Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oo mantılar maakrnalar dün bende verdiğim kiloya güvenerek mantı yedim biraz
Diyetisyene sorarak yedim vallahi az olduğu için bişey demedi sen ne kadar vyedin ya zaten sen artık hedefe çok yakınsın ama benim çok dikkat etmem lazım

Neler yapıyorsun bakalım ben iyice saldım ya sıkıntıdan yiyorum iki gündür ama bir o kadar da hareketli geçirmeye çalışıyorum günü
Bende saldım canm malesef
Eşim 7/24 evde ve 5yıldızlı otele tatile gelmiş havasında davrandığı için artık cinnet geçiriyorum işler hiç bitmiyor ve spor bile yapamıyorum imdaaattt

Çook teşekkür ederim, kesinlikle istediğim şey bu, kilo verirken aynı zamanda sıkılaşmak. Kuralları okudum bugün menü ve spor paylaşımına başlayacağım inşallah.

Diyetisyene sorarak yedim vallahi az olduğu için bişey demedi sen ne kadar vyedin ya zaten sen artık hedefe çok yakınsın ama benim çok dikkat etmem lazım
E o bişey demediyse bize halt yemek düşer ama şu kilomu bı vereyim bende koca bı tabak mantı yicem eşime bu ara çok yapıyorum annesine gidemiyo yemeğe diye ben yapiyom onu da begenmiyo ya o ayrı meseleeeeeee ben yiyemiyom içime oturuyo
Bende saldım canm malesef
Eşim 7/24 evde ve 5yıldızlı otele tatile gelmiş havasında davrandığı için artık cinnet geçiriyorum işler hiç bitmiyor ve spor bile yapamıyorum imdaaattt
Aynı aynı hep aynı bnmki işe başladı şükür ama zirt pırt eve geliyo kopamiyo bizden

Adamlarda diodur gelmesek kızarlar gelsek gitmesek gene kızıyorlar yaranamıoooz ahaahaa insan gibi gelip gidemiolar biz ne yapalım dimi

Beğenmediysen yeme diyorum ben çok işe yarıyor sessiz sedasız yiyor o vakit o kadar yoruldum yemek yaptım hihh bir de mantı yapmak ne kadar zahmetli. ya bebek bir istediğimiz kilo da olalım salına salına geze geze yeriz eritiriz n'olacak ki

Bende anan yapsın o zmn diyorum susuyo valla yaz geldi viruste bittin mi ortaliklarda salinmamiz lazım herkes kilo almışken biz incecik

sabah 37 dk yürüdüm
az önce de 60 dk yürüdüm spor çok verimli geçti
Menüm
Sabah08.00 bir elma beş yenidunya
10.00 da yeşil çay
12.00
Az yağda sucuklu yumurta zeytin peynir satala bol limonlu 10 galeta iki bardak çay
15.00 ev yapımı ince dilim kakaolu kek
19.38. Bir tabak şehriye çorbası fiinda türlü yemeği bol limonlu slaata yedi galeta

Hoşgeldiniz canım inşallah istediğin kiloya inersin

Merhaba hoşgeldin canım karatay diyeti yapıyorum o yüzden köy tereyağı olduğu icin yiyorum ekmek kullanmıyorum dolayısıyla gel buyur sanada yapayım şöyle bol tereyağlı yumurta çorbada hiçbir şey kullanmadım buğday falan kullanılabilir aslında bir dahakine deneyebilirim saol canım inş hepimiz ulaşırız

Günaydın kızçeler
Dün ip atlarken başımın sağ tarafına bir ağrı girdi ki daha da geçmedi neden oldu anlamadım birazda stresliydim tabi yada ondan oldu bilmiyorum
Sizler nasılsınız
İyi akşamlar canım geçmiş olsun sinir stres susuzluktan olabilir dikkat et lulu'cuğum kendine bugün bayram temizliği yaptık gerçi bayramında adı kaldıda neyse maksat evi temizlemek olsun kahvemide yeni yaptım onu içiyorum

Merhaba hoşgeldin aramıza bol bol eksiler diliyorum

Sahur
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Az mantar kavurma
Ceviz fındık
Domates
Karpuz

İftar
2 kepçe çorba
Tavuk köftesi
Salatalık domates biber
2 kaşık patlıcan biber kızartması
Ayran
2 litre tarçınlı su yaptım gelip gidip onu içiyorum türk kahvesi maden suyu spor bol bol temizlik spor yok yani kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…