- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.121
Yukardaki mesaj karismis alıntılar ondan karisiyor canim :)))Zipzip- Kaptanim Bu hafta ikiye bölecegiz tüm üyeleri ama mirjam arkadasimiz ve kilo alan arkadasimizi arti geldikleri icin bölmüyoruz degil mi? Bu arada o kadar uzak kalmisim ki alinti bile yapamiyorum
***14.TAKİM 686.Etap***
Pamukprncess(60.1/60.8/+0.7/%- 1.16)arti geldigi icin yuzdesi bolunmedi
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)sabit
bircocuklu (60.8///%)bildirimde bulunmadi
almora34 (67.2/66.2/1/%0.74) yeni uye ,B.t:22.07 ,B.k:67.5 H.k:60,etaplar birlestigi icin yuzdesi ikiye bölündü
Mirjam (71.2/77.5/+6.3/-%0.03) 409.etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 277 ye bolundu hedef:65,ekstrem durum A/2
14.Takım Ortalamasi :-%0.090
Ya su an nasil mutlu oldumListeniz hazir
Ben baktm ama ismi cikmadi tekrar bakayim listeyi paylasayimdaYalniz almora34 u kontrol ettiniz mi yeni uye yazdim
Baktim canim yarismamis daha once listelerde adi yokYa su an nasil mutlu oldumzaten sicak beynim kayniuo cocuk bibyandan telefondan sekmeler arasi gezip duruyodum cok tesekkurler cnm ❤
Ben baktm ama ismi cikmadi tekrar bakayim listeyi paylasayimda
Bahara istekte buluncm belli bi sure yarismayanlar zaman asimina ugrasinBaktim canim yarismamis daha once listelerde adi yok
Seker orucu sanmiyorum canim burda birileri yapsinAktif grup mu,birde şeker orucu yapacak bir yiğit var mı benleöyleyse bu gruba gelirim , hergun birbirimizi etiketleyip orucu bozmadım diye bilgi vericek
Ettim canim listede yok, ellerine saglikYalniz almora34 u kontrol ettiniz mi yeni uye yazdim
Güzel olurdu aslinda ama yinede listeyi cok fazla etkilemiyor 277 ye bolunceBahara istekte buluncm belli bi sure yarismayanlar zaman asimina ugrasin5 seneye bolduk resmen yuzdeyi
Tamam canım bende kontrol ettimEttim canim listede yok, ellerine saglik ❤
Leslie yapacam birde yağ yakma videoları vardı onları yaparımLeslie 3 mile yapın kizlar açın muzigi dum tis dum tisben ilk baslarda hergun yapıyordum diyetisyenimde vermisti hafta da 4 gun gayet iyi geldi. Simdi yuruyus yapiyorum ama bugun yapamadim birazdan leslie yapicam
Leslie birde yağ yakma videolari var onları sana instadan atayım bir tanesini beğenmiştimHicccc fikrim yok sen napcannn
Ya sjmdi bende zaman sıkıntısı var leslie yapsam dusa vaktm kalmyobartununn uyku saatlerinde yapabilirim ancakta
Eline sağlık canımYukardaki mesaj karismis alıntılar ondan karisiyor canim :)))
Listeyi hazırladım kontrol edin yeni uyeye tekrar bakayim bende
Pro olmanin avantajiB bircocuklu gelmisken bildirimini yapar misin canim listeye ekleyelim
Sende prosunda yine de gormusken kacirmayalim dedimPro olmanin avantaji
Ahahahs buna güldüm en fazla 10 gün yaptım
Nasıl da tanıyor beni
Ama ben istanbula döndügümde 21 gün deneyecem, belki o zaman eslik etmek istersinAhahahs buna güldüm en fazla 10 gün yaptım
Nasıl da tanıyor beni
Ama en iradelimiz o
Gonder gelsin bakaym belki bartuyla yapabilcm biseyler cikarLeslie yapacam birde yağ yakma videoları vardı onları yaparım
Her günde 15 dk yoga yapmaya başlarım
Leslie birde yağ yakma videolari var onları sana instadan atayım bir tanesini beğenmiştim
Bnde ne cok istiyorum bunuSende prosunda yine de gormusken kacirmayalim dedim
Kizlar hadi haftaya derece bekliyorum sizden nota ve sari kartlarin silinmesi gerekiyor
10gunnde buyuk bi basariAhahahs buna güldüm en fazla 10 gün yaptım
Nasıl da tanıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?