Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

409. Etapta ayrilan üye geri dondu yapicaz ama bu hafta tüm üyelerin yüzdeleri ikiye bölünecek, transferde nasil olur bilemedim simdi

Transfer olarak yazmana gerek yok canim eger listeye alacaksan 686-409 etabi cikartarak ekleme yapabilirsin
Izin kilosundan fazla oldugu icin ekstrem durum A/2 yazacaksın
[/QUOTE]
Yine bana is cikti
[/QUOTE]
Ekstrem mii ama ben o 5 yil icinde 2 cocuk daha dogurdum zaman asimi olmuyomu burda cok moralim bozuldu takima faydam degil zarar oldum simdi

Aktif grup mu,birde şeker orucu yapacak bir yiğit var mı benle öyleyse bu gruba gelirim , hergun birbirimizi etiketleyip orucu bozmadım diye bilgi vericek
Ben karatay yapiyorum zaten seker orucuda yaparim insallah yasaklar neler tam bilmiyorum ama karatayin biraz daha sıkı hali diye biliyorum dogrumu?

Neyse moral bozmak yok menumu vereyim
Sabah, melemen, salatalik, azcik beyaz peynir
Bir avuc kadar findik
1 seftali

Oglen yok

Aksam, 1 tane biber dolmasi bulgurdan yaptim
Bi kase cacik

Su 3 ltreyi gecti hava cok sicak buranin sicagi Turkiyeye benzemiyo cok bunaltici yada alisik degiliz ondan

Spor yapamadim sicaktan dolayi parmagimi kipirdatacak halim yoktu

Dönmemisin dönmemisin
Eee 5 sene olmus hatirlamaman normal
Yani birde oglum 1,5 yasindaydi ikinci yavrum icin tedavi gorecektim oyuzden ayrilmistim onu hatirliyorum sonrasinda icsi tedasiyle buyuk kizim oldu suan 3,5 yasinda sonrasinda kendiliginden 1 kizim daha oldu

Ekstrem mii ama ben o 5 yil icinde 2 cocuk daha dogurdum zaman asimi olmuyomu burda cok moralim bozuldu takima faydam degil zarar oldum simdi
Bu hafta eger herkes guzel kilo verirse cok sevinirim gercekten
Yoruldum çok hepsi bı anda çok zor geldi bebeğim bı yaşında anca oldu nereye yetisecegimi bilmiyorum aslında
Kuzum bi derin nefes al biz anneyiz herseyi basarabiliriz bak yarin pazar dinlen kendine zaman ayir cocuguda esine ver disari ciksinlsr sonra pazartesi guzel bi baslangic yap

Yani birde oglum 1,5 yasindaydi ikinci yavrum icin tedavi gorecektim oyuzden ayrilmistim onu hatirliyorum sonrasinda icsi tedasiyle buyuk kizim oldu suan 3,5 yasinda sonrasinda kendiliginden 1 kizim daha oldu
Iyi ama 5 senede 3 cocuk +9 yine iyi ben bi izine ayriliyorum 2 ay +9 dönüyorum Allah bagislasin canim yavrularini

Hiçbir şeye yetişemiyorum çok canım sıkkın işe mı gideyim eve mi düzelteyim diyet mi yapayım canım çıkıyor diyette gitmiyor bı turlu o kadar canım sikkib ki
Canım inan seni çok iyi anlıyorum.
Geçen bi yazar yazmış güçlü kadın çalışan kadın diye çok hoşuma gitti.
İş, ev yemek çocuklar hepsi üst üste biniyor kredin yoksa 1 yıl daha izin almanı önerebilirim.

Yada en azından haftada bir ev işlerine yardımcı olcak bir abla bulabilirsin.

Ben geçen ne fark ettim kaç zamandır hiç kitap okumadım.

Herşey olduğu gibi dursun bugün istediklerini yap.
Diyete bende ara verdim hemen başlıycam.
Burda olunca bir düzenim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…