- 30 Kasım 2014
- 28.811
- 127.088
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.021
amin canım. Rabbim evlatlarına güzel bir hayat, ailesi ve sevenlerine de sabır versin. ama ne yazık annesiz büyüyecekler.İyi bayramlar canim sagolasin. Kesinlikle biseylrr yapilmasi lazim.. insan cevresinden birinin basina gelince daha cok etkileniyo rabbim kalanlarina sabirlar versin
Rabbim acil şifalar versin, Allah yardımcınız olsun.Nasılsınız kizlar bayram bize değil ki arkadaş yorgunluktan canım çıktı bı evime gitse idim oğlum Ağustos 14 ameliyat olacak küçük bi kıs var kaşının üstünde inşallah düzelir kızlar dua edin emi
Hayirli bayramlar canimNasılsınız kizlar bayram bize değil ki arkadaş yorgunluktan canım çıktı bı evime gitse idim oğlum Ağustos 14 ameliyat olacak küçük bi kıs var kaşının üstünde inşallah düzelir kızlar dua edin emi
Odemdir canım bnmde bi kismi odem muhtemelnKilo durumuma gelince aslinda ogleleri meyve yemem disinda hic bozmadim ona ragmen cok sislik hissediyorum bugun tartildim 800 gram fazla ciktimbelkide hava biranda 30dereceye cikti ben sicaktan sisen bir insanim ondandir belkim
Insallah oyledir, buarada biz bu hafta listedemiyiz 2 haftayi gectideOdemdir canım bnmde bi kismi odem muhtemeln
Canim iyi kilo vermis olursaniz listedesiniz insallahInsallah oyledir, buarada biz bu hafta listedemiyiz 2 haftayi gectide
çok hızlı geçti bu bayram :)Sabah yumurta hasladim kendime uzun zamandir yemiyodumbugun diyete baslamis bulunmaktayim sizler napiyosunuz kizlarrrrrrr hic sesiniz cikmiyooooo
Biz bayramdan once cikolata alip bitirdik sonra tekrar almak zorunda kaldikBen bayramda memlekete gitmediğim için diyete devam ettim. Ama eşim bayram şeker- çikolatası aldıydı, kaç gündür kendimi tutuyordum bu sabah yedim birkaç tane dayanamayıp.
İyi bayramlar kuzumiyi bayramlar kızlar nasılsınız ?
çok hızlı geçti bu bayram :)
geçen bir tok karnına 66.60 çıktım cumaya kadar dikkat edip cuma günü tartılacam bakalım kaç çıkacam :) .
senle aramızda ortalama 6 kilo kalmış bu bir ilk sanırım
Ben de evdekiler bitsin diye gözlüyorum artık gerçekten, günlerce yemedim tuttum kendimi bugün patlak verdiBiz bayramdan once cikolata alip bitirdik sonra tekrar almak zorunda kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?