Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar yarın diyetisyen tartı günü regl olsam ne güzel eksi çıkardım ama sanmıyorum bu hafta -300 Gr dicem ona herhalde

Eklentiler

• IMG-20200606-WA0006.jpeg
    107,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2020-06-05-22-19-03-098_com.instagram.android.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20200606-WA0003.jpeg
    138,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20200606-WA0000.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 22
Zuzucum herksin böyle batırdığı gün oluyor mutlaka. Önemli olan yola devam etmek hediyen tam bir sürpriz çok güzel

Afiyet olsun canım karaşimşek tam olarak nasıl yapılıyor?

Bugün kahvaltı lorlu 2 yumurta, 5 zeytin, ceviz, 1 dilim sucuk, 3 tane hurma

Akşam fırında et, ayran, patlıcan salatası

2 litre su
İyi geceler dilerim

Afiyet olsun canım karaşimşek tam olarak nasıl yapılıyor?
Teşekkür ederim :) annem yapmıştı sordum şimdi

Biraz Zeytinyağı içine bir adet soğan rendeliyoruz biraz kavuruyoruz. Pulbiber nane tuz ve yıkanmış yeşil mercimeği koyuyoruz biraz kavurup suyunu ekleyip pişiriyoruz. Bu şekildeymiş kolaymış aslında ben de yapabilirim bir dahakine :) yeşil mercimek çok severim.

İsmi degişikmiş bende yeşil mercimegi çok severim.

Merhaba kizlar nasılsınız?
Dün biraz kacirdim. Dünü yazmiyim.Bugunden baslayim
Kahvaltı: 1 yumurta 6-7 zeytin biraz krem peynir yeşillik yarımdan fazla simit ( simit hiç olmadi ama eşim sabah fırından aldı mis gibiydi sıcacıktı bana öyle tatlı tatlı bakti ki hep bu son diye bir lokma daha kopardım.
Ara bir dolu avuç kiraz
1 saat yürüyüş
Akşama eşim mangal yakıyor eşim kuzu şiş var ciğer var ayy kaynanam da meze yapar ekmeklerde ısıtılır o sıcacık ekmeklere ne güzel de yakışır o mezeler sisler bide böyle acılı yagli ekmek oluyor ya beni benden aliyor Allah'ım sen beni bu şeytan işlerinden koru

Evet bu çalışmalara bide kol kası diyebiliriz benim oğlan bu bu haftasonu pek bir miz mız yemeklerini yemiyor emerek doğacağını sanıyor resmen meme ucum ciğere dönüyor. Aç acina da uyuduğu için malesef sık sık uyanıyor bende çaresizce sürekli yesin diye biseyler yapıyorum. 2 de uyuttum minestro çorbası yapıyordum. Bu saate kadar 10 kere uyandı salladım uyudu tam tencereyi ocaga koymuştum ki çığlıkla uyandı et suyu yerine sebze tenceresini kismisim kokuya zipladim. Kızgın tencereye sebze leri atinca işli bir koku geldi çocuk bir elindeyken buzu tam çözülmemiş kerevizleri doğradım onlarda şekilsiz oldu sinirle sebzeleri attım tencereye şimdi çocuk kucağımda emerken bende bunları yazıyorum aç acina uyuyor yine emdiği ne kadar yetiyorsa bide yukardan hafta sonu bu çocuk çok ağlıyor yorumlarına hiç gelemicem işyerinde de yine takvimin gerisinde kaldım eve getirdim işi ne zaman vakit bulacsksam yapacagim

Kizlar naberrr pikniğe gittik bugün o kadar özlemişim ki özgürce gezip dolaşmayı ayy çok iyi geldi temiz hava oğlumda çok eğlendi ❤
Çok iyi yapmışsınız. Oğlun kaç yaşında? Bende yürüyüşe ciktigimda eşim çıkarmış oğlumu geldigimde bahcedeydi.Birazda birlikte oynadık sevindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…