• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Coook teşekkür ederim haberlde duymuşsunuzdur ev alana faiz oranları düşüyor. Bir yıl sonra ödeme hakkida var canım
Evet daha bugun duydum 2 yıl sonra diye duydum ama ben izlerken de dedim hatta ayy ne güzel şimdi ev alanlar taşınma falan hayırlı olsun gerçekten sevindim 🙂

Sorma ya 😂 gerimi kapatsak takımı ne yapsak 😂
Sonunda o olcak bu gidişle ,😂😂
Canlar nasılsınız ben bu aralar pek giremiyorum ya ev toplamaya başladım yavaştan ise git eve gel evi topla taşınma işi falan bı bitse yerlessem de tamamen size dönsem 😍😍😍
Hadi hazan muabrek olsun 😂 inşallah alırsınız evinizi kuzum bizim şu an öyle bı imkanımız yok keşke birikmisimiz olsaydı alırdık bizde

Sonunda o olcak bu gidişle ,😂😂

Hadi hazan muabrek olsun 😂 inşallah alırsınız evinizi kuzum bizim şu an öyle bı imkanımız yok keşke birikmisimiz olsaydı alırdık bizde
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım en guzelleri sizin olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻 bizdede birikim yoktu deli cesareti işte bı giriştik 🤣🤣🙈🙈

Canım spor tabikide çok farkettiriyo ama kilonu bı anda etkielemez daha çok gözle görülür değişiklik yapiyo ama yağı kasa cevirdiginden diyetle verirsin kilonu ama eminim ki zayifliyosundur 🥳

2 öğün yapicaksan ara öğün az da olsa yap bence bnm fikrim yani kan sekerin düşer akşam çok yersin sonra kahve yanın çerez gibi mesela

Millette iş yok senin işler hiç durmadı maşallah valaaa he oldum ya zar zor 😁
mükellef iş yapsa da yapmasada o beyannameyi vermek zorundayız kuzum .
naptın nasılsın size serbestlik geldi sanırım

Kızlarda uğramaz oldu magick fit blonde falan
🤷🤷🤷
Günaydın dün akşam tartıldım 65.4 olmuşum. 66 yla başladım. Cuma 65.8 di. Toplamda 600 gram gitmiş. 2 haftada 1 kilo bile veremedim. Neyse 2 aylık bir hedef koydum kendime 60 olmak için.
Yavaş yavaş ve kalıcı gitsin daha iyi emin ol bı anda verip geri almaktansa 🤩
mükellef iş yapsa da yapmasada o beyannameyi vermek zorundayız kuzum .
naptın nasılsın size serbestlik geldi sanırım
Allah kolaylık versin kuzuuum aynen serbestlik geldi ama zaten kapı önüne fln cikiyoduk aynı devam

Spor yapıyorum diyetisyenle güzelce devam ediyorum ama.yok kilo vermem çok yavaş ya moral bozukluğu ile menü paylaşayım. 62.6 çıktım bugün iki haftadır yerinde sayıyor gibiyim acaba sağlık problemlemim mi var hastanede kan baktirmaya da korkarım gitmem neyse

Eklentiler

• IMG-20200610-WA0000.jpeg
    IMG-20200610-WA0000.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG-20200610-WA0012.jpeg
    IMG-20200610-WA0012.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20200610-WA0010.jpeg
    IMG-20200610-WA0010.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 18
Spor yapıyorum diyetisyenle güzelce devam ediyorum ama.yok kilo vermem çok yavaş ya moral bozukluğu ile menü paylaşayım. 62.6 çıktım bugün iki haftadır yerinde sayıyor gibiyim acaba sağlık problemlemim mi var hastanede kan baktirmaya da korkarım gitmem neyse
Bı iki günlük detoks mu yapsan kuzum

Back