- 4 Ocak 2020
- 2.216
- 5.997
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.081
Zuzucum herksin böyle batırdığı gün oluyor mutlaka. Önemli olan yola devam etmekMenümü yazayom
Sabah Türk kahvesi yedi gibi
10 .00 yumurta salatası bı kabak kavurdum az yağda onu yedim ekmek üç dilim
Akşam dört kaşık bulgur pilavı yeşil fasulye yrmrgi
Evet bomba geliyor bı cips yedim bı de bitter çikolata dyanamadim yani bugün iyi batırdım
Dogum günün kutlu olsun canımGünaydın kizlaaarrr❤
Bugün benim doğum günüm 27 oldumyaslanyoruz
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adınaKaftan kusura bakmayın işe başladım kızlar yorgunluktan yazamıyorum bile diyette devam kilom 55.6 bu hafta listeyi kacırdık gelecek hafataya inş
Afiyet olsun canım karaşimşek tam olarak nasıl yapılıyor?Hayırlı akşamlar kızlar
6 haziran
Kahvaltı : 1 yağda yumurta yanında menemen, 1 kk beyaz peynir domates salatalık 5 zeytin çay
Öğle : haşlanmış tavuk salata
Ara: 3 kuru kayısı 4 Erik
Akşam : karaşimşek yemeği yoğurt
Çok güzel mis
Teşekkür ederim :) annem yapmıştı sordum şimdiAfiyet olsun canım karaşimşek tam olarak nasıl yapılıyor?
Çok teşekkür ederim desteğin için çok çok sağol canım benimZuzucum herksin böyle batırdığı gün oluyor mutlaka. Önemli olan yola devam etmekhediyen tam bir sürpriz çok güzel
Evet galiba bana heidye olacak sanırımSağol kuzuuum mm ❤
Çok guzelll bnde istiyodum bunlardn ama biz başka bı çerçeve yaptıkalbüm yaptır bari bu iyice sana hediye olcak
Sağol caniiimmm
İsmi degişikmiş bende yeşil mercimegi çok severim.Teşekkür ederim :) annem yapmıştı sordum şimdi
Biraz Zeytinyağı içine bir adet soğan rendeliyoruz biraz kavuruyoruz. Pulbiber nane tuz ve yıkanmış yeşil mercimeği koyuyoruz biraz kavurup suyunu ekleyip pişiriyoruz. Bu şekildeymiş kolaymış aslında ben de yapabilirim bir dahakine :) yeşil mercimek çok severim.
Çok iyi yapmışsınız. Oğlun kaç yaşında? Bende yürüyüşe ciktigimda eşim çıkarmış oğlumu geldigimde bahcedeydi.Birazda birlikte oynadık sevindi.Kizlar naberrr pikniğe gittik bugün o kadar özlemişim ki özgürce gezip dolaşmayıayy çok iyi geldi temiz hava oğlumda çok eğlendi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?