Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi bayramlar canim sagolasin. Kesinlikle biseylrr yapilmasi lazim.. insan cevresinden birinin basina gelince daha cok etkileniyo rabbim kalanlarina sabirlar versin
amin canım. Rabbim evlatlarına güzel bir hayat, ailesi ve sevenlerine de sabır versin. ama ne yazık annesiz büyüyecekler.
gerçekten çok acı bir olay. haberi okuduğumdan bu yana başımda ağırlık var. daha yeni yeni geçiyor. bir tuhaf oldum. yüz yüze görüşmesek bile forum üyesi olması çok etkiledi beni. haberi ve yazılanları okuyunca şunu anladım: çaresizlik çok kötü bir şey
haberlerden birinin yorumlarında vardı. sanırım komşusu bayandı yazan. döverken saçlarını kökünden yoluyormuş o dereceymiş. bıçakla falan üzerine saldırıyormuş. içim sızladı. o kadar korkunun üzerine bir de böyle bir son.

neyse sizi de daha fazla üzmeyeyim. Rabbim cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın. iyi akşamlar.

Kizlar merhabalar.
Hepiniz bayrami mubarek olsun sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu bayramlariniz olsun insallah.
Internetin bitmisti o yuzdeb dun menu bildirimi yapamadim. Ama bugun yapocsm insallah

Dun aksam ustu cikti 2 3 yer gezdk annemler kv fln sonra eve geldk ama cok yoruldm bugun eveeyiz yarinda bursaya gitcez belki dönüşte hayvanat bahçesine ugrariz sonra bize bayram bitiriyo diyete cok iyi bi sekilde basliyorum

Rabbim acil şifalar versin, Allah yardımcınız olsun.

Bugün tsrtildim tam 60kilo geldim altmissssssssss ne ara aldm nssil aldm hic bi fikrim yok şoktayim kendi tartimi acil almam lazim kuzenime vermistm pazartesi diyete başlıyorum hsfif bı şişlik hissediyodum ama bu kadar beklemiyodum ciddde. Şok oldum

Kilo durumuma gelince aslinda ogleleri meyve yemem disinda hic bozmadim ona ragmen cok sislik hissediyorum bugun tartildim 800 gram fazla ciktim belkide hava biranda 30dereceye cikti ben sicaktan sisen bir insanim ondandir belkim

Sabah yumurta hasladim kendime uzun zamandir yemiyodum bugun diyete baslamis bulunmaktayim sizler napiyosunuz kizlarrrrrrr hic sesiniz cikmiyooooo

Ben bayramda memlekete gitmediğim için diyete devam ettim. Ama eşim bayram şeker- çikolatası aldıydı, kaç gündür kendimi tutuyordum bu sabah yedim birkaç tane dayanamayıp.

Sabah yumurta hasladim kendime uzun zamandir yemiyodum bugun diyete baslamis bulunmaktayim sizler napiyosunuz kizlarrrrrrr hic sesiniz cikmiyooooo
çok hızlı geçti bu bayram :)
geçen bir tok karnına 66.60 çıktım cumaya kadar dikkat edip cuma günü tartılacam bakalım kaç çıkacam :) .
senle aramızda ortalama 6 kilo kalmış bu bir ilk sanırım

iyi bayramlar kızlar nasılsınız ?
İyi bayramlar kuzum
Ben az daha yeseydim ayni kiloda olurduk muhtemelen bnm tarti gelmedi daha sinirim bozuldu bi insan aldığı seyi neden getirmez ki

İyi bayramlar kizlar,
Kaptanım ben şehir dışındayım. İki hafta tatildeyim. Burada tartilma imkanım yok.
Beni tatile ayrılmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…