- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.201
Tabikide cnm hoşgeldin dahs once hic bi takimda yaristin mi ? Kendini tanit bize ❤
Canim her takim kendi uye listesini olusturuyo ve takimlar cuma günü tartilip yarisiyo hergn menulerimizi paylasiyoruz pazartesi günü takim ici tartilmamz var hafta sonu kacamaklarimixi engellemek icin cuma günü takimca tartilip listeye yaziyoruz yuzdesi en yuzsek takim kazaniyoYok daha önce hiçbir takımda yer almadım. Kendimi bildim bileli şişkoyum :) bu bir haftadır dikkat ediyor gibiydim ama iki gündür yine ipin ucunu bayağı bir kaçırdım. İşte soluğu burada aldım :) artık kilo vermek istiyorum ama motivasyonum yok. Kendimle pek aram yok çünkü. Çikolata delisiyim. Şeker bağımlısıyım. 103 kilo 165 boy
Bana buradaki işleyişi anlatabilir misiniz?
Ben takıma alınmış mı oldum? Menümü akşam topluca yazsam olur mu?Canim her takim kendi uye listesini olusturuyo ve takimlar cuma günü tartilip yarisiyo hergn menulerimizi paylasiyoruz pazartesi günü takim ici tartilmamz var hafta sonu kacamaklarimixi engellemek icin cuma günü takimca tartilip listeye yaziyoruz yuzdesi en yuzsek takim kazaniyo
Herkesin bi zaafi vsr mesela bnmkide ekmekburda takima karsi sorumlulugumuz oldugu icin kendimizi tutup zayifliyoruz guzelceeee
Cok tesekurler canimTartılda bize de söyle merak ettim bende yarın seviye 1 düzenine başlayacam bakalım çok rahat ediyorum yemek erdim de olmuyor pek.
nice yıllarınız olsun canım
az ama yeterli bence de hoşuma gitti afiyetler olsun.
evet canım maşallah çok güzel vermişsin kilomuz nerdeyse aynı ben tartılmıyorum daha gerçi hedef kaçtı sen,in
Insallah canim Ben kokusunu sevmiyorum ama saglikli oldugu icin katlaniyorumOh misss balik sezonu acilsada bizde yemeye baslasak oglum cok seviyo baligi şükür ama simdi guvenip alamiyorm
Az biraz az mi sankiiiii
Aynen ama kendisi de sabahlara kadar zula oynar ona laf yok
59.42.5 ayda 5kilo veririm herhalde artik
2 hafta deneme süresinden sonra listeye giriyosn cnmBen takıma alınmış mı oldum? Menümü akşam topluca yazsam olur mu?
Aa sevilmez miInsallah canim Ben kokusunu sevmiyorum ama saglikli oldugu icin katlaniyorum
Teşekkür ederim çok sagolCok gecmis olsun Allah sifa versin cnm
Bilseler ne güzel bı siteEvet sonunda esim kkda ki üyeliğimi gördümesajlara bakti ne canim cicim basliklar diyo dedm sevgili yaptim sonra anlattm zayiflama grubu fln diye sacma sapan işlerle uğraşıyon dedi gitti
Merhabalar, hosgeldiniz Hesap detaylarindan yapiyorsunuzmerhaba. Vki nasıl eklediniz? Ben nereden yapabilirim?mirjam
Teşekkür ederim :)Merhabalar, hosgeldiniz Hesap detaylarindan yapiyorsunuz
ne kadar ile mezun olmuştunOh misss balik sezonu acilsada bizde yemeye baslasak oglum cok seviyo baligi şükür ama simdi guvenip alamiyorm
Az biraz az mi sankiiiii
Aynen ama kendisi de sabahlara kadar zula oynar ona laf yok
59.42.5 ayda 5kilo veririm herhalde artik
bende 60 olmak istiyorum ama istek yok diyet içinSuan hedef 60. Sonra belki 55 zorlamak istiyorum.
Soyle aslinda siparislerle ugrasirken aklima yemek yemek gelmiyor bugun hic birsey yemedim mesela kahvalti falan yapmadim simdi bir bulgur pilavi yicem yogurtlubugun ki ilk ve son ogun ay 59 u gorurmuyumbende
hoş geldin :)Teşekkür ederim :)
canım oğluna çok geçmiş olsunTeşekkür ederim çok sagol
Teşekkür ederim cwnimzuzuzuzu1234 canim cok gecmis olsun oglusuna.
Burcu ya saka maka ipin ucunu fena kacirdimne kadar ile mezun olmuştunverirsin ya önceden de yaptın şimdide yaparsın
bende 60 olmak istiyorum ama istek yok diyet içinbu ara kahvaltımı oturtamadım onun verdiği stres var bende
hoş geldin :)
bende şeker delisiyimtugbaFB ve P Pinarbartu çok iyi bilirler.
şeker krizleri gelince erteleme sakın günde 2 minik kare bitter ye mutlaka sütün içinde sıcak sıcak da içebilirsin .
ya da 1 anamur muz ya da büyüklüğü kadar muzun içine 1 yk hindistan cevizi ekle içine kakao koy göz kararı bızztla difrize at kriz adına bir şey kalmıyor. bir öneride hurma günde 1 2 tane yenebilir .
son olarak çok krize giriyorsan şunu dene öğlen yemeklerinde bulgur ye . geçen bir programa başladım akşamları yemek yanında bulgur vardı 2 3 yk da olsa yiyordum inan şekerli bir şey istemedi canım. ki meyve patates havuçta yasaktı .
Çok sağol canım benimcanım oğluna çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim oglunaTeşekkür ederim cwnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?