- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.161
Amin canim sagol, icimi rahatlattinIyi ama 5 senede 3 cocuk +9 yine iyi ben bi izine ayriliyorum 2 ay +9 dönüyorumAllah bagislasin canim yavrularini
Bende sizinle ayni durumdayim 6,3ve 1 yasinda 3 cocuk 3 katli buyuk bi ev ve bahce ve ustelik calisiyorum suan okul tatil evdeyim inanin hayat oyle cabuk geciyorki kendimi maraton kosucusu gibi hissediyorum telefonu cepime koyuyorum sadece normal kosusturmamda gunde 16000 felan adim atmis oluyorumHiçbir şeye yetişemiyorum çok canım sıkkın işe mı gideyim eve mi düzelteyim diyet mi yapayım canım çıkıyor diyette gitmiyor bı turlu o kadar canım sikkib ki
HmmmmAma ben istanbula döndügümde 21 gün deneyecem, belki o zaman eslik etmek istersin
Ok canım atarım birazdan.Ama en iradelimiz o
Gonder gelsin bakaym belki bartuyla yapabilcm biseyler cikar
Bnde ne cok istiyorum bunuama bildirim yapmayan cikinca yuzde cok etkileniyo ve her haftada var bu sorun
10gunnde buyuk bi basari
Valla ben kahveyi sekersiz icemedigim icin hic yeltenmiyorum cunku gunde 1 fincan kesin iciyorumOk canım atarım birazdan.
10 günden sonra her şeye saldırdım ama daha kötü oldu
Öyle demi geçecek hepsi ben sadece nereye bolunecegimi şaşırdım ise mi gideyim ev ile mi ugrasayimBu hafta eger herkes guzel kilo verirse cok sevinirim gercekten
Kuzum bi derin nefes al biz anneyiz herseyi basarabilirizbak yarin pazar dinlen kendine zaman ayir cocuguda esine ver disari ciksinlsr sonra pazartesi guzel bi baslangic yap
74 kusur sabit kaldı gitmiyorCanım bende çok dagıttım.
Başlıyalım birlikte kilon kaç?
Ailemden eşimin ailesinden uzağız yani tekim eşim yardım ediyor gibi de etmiyor da ne bilim ağlayınca hemen al diyor tek olmak zor çocukla sadece evde kalsam aslında daha iyi olscak ama işe de gidiyorum zor pldu bı de bebeğim hastalandı onumzu hafta cuma da ameliyata girecek hepsi üst üste geldi sanırımEşinden annenden yardim al canim (özellikle eşinden)., heryere de yetişmeye calisma kuzum birak hersey oldugu kadar olsun
Ne güzel maşallah size inşallah bende böyle olurum bu aralar tokezledim işteBende sizinle ayni durumdayim 6,3ve 1 yasinda 3 cocuk 3 katli buyuk bi ev ve bahce ve ustelik calisiyorum suan okul tatil evdeyim inanin hayat oyle cabuk geciyorki kendimi maraton kosucusu gibi hissediyorum telefonu cepime koyuyorum sadece normal kosusturmamda gunde 16000 felan adim atmis oluyoruminanin 2 yildir esimle aksamlari tatiller disinda dogru duzgun oturup bi kahve ictigimi bilmem esim cok yardimci degil onunda kendi isi var Ailem Turkiyede ve yardimci alma imkanim yok herseye yetisemiyorum bazi seyleri gormezden geliyorum temizlik gibi mesela ustkatlari anca haftada 1 supuruyorum ama cocuklarima zaman ayirmaya calisiyorum cunku oyle cabuk buyuyolarki heranlarini yasamak istiyorum
Çok sağol inanın bende dün bı arkadaş ile konuştum dedim ki ona kaç aydır bı kitabi bitiremedim iki sayfa okudum bitecek diye dört aydır açmadım yüzünüCanım inan seni çok iyi anlıyorum.
Geçen bi yazar yazmış güçlü kadın çalışan kadın diye çok hoşuma gitti.
İş, ev yemek çocuklar hepsi üst üste biniyor kredin yoksa 1 yıl daha izin almanı önerebilirim.
Yada en azından haftada bir ev işlerine yardımcı olcak bir abla bulabilirsin.
Ben geçen ne fark ettim kaç zamandır hiç kitap okumadım.
Herşey olduğu gibi dursun bugün istediklerini yap.
Diyete bende ara verdim hemen başlıycam.
Burda olunca bir düzenim oluyor.
Ben bartu 1 yasina girene kadar bildigin sefildim ama cok berbattim bi gorsen kendime bakamazdim ev isleri yetismezdi disari cikip gezemezdim 10sylikken esim yurt disina cikti dışarıdaki islerde bana kaldi srtik oturup agliyodumÖyle demi geçecek hepsi ben sadece nereye bolunecegimi şaşırdım ise mi gideyim ev ile mi ugrasayimama sağol çok iyi geldi bana
Yani bana cok az geldi ama bilemedimKizlar herkese iyi aksamlar
Hepimize Allah kolaylik versin biraz biraz okudum da kosturmali herkesin hayatin
Bugun ku menu
Sabah
Domatea,1 haslanmuis yunurta, peynir, zeytin
Oglen
Ekmeksiz parmak sucuk 2 parca yemisimdir
Aksam 16.00
Canim sut gevrek cekti onu yedim ama
Açımmm
2lt su + kirazsapli cay elimde suan birde spor yok.
Simdi soyle uzaktan bakinca cok sacma bir menu olmus
Bu hafta biraz az yicem şok yapicam vucuduma bayram sonrasi icin iyi olurYani bana cok az geldi ama bilemedim
Anladigim kadariyla aksam tattilmisin birde sabah tartilsan bence biraz daha vermisindirBugün cok guzel beslenmistm aksam kv ye gittik kendiside cok guzel pilav yapar dayanamadim yedimama günüm hareketliydi evde temizlik yaptm pazara gittim oglumla parka ciktik fln insallah eritmisimdir kv de tartildm 500gr vermisim kendi tartimi alinca daha cok takip eder dikkatli olurum
Bende kabak detoksu mu yapsam diyorum yaab3 günlük ama tartim gelsinde sonra baslarimBu hafta biraz az yicem şok yapicam vucuduma bayram sonrasi icin iyi olur
Evet aksam yemek yediktn sonra tartildimAnladigim kadariyla aksam tattilmisin birde sabah tartilsan bence biraz daha vermisindirevde tarti olunca da her sabah ustunde oluyor insan
Valla ben kahveyi sekersiz icemedigim icin hic yeltenmiyorum cunku gunde 1 fincan kesin iciyorum
Cayi sekersiz iciyorum ben lisedeyken alistirdm kendimi şükür yoksa cok cay iciyorum seker fazla gelirdi daha cok kilo alirdmBende çayı şekersiz içemiyorum azalttım şekeri ama yetmiyor. Bazende şekersiz gidiyor tuhaf bir damak tadım var
Tartın ne zaman geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?