- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.141
Bu aralar hiç diyet gitmiyor canım coook sıkkın ya çocukla o kadar zor ki işe git gel ev işi yemek ütü çamaşır spor bile yapamıyorum çok canım sıkkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum noldu niye boyle oldun kiBiri beni dysun Cook moralim bozuk valla oturup ağlayacağım o kader yoruldum ki
Niye üzüldün canım?Biri beni dysun Cook moralim bozuk valla oturup ağlayacağım o kader yoruldum ki
Canım bende çok dagıttım.Aktif grup mu,birde şeker orucu yapacak bir yiğit var mı benle öyleyse bu gruba gelirim , hergun birbirimizi etiketleyip orucu bozmadım diye bilgi vericek
Merhaba, hatirladigim kadariyla izinden sonra donmedimmirjam merhaba, daha once tanismadik bende bu takimdayim ama izindeyim
Sen daha once 7.takimda yarismisin ve 2015 haziran ayinda izine ayrilmisin daha sonra yaristin mi acaba hatirliyor musun?
409. Etapta ayrilan üye geri dondu yapicaz ama bu hafta tüm üyelerin yüzdeleri ikiye bölünecek, transferde nasil olur bilemedim simdi
Ben karatay yapiyorum zaten seker orucuda yaparim insallah yasaklar neler tam bilmiyorum ama karatayin biraz daha sıkı hali diye biliyorum dogrumu?Aktif grup mu,birde şeker orucu yapacak bir yiğit var mı benle öyleyse bu gruba gelirim , hergun birbirimizi etiketleyip orucu bozmadım diye bilgi vericek
Dönmemisin dönmemisinMerhaba, hatirladigim kadariyla izinden sonra donmedim
Olsun canim üzülme bu hafta hepiniz asılıp güzel kilolar verip takimi dereceye sokarsaniz kaptani büyük bi yükten kurtarirsinizEkstrem mii ama ben o 5 yil icinde 2 cocuk daha dogurdum zaman asimi olmuyomu burda cok moralim bozuldu takima faydam degil zarar oldum simdi
Yani birde oglum 1,5 yasindaydi ikinci yavrum icin tedavi gorecektim oyuzden ayrilmistim onu hatirliyorum sonrasinda icsi tedasiyle buyuk kizim oldu suan 3,5 yasinda sonrasinda kendiliginden 1 kizim daha olduDönmemisin dönmemisin
Eee 5 sene olmus hatirlamaman normal
Insallah elimden geleni yapicam insallah carsamba isede basliycam zaten haftaya 17 agustosta okulda aciliyo yani asil maraton basliyorOlsun canim üzülme bu hafta hepiniz asılıp güzel kilolar verip takimi dereceye sokarsaniz kaptani büyük bi yükten kurtarirsiniz
Hiçbir şeye yetişemiyorum çok canım sıkkın işe mı gideyim eve mi düzelteyim diyet mi yapayım canım çıkıyor diyette gitmiyor bı turlu o kadar canım sikkib kiNiye üzüldün canım?
Yoruldum çok hepsi bı anda çok zor geldi bebeğim bı yaşında anca oldu nereye yetisecegimi bilmiyorum aslındaNiye üzüldün canım?
Bu hafta eger herkes guzel kilo verirse cok sevinirim gercektenEkstrem mii ama ben o 5 yil icinde 2 cocuk daha dogurdum zaman asimi olmuyomu burda cok moralim bozuldu takima faydam degil zarar oldum simdi
Kuzum bi derin nefes al biz anneyiz herseyi basarabiliriz bak yarin pazar dinlen kendine zaman ayir cocuguda esine ver disari ciksinlsr sonra pazartesi guzel bi baslangic yapYoruldum çok hepsi bı anda çok zor geldi bebeğim bı yaşında anca oldu nereye yetisecegimi bilmiyorum aslında
Iyi ama 5 senede 3 cocuk +9 yine iyi ben bi izine ayriliyorum 2 ay +9 dönüyorum Allah bagislasin canim yavrulariniYani birde oglum 1,5 yasindaydi ikinci yavrum icin tedavi gorecektim oyuzden ayrilmistim onu hatirliyorum sonrasinda icsi tedasiyle buyuk kizim oldu suan 3,5 yasinda sonrasinda kendiliginden 1 kizim daha oldu
Eşinden annenden yardim al canim (özellikle eşinden)., heryere de yetişmeye calisma kuzum birak hersey oldugu kadar olsunYoruldum çok hepsi bı anda çok zor geldi bebeğim bı yaşında anca oldu nereye yetisecegimi bilmiyorum aslında
Merhaba biz bugün yola çıkıyoruz İzmir'e gececegiz. Feribot a giderken yolla durup ezcaneye ugrayabilirsem bildirim de bulunacağım.B bircocuklu gelmisken bildirimini yapar misin canim listeye ekleyelim
Canım inan seni çok iyi anlıyorum.Hiçbir şeye yetişemiyorum çok canım sıkkın işe mı gideyim eve mi düzelteyim diyet mi yapayım canım çıkıyor diyette gitmiyor bı turlu o kadar canım sikkib ki