• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayırlı olsun kızlar , takımı açmışsınız :KK200: çok sevindim:KK76:
Ve ne kadar uzun zaman olmuş uğramayalı
Covid yoğunluğunu atlatayım evime döneyim sonrada takıma kavuşayım inşallah Ekim’de bende dahil olurum aranıza
Burcummmmm özlendin
Tuğba fener kardeşliği :KK200:
Kaptan sevgiler
Hepinize bol kilo vermeler diliyorum
Sena Zeynep hayırlı olsun canım gözümden kaçmadı :emir_bebek:
Aaaa hoşgeldin canım daha dün seni anmistim ya çok sevindim gelmene ❤️

Günaydın kızçeler :KK68:
Dün ip atlarken başımın sağ tarafına bir ağrı girdi ki daha da geçmedi neden oldu anlamadım birazda stresliydim tabi yada ondan oldu bilmiyorum
Sizler nasılsınız 🙂
İyiyim tatlım ben de şimdi 37 dk yürüdüm ama sen sor nasil yürüdüm oğlum bağır çağır mama sandalyesi den al beni diye 😁😁😁 daha dokuz yslik o yüzden zor oluyor biraz akşam da babası baktığın da bı saat yurursem tam olacak ,😍😍 boyin çok hasha belki atlarken kastın mi kendini ben hiç ip atlayamiyoeum ya herhalde onun için biraz daha kilo vermeliyim ,😊😊

İyiyim tatlım ben de şimdi 37 dk yürüdüm ama sen sor nasil yürüdüm oğlum bağır çağır mama sandalyesi den al beni diye 😁😁😁 daha dokuz yslik o yüzden zor oluyor biraz akşam da babası baktığın da bı saat yurursem tam olacak ,😍😍 boyin çok hasha belki atlarken kastın mi kendini ben hiç ip atlayamiyoeum ya herhalde onun için biraz daha kilo vermeliyim ,😊😊
Bilmiyorum ki anlamadım
Zor olur canım daha laftan anlamaz sözden anlamaz ilgi isterler illa 😂❤️

Hayırlı olsun kızlar , takımı açmışsınız :KK200: çok sevindim:KK76:
Ve ne kadar uzun zaman olmuş uğramayalı
Covid yoğunluğunu atlatayım evime döneyim sonrada takıma kavuşayım inşallah Ekim’de bende dahil olurum aranıza
Burcummmmm özlendin
Tuğba fener kardeşliği :KK200:
Kaptan sevgiler
Hepinize bol kilo vermeler diliyorum
Sena Zeynep hayırlı olsun canım gözümden kaçmadı :emir_bebek:
Aaa hosgeldin canım 🤩🤩🤩
Günaydın kızçeler :KK68:
Dün ip atlarken başımın sağ tarafına bir ağrı girdi ki daha da geçmedi neden oldu anlamadım birazda stresliydim tabi yada ondan oldu bilmiyorum
Sizler nasılsınız 🙂
geçmiş olsun kuzum geçti mi şimdi

Selam kızlar dünün menüsü
Sabah omlet domates salatalık ızgara sebze yağsız ve peynir maydonoz
Ara iki hurma
Öğlen çorba sebze, iki kaşık mantı iki kaşık makarna ve yoğurt
Ara kuru kayısı
Akşam kavurmalı salata ve cacık
Spor 30 dk yürüyüş su 2 lt

Selam kızlar dünün menüsü
Sabah omlet domates salatalık ızgara sebze yağsız ve peynir maydonoz
Ara iki hurma
Öğlen çorba sebze, iki kaşık mantı iki kaşık makarna ve yoğurt
Ara kuru kayısı
Akşam kavurmalı salata ve cacık
Spor 30 dk yürüyüş su 2 lt
Oo mantılar maakrnalar 😂 dün bende verdiğim kiloya güvenerek mantı yedim biraz 🤫

Merhaba
İsmim Mine, 22 yaşındayım. Ben yaklaşık 2 sene önce, 67 kilo ile 4.takımda kilo vermeye başladım. Çok şükür 62 ye kadar düştüm ama sonra derslerin yoğunluğu ve kilo vermiş olmanın rehaveti ile bıraktım. Bu iki sene içinde kilo alıp vermelerim oldu şükür ki bir daha hiç 65 üstüne çıkmadım. 62 63 civarıydım genelde. Ama mutsuzdum ve görüntüm hala beni memnun etmiyordu. Sonra diyetisyene gittim, daha önce de pek çok kez gitmiştim zaten. Diyetisyenle 4 - 4.5 kilo kadar verdim çok zorlanarak çünkü çoook uzun senelerdir 60 ın altına düşmemiştim. 57 küsürü gördüm ama durakladım hatta kötüye gitmeye başladım çünkü diyete eskisi kadar bağlı kalamıyordum ve egzersiz nerdeyse 0 dı. Şimdi 2. 5 aydır evdeyim, kilom 59.6. 60 a doğru gidiyorum:(( Hedef kilom 53, ama asıl istediğim şey sizlerin de yardımıyla düzenli bir egzersiz alışkanlığı kazanıp fit olmak. Yaşım 22 ama hiç genç hissetmiyorum sağlıksız ye iç yat yaşam tarzımdan dolayı.
Ben bu sitenin ve zayıflama gruplarının çok faydasını gördüm motivasyon olarak, disiplin olarak. İnşallah yine çok faydalı olacağına inanıyorum. Benim asıl sorunum motivasyon ve egzersiz yapmamak üşengeçlikten dolayı ://
Uzun oldu kusura bakmayın. Eğer grupta sizlerle beraber olursam çok mutlu olurum. Herkese hayırlı günler 🌻

Tekrar hoşgeldin ❤ daha önce hiç bı takımda yarışma mıydın peki ? Bende şu an 56 kiloyum 2 kilo daha verdim mi hedefimi tamamlıyorum inşallah verebilirsin tsbi 😁 62 yle başladım bu eder galiba öncesinde doğum yapmıştım da kaldı kilolarrrrr
<3 hoş buldum canım teşekkür ederim evet daha önce yne 14. takımda bi süre katılım sağladım. bu arada dün menü bildiriminde bulunmamışım hemen telafi ediyim. gayet güzel kilo vermişsin canım benm inş birlikte daha çok veririz :D:P:*

Menü
1. öğün: 2 haşlanmış yumurta
2. öğün: kırmızı et 200 gr kadar
3 nescafe 2 yeşil çay 3 litre suyla günü tamamladım..
ilk üç gün full proteine ağırlık vermeyi planlıyorum ödemlerden kurtulmak için..
başlangıç kilo:57
ay allahım sen sabır ver zor iş az yemek :D:D

Merhaba
İsmim Mine, 22 yaşındayım. Ben yaklaşık 2 sene önce, 67 kilo ile 4.takımda kilo vermeye başladım. Çok şükür 62 ye kadar düştüm ama sonra derslerin yoğunluğu ve kilo vermiş olmanın rehaveti ile bıraktım. Bu iki sene içinde kilo alıp vermelerim oldu şükür ki bir daha hiç 65 üstüne çıkmadım. 62 63 civarıydım genelde. Ama mutsuzdum ve görüntüm hala beni memnun etmiyordu. Sonra diyetisyene gittim, daha önce de pek çok kez gitmiştim zaten. Diyetisyenle 4 - 4.5 kilo kadar verdim çok zorlanarak çünkü çoook uzun senelerdir 60 ın altına düşmemiştim. 57 küsürü gördüm ama durakladım hatta kötüye gitmeye başladım çünkü diyete eskisi kadar bağlı kalamıyordum ve egzersiz nerdeyse 0 dı. Şimdi 2. 5 aydır evdeyim, kilom 59.6. 60 a doğru gidiyorum:KK43:( Hedef kilom 53, ama asıl istediğim şey sizlerin de yardımıyla düzenli bir egzersiz alışkanlığı kazanıp fit olmak. Yaşım 22 ama hiç genç hissetmiyorum sağlıksız ye iç yat yaşam tarzımdan dolayı.
Ben bu sitenin ve zayıflama gruplarının çok faydasını gördüm motivasyon olarak, disiplin olarak. İnşallah yine çok faydalı olacağına inanıyorum. Benim asıl sorunum motivasyon ve egzersiz yapmamak üşengeçlikten dolayı ://
Uzun oldu kusura bakmayın. Eğer grupta sizlerle beraber olursam çok mutlu olurum. Herkese hayırlı günler 🌻
Hoşgeldin canım 🥰 ne güzel rakamlar maşallah sana 60ın altına inmeyi başarmış ve üstüne geri çıkmamışsın 👏 buradan da bizle 53 varacağına eminim 🤩 spor ile de daha fit ve olduğun kilodan daha zayıf görüneceksin ;) yani sporla sıkılaşarak ilerler isen 54 olduğunda 50 görünürsün miss :KK36: başarılar canım kurallarımız ilk sayfada yazıyor
Menü
1. öğün: 2 haşlanmış yumurta
2. öğün: kırmızı et 200 gr kadar
3 nescafe 2 yeşil çay 3 litre suyla günü tamamladım..
ilk üç gün full proteine ağırlık vermeyi planlıyorum ödemlerden kurtulmak için..
başlangıç kilo:57
ay allahım sen sabır ver zor iş az yemek :KK70::KK70:
Amin canım 🙏hepimize inşallah 🤣 bu arada aramıza hoşgeldin 😊 ayy sizler ne güzel rakamlardan bahsediyorsunuz böyle yaaaa :KK37: hadi bizi de özendirinde bizde o rakamlara yaklaşalım inşlh. Aramızda mutlu mutlu hedef kilona varırsın umarım canım 🙏 2020 çok zor bir yıl oldu ama bu hastalıkla birlikte yağlarımızı , kilolarımızıda geride bırakıp 2021 e çok mutlu girelim hepimiz inşallah

Merhaba
İsmim Mine, 22 yaşındayım. Ben yaklaşık 2 sene önce, 67 kilo ile 4.takımda kilo vermeye başladım. Çok şükür 62 ye kadar düştüm ama sonra derslerin yoğunluğu ve kilo vermiş olmanın rehaveti ile bıraktım. Bu iki sene içinde kilo alıp vermelerim oldu şükür ki bir daha hiç 65 üstüne çıkmadım. 62 63 civarıydım genelde. Ama mutsuzdum ve görüntüm hala beni memnun etmiyordu. Sonra diyetisyene gittim, daha önce de pek çok kez gitmiştim zaten. Diyetisyenle 4 - 4.5 kilo kadar verdim çok zorlanarak çünkü çoook uzun senelerdir 60 ın altına düşmemiştim. 57 küsürü gördüm ama durakladım hatta kötüye gitmeye başladım çünkü diyete eskisi kadar bağlı kalamıyordum ve egzersiz nerdeyse 0 dı. Şimdi 2. 5 aydır evdeyim, kilom 59.6. 60 a doğru gidiyorum:KK43:( Hedef kilom 53, ama asıl istediğim şey sizlerin de yardımıyla düzenli bir egzersiz alışkanlığı kazanıp fit olmak. Yaşım 22 ama hiç genç hissetmiyorum sağlıksız ye iç yat yaşam tarzımdan dolayı.
Tekrar hoşgeldin canım 4.takimdan ayrıldığım zamankiyle aynı mı adın şu an ? Hedefimiz ayni gibi hadi bakalım.baslayslim o zaman 🤩

Back