Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabikide cnm hoşgeldin dahs once hic bi takimda yaristin mi ? Kendini tanit bize ❤

Yok daha önce hiçbir takımda yer almadım. Kendimi bildim bileli şişkoyum :) bu bir haftadır dikkat ediyor gibiydim ama iki gündür yine ipin ucunu bayağı bir kaçırdım. İşte soluğu burada aldım :) artık kilo vermek istiyorum ama motivasyonum yok. Kendimle pek aram yok çünkü. Çikolata delisiyim. Şeker bağımlısıyım. 103 kilo 165 boy

Bana buradaki işleyişi anlatabilir misiniz?

Canim her takim kendi uye listesini olusturuyo ve takimlar cuma günü tartilip yarisiyo hergn menulerimizi paylasiyoruz pazartesi günü takim ici tartilmamz var hafta sonu kacamaklarimixi engellemek icin cuma günü takimca tartilip listeye yaziyoruz yuzdesi en yuzsek takim kazaniyo

Herkesin bi zaafi vsr mesela bnmkide ekmek burda takima karsi sorumlulugumuz oldugu icin kendimizi tutup zayifliyoruz guzelceeee

Ben takıma alınmış mı oldum? Menümü akşam topluca yazsam olur mu?

Cok tesekurler canim

Insallah canim Ben kokusunu sevmiyorum ama saglikli oldugu icin katlaniyorum

ne kadar ile mezun olmuştun verirsin ya önceden de yaptın şimdide yaparsın
bende 60 olmak istiyorum ama istek yok diyet için bu ara kahvaltımı oturtamadım onun verdiği stres var bende
Teşekkür ederim :)
hoş geldin :)
bende şeker delisiyim tugbaFB ve P Pinarbartu çok iyi bilirler.
şeker krizleri gelince erteleme sakın günde 2 minik kare bitter ye mutlaka sütün içinde sıcak sıcak da içebilirsin .
ya da 1 anamur muz ya da büyüklüğü kadar muzun içine 1 yk hindistan cevizi ekle içine kakao koy göz kararı bızztla difrize at kriz adına bir şey kalmıyor. bir öneride hurma günde 1 2 tane yenebilir .
son olarak çok krize giriyorsan şunu dene öğlen yemeklerinde bulgur ye . geçen bir programa başladım akşamları yemek yanında bulgur vardı 2 3 yk da olsa yiyordum inan şekerli bir şey istemedi canım. ki meyve patates havuçta yasaktı .

Gunaydinlar dun menumu veremeden elimde telefon koltukta uykuya dalmisim
Dunku menumu paylasmayim
Sabah demis oltu omlet, domates, salatalik, Biraz beyaz peynir 6 adet zeytin
Bir avuc kadar badem
4 erik

Oglen yok

Aksam, yine yesil fasulye, 3 adet kofte, salata
Su 3 lt oldu
Spor yarim saat bisiklet

Bugun son tatil gunum yarin okula basliycaz gidicem pazartesine kadar hazirlik felan yapicaz pazartesi baslasin maraton
coronali nasil olcak bilmiyorum aileleri iceri almiyoz bu defada yeni gelen cocuklar cok zor oluyo cocuklar kucuk oldugu icin ister istemez cocuklarla mecbur temas ediyoz Allah herkesin yardimcisi olsun

Burcu ya saka maka ipin ucunu fena kacirdim cok sistim gecen bi pantolonum olmadi haftaya istanbula donuyoruz cok sıkı diyete baslayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…