- 4 Ocak 2020
- 2.218
- 5.999
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.101
22 aylık çok şükür rabbim sağlık versin evlatlarımızaÇok iyi yapmışsınız. Oğlun kaç yaşında? Bende yürüyüşe ciktigimda eşim çıkarmış oğlumu geldigimde bahcedeydi.Birazda birlikte oynadık sevindi.
Evet biraz öyle oluyor. Benimkisi de 25 aylık yaklaşık aynı yaştalar.22 aylık çok şükür rabbim sağlık versin evlatlarımızaçocuklar evde çok bunaldilar artık hircinlasti son zamanlarda enerjisini aramiyo kar ki
Canım cuma günkü kilonuda yaz ki aldın mı verdin mi bilelimMerhaba kizlar ben sabah 62 çıktım.
52 neydiCuma günü 51.7 idim. Bu sabah 52 çıktım. +300 Gr gözüküyor.
Kizlar napiyosunuzzzz nede pazartesi bildirimleriiii bnm tartı gitti bozuldu ama dün tek öğün yedim çok aldığımı sanmiyorumközlenmiş patlıcanlı çok severim ona abandım diğer şeylerden pek yemedim diyebilirim
Aynen canım hafta sonu kaçamak yapıldı mı vs diye pazarteside söylüyoruz kilomuzuMerhaba yoğunluktan bakamadım buraya, pazartesi de mi bildirim vardı ben onu kaçırmışım. Bu akşam tartılayım. Diyet devam ediyor. Abur cuburu kestim o bile büyük başarı benim için.
Aynen canım hafta sonu kaçamak yapıldı mı vs diye pazarteside söylüyoruz kilomuzu
Olur farketmez ama motivasyonunu düşürürse fln soylemeyedebilirsin zorunlu değil yaniAnladım cnm, yarın sabah söyleyeyim ben gecikmeli olarak.
Bende onu düşünüyordum neden acabaNeden kimse yok
Ay yasak kalktı şimdi hepten kaybolur milletBende onu düşünüyordum neden acaba
Sorma yaAy yasak kalktı şimdi hepten kaybolur millet
E çok güzel olmuş canım çok sevindim yaaa insan gerkcten özledi gezip tozmayi çok iyi yapmışsınızKizlar naberrr pikniğe gittik bugün o kadar özlemişim ki özgürce gezip dolaşmayıayy çok iyi geldi temiz hava oğlumda çok eğlendi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?