Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zipzip- Kaptanim Bu hafta ikiye bölecegiz tüm üyeleri ama mirjam arkadasimiz ve kilo alan arkadasimizi arti geldikleri icin bölmüyoruz degil mi? Bu arada o kadar uzak kalmisim ki alinti bile yapamiyorum
Yukardaki mesaj karismis alıntılar ondan karisiyor canim :)))
Listeyi hazırladım kontrol edin yeni uyeye tekrar bakayim bende

***14.TAKİM 685-686.Etap***

Pamukprncess(60.1/60.8/+0.7/%- 1.16)
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)
sabit
bircocuklu (60.8///%)
almora34 (67.2/66.2/1/%0.77) basl.k:67.5 basl.t:22temmuz hedef 60
Mirjam (71.2/77.5/-5.8/%-0.03) ektrem durum a/2 yuzdesi 277ye bölündü

14.Takım Ortalaması: %
tugbaFB dogru mudur

Ya su an nasil mutlu oldum zaten sicak beynim kayniuo cocuk bibyandan telefondan sekmeler arasi gezip duruyodum cok tesekkurler cnm
Yalniz almora34 u kontrol ettiniz mi yeni uye yazdim
Ben baktm ama ismi cikmadi tekrar bakayim listeyi paylasayimda

Leslie 3 mile yapın kizlar açın muzigi dum tis dum tis ben ilk baslarda hergun yapıyordum diyetisyenimde vermisti hafta da 4 gun gayet iyi geldi. Simdi yuruyus yapiyorum ama bugun yapamadim birazdan leslie yapicam
Leslie yapacam birde yağ yakma videoları vardı onları yaparım
Her günde 15 dk yoga yapmaya başlarım

Hicccc fikrim yok sen napcannn

Ya sjmdi bende zaman sıkıntısı var leslie yapsam dusa vaktm kalmyo bartununn uyku saatlerinde yapabilirim ancakta
Leslie birde yağ yakma videolari var onları sana instadan atayım bir tanesini beğenmiştim

Guldurme SchonerDuft in seker orucu en fazla 5 gün
Ama en iradelimiz o
Leslie yapacam birde yağ yakma videoları vardı onları yaparım
Her günde 15 dk yoga yapmaya başlarım

Leslie birde yağ yakma videolari var onları sana instadan atayım bir tanesini beğenmiştim
Gonder gelsin bakaym belki bartuyla yapabilcm biseyler cikar
Sende prosunda yine de gormusken kacirmayalim dedim
Kizlar hadi haftaya derece bekliyorum sizden nota ve sari kartlarin silinmesi gerekiyor
Bnde ne cok istiyorum bunu ama bildirim yapmayan cikinca yuzde cok etkileniyo ve her haftada var bu sorun
Ahahahs buna güldüm en fazla 10 gün yaptım

Nasıl da tanıyor beni
10gunnde buyuk bi basari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…