- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.181
Evet sonunda esim kkda ki üyeliğimi gördümesajlara bakti ne canim cicim basliklar diyo dedm sevgili yaptim sonra anlattm zayiflama grubu fln diye sacma sapan işlerle uğraşıyon dedi gitti
Hadi gözün aydın canım. Kilonu merak ediyorumCayi sekersiz iciyorum ben lisedeyken alistirdm kendimi şükür yoksa cok cay iciyorum seker fazla gelirdi daha cok kilo alirdmyarin geliyo
Onlara gore sacma olabilirgeçmiş olsun canım
Dün benim ki yine gördü gene mi kadınlar klübü dedi söylendi
Hadi gözün aydın canım. Kilonu merak ediyorum
İnşallah canım benim çok sağol iyi ki varsınızBen bartu 1 yasina girene kadar bildigin sefildim ama cok berbattim bi gorsen kendime bakamazdim ev isleri yetismezdi disari cikip gezemezdim 10sylikken esim yurt disina cikti dışarıdaki islerde bana kaldi srtik oturup agliyodumsonra yoluna girdi hersey he hals deliksiz uyuyamiyorum mesela veya evim piril piril degil ama oglumla yeteri kadar ilgilenmeye calisiyorum esimde calisiuo bana tek yardımı is yaparken bartuya bakmak onun hsrici hep bende alisiyosun ama bi duzen oturtmak sart
Hastaymis minik kuzu zaten onlsr hasta olunca bütün hersey ters gidiyo gibi geliyo iyilessin ameliyatta guzel gecsin bsk nasil duzeliyo hersey ❤❤
Bildirim yapmadi yazariz kuzum ama eger sabah erknnden yazabilirsen yazarsinEki Görüntüle 2673153 kizlar sporum tamam P Pinarbartu csnim onumuz cuma oğlum ameliyata girecek nasıl yapalım tartı işini
Olursunuz tabi, zor degil hersey zamanla rayina oturuyorNe güzel maşallah size inşallah bende böyle olurum bu aralar tokezledim işte
Yazamam evde olmayacağım canım başka bir şehre gideceğim çünkü kendi evimde değilim olmadı sabit yazarız olmaz mıBildirim yapmadi yazariz kuzum ama eger sabah erknnden yazabilirsen yazarsin
Sn gelip bildirmeden sabit yazamayiz kuzuYazamam evde olmayacağım canım başka bir şehre gideceğim çünkü kendi evimde değilim olmadı sabit yazarız olmaz mı
Nice mutlu yillariniz olsunMerhabalar hanimlar nasilsiniz? Dun gelemedim evlilik yil donumumuzdu 3 kucuk cocukla Amsterdam turu yaptiktahmin edersiniz nasil gectigini
Neyse herseye ragmen diyetimi bozmadim
Esim karsimda kunefe yediher lokmada sordu istermisin diye yok dedim ama icim gitti
neyse gelelim dunku menuye
Sabah 2 haslanmis yumurtadan yaptigim salata, zeytin, peynir, findik ve 3 tane erik
Oglen yok
Aksam, bir kase mercimek corbasi, 2 adet tavuk sis, salata, 1 ayran
Su, 3 lt oldu
Spor yapamadim ama aksama kadar gezdik
Gelelim bugunku menume
Sabah, iki yumurtali omlet, salatalik, domates, zeytin, peynir ve 4 tane erik
Badem
Oglen yok
Aksam, pirasa corbasi, balik, salata
Su yine sicaktan dolayi 3 ltreyi gecti
Spor yok dun gezmelere gittigim icin butun isim kalmisti bugun aksama kadar camasir yine ev supur Sil ugrastim yani bir bisiklete atlayip bir tur bile yapamadim
Cok tesekur ederim kaptanim, yasadigim sehre yakin bir koy var balikcilikla gecinen somon baligi ordan taze aliriz hem ucuz hem taze haftada 1 defa yapmaya calisiyorumSn gelip bildirmeden sabit yazamayiz kuzu
Nice mutlu yillariniz olsunbu mevsimde baligi nerden buldun diye sorasim geldi
Eki Görüntüle 2673153 kizlar sporum tamam P Pinarbartu csnim onumuz cuma oğlum ameliyata girecek nasıl yapalım tartı işini
Evet sonunda esim kkda ki üyeliğimi gördümesajlara bakti ne canim cicim basliklar diyo dedm sevgili yaptim sonra anlattm zayiflama grubu fln diye sacma sapan işlerle uğraşıyon dedi gitti
Tartılda bize de söyle merak ettim bende yarın seviye 1 düzenine başlayacam bakalım çok rahat ediyorum yemek erdim de olmuyor pek.Onlara gore sacma olabilirvalla bnde merak ediyorum kendi tartimdakini dogru kabul edicem nerde tartilsam farkli cikti
nice yıllarınız olsun canımMerhabalar hanimlar nasilsiniz? Dun gelemedim evlilik yil donumumuzdu 3 kucuk cocukla Amsterdam turu yaptiktahmin edersiniz nasil gectigini
Neyse herseye ragmen diyetimi bozmadim
Esim karsimda kunefe yediher lokmada sordu istermisin diye yok dedim ama icim gitti
neyse gelelim dunku menuye
Sabah 2 haslanmis yumurtadan yaptigim salata, zeytin, peynir, findik ve 3 tane erik
Oglen yok
Aksam, bir kase mercimek corbasi, 2 adet tavuk sis, salata, 1 ayran
Su, 3 lt oldu
Spor yapamadim ama aksama kadar gezdik
Gelelim bugunku menume
Sabah, iki yumurtali omlet, salatalik, domates, zeytin, peynir ve 4 tane erik
Badem
Oglen yok
Aksam, pirasa corbasi, balik, salata
Su yine sicaktan dolayi 3 ltreyi gecti
Spor yok dun gezmelere gittigim icin butun isim kalmisti bugun aksama kadar camasir yine ev supur Sil ugrastim yani bir bisiklete atlayip bir tur bile yapamadim
az ama yeterli bence de hoşuma gitti afiyetler olsun.Merhabalar kizlar Nasilsiniz? Iki gundur kurabiyelerle savas veriyorum. Spor yapamadim o yuzden
Dunku menu
Sabah peynir, domates,zeytin, 2 dilim bugday ekmek
Oglen
1 turk kahvesi
Kayisi form cay
Aksam
Yogurtlu havuc
2 lt su
evet canım maşallah çok güzel vermişsin kilomuz nerdeyse aynı ben tartılmıyorum daha gerçi hedef kaçtı sen,inPzt kilo bildirimi hesaplamadan yapiliyordu dimi
65.7
Mayis ayinda tartida cekildigim fotografi buldum 77.7 mis bugun 65.7 yi gordum cok sukur
Oh misss balik sezonu acilsada bizde yemeye baslasak oglum cok seviyo baligi şükür ama simdi guvenip alamiyormCok tesekur ederim kaptanim, yasadigim sehre yakin bir koy var balikcilikla gecinen somon baligi ordan taze aliriz hem ucuz hem taze haftada 1 defa yapmaya calisiyorum
Az biraz az mi sankiiiiiMerhabalar kizlar Nasilsiniz? Iki gundur kurabiyelerle savas veriyorum. Spor yapamadim o yuzden
Dunku menu
Sabah peynir, domates,zeytin, 2 dilim bugday ekmek
Oglen
1 turk kahvesi
Kayisi form cay
Aksam
Yogurtlu havuc
2 lt su
Aynen ama kendisi de sabahlara kadar zula oynar ona laf yokOnlar icin gereksiz bir ugras
59.4Tartılda bize de söyle merak ettim bende yarın seviye 1 düzenine başlayacam bakalım çok rahat ediyorum yemek erdim de olmuyor pek.
nice yıllarınız olsun canım
az ama yeterli bence de hoşuma gitti afiyetler olsun.
evet canım maşallah çok güzel vermişsin kilomuz nerdeyse aynı ben tartılmıyorum daha gerçi hedef kaçtı sen,in
Suan hedef 60. Sonra belki 55 zorlamak istiyorum.az ama yeterli bence de hoşuma gitti afiyetler olsun.
evet canım maşallah çok güzel vermişsin kilomuz nerdeyse aynı ben tartılmıyorum daha gerçi hedef kaçtı sen,in
Az biraz az mi sankiiiii
Aynen ama kendisi de sabahlara kadar zula oynar ona laf yok
59.42.5 ayda 5kilo veririm herhalde artik
O zmn bu haftanin 1.si sen olursun bu gidisleSuan hedef 60. Sonra belki 55 zorlamak istiyorum.
Soyle aslinda siparislerle ugrasirken aklima yemek yemek gelmiyor bugun hic birsey yemedim mesela kahvalti falan yapmadim simdi bir bulgur pilavi yicem yogurtlubugun ki ilk ve son ogun ay 59 u gorurmuyumbende
Tabikide cnm hoşgeldin dahs once hic bi takimda yaristin mi ? Kendini tanit bizeBeni de takıma alabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?