Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet sonunda esim kkda ki üyeliğimi gördü mesajlara bakti ne canim cicim basliklar diyo dedm sevgili yaptim sonra anlattm zayiflama grubu fln diye sacma sapan işlerle uğraşıyon dedi gitti
geçmiş olsun canım
Dün benim ki yine gördü gene mi kadınlar klübü dedi söylendi
Cayi sekersiz iciyorum ben lisedeyken alistirdm kendimi şükür yoksa cok cay iciyorum seker fazla gelirdi daha cok kilo alirdm yarin geliyo
Hadi gözün aydın canım. Kilonu merak ediyorum

İnşallah canım benim çok sağol iyi ki varsınız

Merhabalar hanimlar nasilsiniz? Dun gelemedim evlilik yil donumumuzdu 3 kucuk cocukla Amsterdam turu yaptik tahmin edersiniz nasil gectigini
Neyse herseye ragmen diyetimi bozmadim
Esim karsimda kunefe yedi her lokmada sordu istermisin diye yok dedim ama icim gitti
neyse gelelim dunku menuye
Sabah 2 haslanmis yumurtadan yaptigim salata, zeytin, peynir, findik ve 3 tane erik

Oglen yok

Aksam, bir kase mercimek corbasi, 2 adet tavuk sis, salata, 1 ayran
Su, 3 lt oldu
Spor yapamadim ama aksama kadar gezdik

Gelelim bugunku menume
Sabah, iki yumurtali omlet, salatalik, domates, zeytin, peynir ve 4 tane erik
Badem

Oglen yok

Aksam, pirasa corbasi, balik, salata

Su yine sicaktan dolayi 3 ltreyi gecti
Spor yok dun gezmelere gittigim icin butun isim kalmisti bugun aksama kadar camasir yine ev supur Sil ugrastim yani bir bisiklete atlayip bir tur bile yapamadim

Yazamam evde olmayacağım canım başka bir şehre gideceğim çünkü kendi evimde değilim olmadı sabit yazarız olmaz mı
Sn gelip bildirmeden sabit yazamayiz kuzu
Nice mutlu yillariniz olsun bu mevsimde baligi nerden buldun diye sorasim geldi

Sn gelip bildirmeden sabit yazamayiz kuzu

Nice mutlu yillariniz olsun bu mevsimde baligi nerden buldun diye sorasim geldi
Cok tesekur ederim kaptanim, yasadigim sehre yakin bir koy var balikcilikla gecinen somon baligi ordan taze aliriz hem ucuz hem taze haftada 1 defa yapmaya calisiyorum

Onlara gore sacma olabilir valla bnde merak ediyorum kendi tartimdakini dogru kabul edicem nerde tartilsam farkli cikti
Tartılda bize de söyle merak ettim bende yarın seviye 1 düzenine başlayacam bakalım çok rahat ediyorum yemek erdim de olmuyor pek.
nice yıllarınız olsun canım
Merhabalar kizlar Nasilsiniz? Iki gundur kurabiyelerle savas veriyorum. Spor yapamadim o yuzden

Dunku menu
Sabah peynir, domates,zeytin, 2 dilim bugday ekmek

Oglen
1 turk kahvesi

Kayisi form cay

Aksam
Yogurtlu havuc

2 lt su
az ama yeterli bence de hoşuma gitti afiyetler olsun.
Pzt kilo bildirimi hesaplamadan yapiliyordu dimi

65.7

Mayis ayinda tartida cekildigim fotografi buldum 77.7 mis bugun 65.7 yi gordum cok sukur
evet canım maşallah çok güzel vermişsin kilomuz nerdeyse aynı ben tartılmıyorum daha gerçi hedef kaçtı sen,in

Cok tesekur ederim kaptanim, yasadigim sehre yakin bir koy var balikcilikla gecinen somon baligi ordan taze aliriz hem ucuz hem taze haftada 1 defa yapmaya calisiyorum
Oh misss balik sezonu acilsada bizde yemeye baslasak oglum cok seviyo baligi şükür ama simdi guvenip alamiyorm
Merhabalar kizlar Nasilsiniz? Iki gundur kurabiyelerle savas veriyorum. Spor yapamadim o yuzden

Dunku menu
Sabah peynir, domates,zeytin, 2 dilim bugday ekmek

Oglen
1 turk kahvesi

Kayisi form cay

Aksam
Yogurtlu havuc

2 lt su
Az biraz az mi sankiiiii
Onlar icin gereksiz bir ugras
Aynen ama kendisi de sabahlara kadar zula oynar ona laf yok
59.4 2.5 ayda 5kilo veririm herhalde artik

az ama yeterli bence de hoşuma gitti afiyetler olsun.

evet canım maşallah çok güzel vermişsin kilomuz nerdeyse aynı ben tartılmıyorum daha gerçi hedef kaçtı sen,in
Suan hedef 60. Sonra belki 55 zorlamak istiyorum.
Az biraz az mi sankiiiii

Aynen ama kendisi de sabahlara kadar zula oynar ona laf yok

59.4 2.5 ayda 5kilo veririm herhalde artik

Soyle aslinda siparislerle ugrasirken aklima yemek yemek gelmiyor bugun hic birsey yemedim mesela kahvalti falan yapmadim simdi bir bulgur pilavi yicem yogurtlu bugun ki ilk ve son ogun ay 59 u gorurmuyumbende

O zmn bu haftanin 1.si sen olursun bu gidisle ay bende ablama gittim evde biseyler yedik parka ciktik komsulari kisirlar pogacalar flnn yapmis allahtan tok ciktik yoksaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…