• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

P Pinarbartu kaptanım eger izin verirsen listeye katılmadan bende menülerimi yazabilirmiyim.
Kimseyi olumsuz etkilenmeden çocuklar evde durmuyor annemlere geliyorum buradaki tartı farklı.
Bide internet yok.
Yazmayınca iyice raydan çıktım.
CNm sen listedesin 😔 ve bu hafta bildirim yapmadı gozuktunn keşke baştan haber verseydin izine ayrılmak istiyorum falanda deseydin

Selamlar,ara ara ugrayip guncelleme yapip kaciyorum. Islerin yogunlugu ve gorumcemin korona stresini atlattik. Pazartesi Sabah basladigimiz diyette ben -2.4 ile devam ediyorum. Buyuk ihtimalle odem atiyorum. Evdeki yemekleri vs bitirdigimiz icin bu donemde su iki gun beni mutlu etti. Gorumcem kisa sureli bizde o ve esimde 1 er kilo kaybettiler. Beraber yapmak hepimize iyi geldi :)

Hayırlı akşamlar :)
3 haziran
1 yağda yumurta 5 zeytin 2 kk beyaz peynir domates salatalık yeşil çay
Öğlen :ton balıklı salata
Ara: Türk kahvesi 15 tane kiraz
Akşam : taze fasulye, cacık

3 mil leslie yaptım, Chloe shred dinlenme günüydü bugün. Tartıda hala 59 çıkıyorum bundan sonra her gün tartılmasam daha iyi olacak sanırım stres yapıyorum. Gerçi öbür gün tartı günü zaten :D

CNm sen listedesin 😔 ve bu hafta bildirim yapmadı gozuktunn keşke baştan haber verseydin izine ayrılmak istiyorum falanda deseydin
Canım aslında izne ayrılmak istemiyorum.
1 ayda spor ve diyetle 92 den 87 e düştüm.
Ama ramazanda maalesef dikkat ettim ama spor yapmayınca veremedim.
Sabittim ramazanın son haftası hastalandım annemlere gittim İnternet yok bide tartı farklı.

Öyle olunca üzüldüm ondan dedim seni ve takımı zor durumda bırakmak istemiyorum.
O zaman aynen devam ediyorum.

Cuma bildiririm yaparım.

Canım aslında izne ayrılmak istemiyorum.
1 ayda spor ve diyetle 92 den 87 e düştüm.
Ama ramazanda maalesef dikkat ettim ama spor yapmayınca veremedim.
Sabittim ramazanın son haftası hastalandım annemlere gittim İnternet yok bide tartı farklı.

Öyle olunca üzüldüm ondan dedim seni ve takımı zor durumda bırakmak istemiyorum.
O zaman aynen devam ediyorum.

Cuma bildiririm yaparım.
Tm canım haber vermiş olsaydın ayarlardik bı şekilde ama biliyorsun herkes izine cikiyo sıraya koyduk bu hafta Tuğba izine cikicak sknraki hafta eğer istersen sen çıkarsın ama hazır veriyoken çıkmam en doğrusu

Aynen canım bı tık daha masum en azından 😂

Aynen ya bide fıstık diye bezelye kullaniyorlarmis 😲

Canım sabah ye ekmeği ve kahvaltin dolu dolu olsun bence iki dilim ekmek 1-2 yumurta peynir falan ve ikindi zamanlari genelde tatlı krizleri olur o zaman da hurma kuru kayısı bastıracak şeyler yersen akşam yemeğinden öncede su iç naçizane ben öyle yapıyorum
Ya akşam kendime mani olamiyorum yesem dünyaları yerim yarın biraz kahvaltıyı artiricam bakalim

Ucuslar temmuzda başlıyor ama ben kararsızım güvenli olurmu bilmiyordum Ağustos Eylül gibi gitsem diye düşünüyorum ayhh bilmiyorum işte ahh su virüs bitiverse hemen 🤲
Canım hayırlısı olsun inşallah.
Virüs bitecek mi yoksa biz ona bağışıklık mı kazanacağız bilmiyorum 🤷‍♂️

Küçük kızımın diş randavusü vardı 18 martta iptal edildi.
2 gecedir sabahlıyoruz ne yapcam şaştım kaldım.
Daha tam anlamıyla başlayamadılar.

Günaydın, dün akşam biraz kavurma, közlenmiş biber, yoğurt ve salata yedim. Yoğurt ve salatanın miktarı çok oldu. Eşim pasta almış küçücük 1 dilim yedim. 20 dk. Leslie ve 20 dk. Clohe ting hareketleri yaptım. Şöyle karına etkili hareketler yapmam lazım. Chloe nin hareketleri belime iyi gelmedi. Yarın bildirim günü. Ben bu akşamdan tartılıp yarın haber veririm. 4 gün için fazla bir fark göreceğimi düşünmüyorum. 66 ydım bakalım eksi görecek iyim.

Back