Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi ama 5 senede 3 cocuk +9 yine iyi ben bi izine ayriliyorum 2 ay +9 dönüyorum Allah bagislasin canim yavrularini
Amin canim sagol, icimi rahatlattin emzirme bitmediki bende hic duzgun bi diyet yapiyim biri bitmeden oburune hamile kaldim simdi kizim emmeyi kendi birakti oyuzden baslayabildim

Hiçbir şeye yetişemiyorum çok canım sıkkın işe mı gideyim eve mi düzelteyim diyet mi yapayım canım çıkıyor diyette gitmiyor bı turlu o kadar canım sikkib ki
Bende sizinle ayni durumdayim 6,3ve 1 yasinda 3 cocuk 3 katli buyuk bi ev ve bahce ve ustelik calisiyorum suan okul tatil evdeyim inanin hayat oyle cabuk geciyorki kendimi maraton kosucusu gibi hissediyorum telefonu cepime koyuyorum sadece normal kosusturmamda gunde 16000 felan adim atmis oluyorum inanin 2 yildir esimle aksamlari tatiller disinda dogru duzgun oturup bi kahve ictigimi bilmem esim cok yardimci degil onunda kendi isi var Ailem Turkiyede ve yardimci alma imkanim yok herseye yetisemiyorum bazi seyleri gormezden geliyorum temizlik gibi mesela ustkatlari anca haftada 1 supuruyorum ama cocuklarima zaman ayirmaya calisiyorum cunku oyle cabuk buyuyolarki heranlarini yasamak istiyorum

Ama en iradelimiz o

Gonder gelsin bakaym belki bartuyla yapabilcm biseyler cikar

Bnde ne cok istiyorum bunu ama bildirim yapmayan cikinca yuzde cok etkileniyo ve her haftada var bu sorun

10gunnde buyuk bi basari
Ok canım atarım birazdan.
10 günden sonra her şeye saldırdım ama daha kötü oldu

Bu hafta eger herkes guzel kilo verirse cok sevinirim gercekten

Kuzum bi derin nefes al biz anneyiz herseyi basarabiliriz bak yarin pazar dinlen kendine zaman ayir cocuguda esine ver disari ciksinlsr sonra pazartesi guzel bi baslangic yap
Öyle demi geçecek hepsi ben sadece nereye bolunecegimi şaşırdım ise mi gideyim ev ile mi ugrasayim ama sağol çok iyi geldi bana

Eşinden annenden yardim al canim (özellikle eşinden)., heryere de yetişmeye calisma kuzum birak hersey oldugu kadar olsun
Ailemden eşimin ailesinden uzağız yani tekim eşim yardım ediyor gibi de etmiyor da ne bilim ağlayınca hemen al diyor tek olmak zor çocukla sadece evde kalsam aslında daha iyi olscak ama işe de gidiyorum zor pldu bı de bebeğim hastalandı onumzu hafta cuma da ameliyata girecek hepsi üst üste geldi sanırım

Ne güzel maşallah size inşallah bende böyle olurum bu aralar tokezledim işte

Çok sağol inanın bende dün bı arkadaş ile konuştum dedim ki ona kaç aydır bı kitabi bitiremedim iki sayfa okudum bitecek diye dört aydır açmadım yüzünü ve kendimi beğenmiyorum kilo vermem lazım buraya girmek isteyip göremiyorum ona da ayrı delleniyorum ama çok sağol mesajların için evet bende kilo verecem başaracağım bugün hatta yarım saat yürüdüm

Kizlar herkese iyi aksamlar
Hepimize Allah kolaylik versin biraz biraz okudum da kosturmali herkesin hayatin

Bugun ku menu

Sabah
Domatea,1 haslanmuis yunurta, peynir, zeytin

Oglen
Ekmeksiz parmak sucuk 2 parca yemisimdir

Aksam 16.00
Canim sut gevrek cekti onu yedim ama
Açımmm

2lt su + kirazsapli cay elimde suan birde spor yok.

Simdi soyle uzaktan bakinca cok sacma bir menu olmus

Öyle demi geçecek hepsi ben sadece nereye bolunecegimi şaşırdım ise mi gideyim ev ile mi ugrasayim ama sağol çok iyi geldi bana
Ben bartu 1 yasina girene kadar bildigin sefildim ama cok berbattim bi gorsen kendime bakamazdim ev isleri yetismezdi disari cikip gezemezdim 10sylikken esim yurt disina cikti dışarıdaki islerde bana kaldi srtik oturup agliyodum sonra yoluna girdi hersey he hals deliksiz uyuyamiyorum mesela veya evim piril piril degil ama oglumla yeteri kadar ilgilenmeye calisiyorum esimde calisiuo bana tek yardımı is yaparken bartuya bakmak onun hsrici hep bende alisiyosun ama bi duzen oturtmak sart
Hastaymis minik kuzu zaten onlsr hasta olunca bütün hersey ters gidiyo gibi geliyo iyilessin ameliyatta guzel gecsin bsk nasil duzeliyo hersey

Yani bana cok az geldi ama bilemedim

Bugün cok guzel beslenmistm aksam kv ye gittik kendiside cok guzel pilav yapar dayanamadim yedim ama günüm hareketliydi evde temizlik yaptm pazara gittim oglumla parka ciktik fln insallah eritmisimdir kv de tartildm 500gr vermisim kendi tartimi alinca daha cok takip eder dikkatli olurum

Anladigim kadariyla aksam tattilmisin birde sabah tartilsan bence biraz daha vermisindir evde tarti olunca da her sabah ustunde oluyor insan

Bu hafta biraz az yicem şok yapicam vucuduma bayram sonrasi icin iyi olur
Bende kabak detoksu mu yapsam diyorum yaab3 günlük ama tartim gelsinde sonra baslarim
Anladigim kadariyla aksam tattilmisin birde sabah tartilsan bence biraz daha vermisindir evde tarti olunca da her sabah ustunde oluyor insan
Evet aksam yemek yediktn sonra tartildim ben severm hergn tartilmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…