatlarına bak onlarda bozulmuştur . kaç aydır yoksun istila ederler illa sireki su ile sil karoları lavanta varsa tütsüle o kokuyu sevmezler minik hayvanlar
TUBİ YÜZDELERİ SEN HESAPLAR MISIN ben kesin hata yaparımKuru bakliyatlarim hep cam sisedeydi onlara gelmemis, erzak dolabimda bi tane bile yok ama geri kalan yerler fenasirke kokusunu hic sevmem ama mecbur sildim her yeri lavantayida denerim yarin
Yok yok canımartı değil dimi
Anladım canım sağolasın
ok canım ekliyorum hoş geldin tekrar
aaa kuru bakliyatlarına baharatlarına bak onlarda bozulmuştur . kaç aydır yoksun istila ederler illa sireki su ile sil karoları lavanta varsa tütsüle o kokuyu sevmezler minik hayvanlar
Bi şey çıkmaz inşallah canım iyi düşünKizllarr merhabalarr
Kac gundur koku almadığını farkettim. Bugun test yaptirdim bakalim iki gune çıkacak sonuçlar
Rica ederim canim
Ay duzelteym hemenRica ederim canim
Yalniz kilo bidliriminde uye kilo aldiig icin bolunmedi yazacaksın canim
Tanam canim ama olmamisAy duzelteym hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?