- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.121
Ben evi işi ile uğraşıyorum yaaaa anca anca toparlanirom bebeğimle diye bı hsfta 10 gün önceden başladım canısı bı taşınıp yerlsee idim çok iyi olurduNeden kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evi işi ile uğraşıyorum yaaaa anca anca toparlanirom bebeğimle diye bı hsfta 10 gün önceden başladım canısı bı taşınıp yerlsee idim çok iyi olurduNeden kimse yok
Nereye taşınıyorsunuz canımBen evi işi ile uğraşıyorum yaaaa anca anca toparlanirom bebeğimle diye bı hsfta 10 gün önceden başladım canısı bı taşınıp yerlsee idim çok iyi olurdu
Ev alma gibi bı durumumuz var da canım kredi başvurusu oanyini bekliyoruz büyük ihtimal olacak o yüzden taşınma işlemleri başladıNereye taşınıyorsunuz canım
Hayırlısı olsun canımEv alma gibi bı durumumuz var da canım kredi başvurusu oanyini bekliyoruz büyük ihtimal olacak o yüzden taşınma işlemleri başladı
Coook teşekkür ederim haberlde duymuşsunuzdur ev alana faiz oranları düşüyor. Bir yıl sonra ödeme hakkida var canımHayırlısı olsun canım ❤
Evet daha bugun duydum 2 yıl sonra diye duydum ama ben izlerken de dedim hatta ayy ne güzel şimdi ev alanlar taşınma falan hayırlı olsun gerçekten sevindimCoook teşekkür ederim haberlde duymuşsunuzdur ev alana faiz oranları düşüyor. Bir yıl sonra ödeme hakkida var canım
Sonunda o olcak bu gidişle ,Sorma ya gerimi kapatsak takımı ne yapsak
Hadi hazan muabrek olsun inşallah alırsınız evinizi kuzum bizim şu an öyle bı imkanımız yok keşke birikmisimiz olsaydı alırdık bizdeCanlar nasılsınız ben bu aralar pek giremiyorum ya ev toplamaya başladım yavaştan ise git eve gel evi topla taşınma işi falan bı bitse yerlessem de tamamen size dönsem
Kızlarda uğramaz oldu magick fit blonde falanSonunda o olcak bu gidişle ,
Hadi hazan muabrek olsun inşallah alırsınız evinizi kuzum bizim şu an öyle bı imkanımız yok keşke birikmisimiz olsaydı alırdık bizde
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım en guzelleri sizin olsun inşallah bizdede birikim yoktu deli cesareti işte bı giriştikSonunda o olcak bu gidişle ,
Hadi hazan muabrek olsun inşallah alırsınız evinizi kuzum bizim şu an öyle bı imkanımız yok keşke birikmisimiz olsaydı alırdık bizde
Biz bize yeteriz 14. Zayıflama grubuKızlarda uğramaz oldu magick fit blonde falan
Neden kimse yok
mükellef iş yapsa da yapmasada o beyannameyi vermek zorundayız kuzum .Canım spor tabikide çok farkettiriyo ama kilonu bı anda etkielemez daha çok gözle görülür değişiklik yapiyo ama yağı kasa cevirdiginden diyetle verirsin kilonu ama eminim ki zayifliyosundur
2 öğün yapicaksan ara öğün az da olsa yap bence bnm fikrim yani kan sekerin düşer akşam çok yersin sonra kahve yanın çerez gibi mesela
Millette iş yok senin işler hiç durmadı maşallah valaaa he oldum ya zar zor
Kızlarda uğramaz oldu magick fit blonde falan
Yavaş yavaş ve kalıcı gitsin daha iyi emin ol bı anda verip geri almaktansaGünaydın dün akşam tartıldım 65.4 olmuşum. 66 yla başladım. Cuma 65.8 di. Toplamda 600 gram gitmiş. 2 haftada 1 kilo bile veremedim. Neyse 2 aylık bir hedef koydum kendime 60 olmak için.
Allah kolaylık versin kuzuuum aynen serbestlik geldi ama zaten kapı önüne fln cikiyoduk aynı devammükellef iş yapsa da yapmasada o beyannameyi vermek zorundayız kuzum .
naptın nasılsın size serbestlik geldi sanırım
Ayy ben bugün baya kalori yaktım azda yedim sabah hatırlamıyorum ama öğlen karpuz yoğurt çok az peynirKizlar toplanın artık menüler gelsin aktiflessin grup hadiyiiinnnnn
Oohh missss gitsin kilolarrrrrrAyy ben bugün baya kalori yaktım azda yedim sabah hatırlamıyorum ama öğlen karpuz yoğurt çok az peynir
Akşamda tavuk biraz fırın biraz çıtır ve salata
Bı iki günlük detoks mu yapsan kuzumSpor yapıyorum diyetisyenle güzelce devam ediyorum ama.yok kilo vermem çok yavaş ya moral bozukluğu ile menü paylaşayım. 62.6 çıktım bugün iki haftadır yerinde sayıyor gibiyim acaba sağlık problemlemim mi var hastanede kan baktirmaya da korkarım gitmem neyse
Ayy mezun olsammi devammi etsem bilemiyorum ama sıkıntıdan yemek istiyorum sürekliOohh missss gitsin kilolarrrrrr
bende yürüyüş yaptım bol bol q