Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok iyi yapmışsınız. Oğlun kaç yaşında? Bende yürüyüşe ciktigimda eşim çıkarmış oğlumu geldigimde bahcedeydi.Birazda birlikte oynadık sevindi.
22 aylık çok şükür rabbim sağlık versin evlatlarımıza çocuklar evde çok bunaldilar artık hircinlasti son zamanlarda enerjisini aramiyo kar ki

Kahvaltı Soganlı 2 yumurta, , zeytin, beyaz peynir ceviz, 3 tane taze kayısı

Akşam 1 kase sulu köfte, 4 y. K tavuklu patates, salata, az cacık, 3 çatal karpuz

Ara çayın yanında çig fındık

Bolca su, bugün yün yaptık yorgan için spor yok
İyi geceler dilerim.

Kizlar napiyosunuzzzz nede pazartesi bildirimleriiii bnm tartı gitti bozuldu ama dün tek öğün yedim çok aldığımı sanmiyorum közlenmiş patlıcanlı çok severim ona abandım diğer şeylerden pek yemedim diyebilirim

Merhaba yoğunluktan bakamadım buraya, pazartesi de mi bildirim vardı ben onu kaçırmışım. Bu akşam tartılayım. Diyet devam ediyor. Abur cuburu kestim o bile büyük başarı benim için.

Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah : yarım simit 1 kk beyaz peynir domates salatalık 5 zeytin yeşil çay

Öğle : 3 köfte salata

Ara 1 süt mısır 1 kuru kayısı 3 jelibon

Akşam 4 kaşık taze fasulye yemeği 4 kaşık yoğurt

Nasılsınız?herkes iyi mi?
Benim sınavlarım başlıyor çok stres oldum ha bire bir şeyler yemek istiyor canım sakızla suyla geciktirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…