• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beste ben 57 kilodayım yaklaşık 10 kilo verme niyetim var. Şimdiden söylym lütfen kilon çok iyi neden veriyorsun gibi eleştirilerde bulunmayın çünkü standart kilom 43 zaten..! kas oranım düşük beslenme kontrolü yaparken bir de spor yapacağım tabi ilk bir kaç gün diyet sonrasında spor eklemeyi planlıyorum . Pilates yapma squat çalışma ve tibet yapma niyetindeym umarım gerçekleştirirm. bu arada 30 yaşndaym klübü çok sevyrum ara ara gelip gitsem de daimi okuyucuyum aranzda olmak çok güzel herkese selam ve sevgilerimle :))) hoşbuldumm.P .* <3<3<3<3
Tekrar hoşgeldin ❤️ daha önce hiç bı takımda yarışma mıydın peki ? Bende şu an 56 kiloyum 2 kilo daha verdim mi hedefimi tamamlıyorum inşallah verebilirsin tsbi 😁 62 yle başladım bu eder galiba öncesinde doğum yapmıştım da kaldı kilolarrrrr

Bu ne sicaahhhh bu hafta güzel kilo vermem ben hem ter atiyom hem diyete dikkat ediyom 😂 bu sene oruç tutamadım acayip basım dönüyo emzirdigim İçin herhale
Emzirdigin icindir tabi canim, bu hafta bende iyi kilo verecek gibiyim 🙈 regl olmam lazim ama buna ragmen vermisim yani 300,500 🤣

Bu ne sicaahhhh bu hafta güzel kilo vermem ben hem ter atiyom hem diyete dikkat ediyom 😂 bu sene oruç tutamadım acayip basım dönüyo emzirdigim İçin herhale
Aynen canım çöle döndü buralar aşırı sıcak klimasız durulmuyor üzerime su attın kızlar🤤🤤 allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun sabır versin

corana bitsin izin alanlar ben sistim ne zaman listeye giriyorum demeye baslar 🤣🤣🤣
Sabırsızlıkla beklicem 😂
Bencede 🙂 bu arada Verano_porteno Verano_porteno ve blonde ambition blonde ambition neredeler

Sen kaptansin kendine gel:tokat: gemiyi birakamazsin :KK70:
bırakmıyorum sadece kendi dumenimi salcam 😂😂😂😂😂
Aynen canım çöle döndü buralar aşırı sıcak klimasız durulmuyor üzerime su attın kızlar🤤🤤 allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun sabır versin
Sormaaa eşim soyleniyo yandım bittim öldüm diye dedm aslansin kaplansin dayanirsin sana tatlılar sarmalar mantılar yaptım yiyince biseyim kalmaz :D

20200518_035122.jpg

Sahur
Omlet
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz
Domates
Kavun
20200518_200733.jpg

İftar
2 tabak yayla çorbası pirinç koymadım çorbaya
Söğüş domates salatalık
Yoğurt
Acıbiber sosu

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kızlar , takımı açmışsınız :KK200: çok sevindim:KK76:
Ve ne kadar uzun zaman olmuş uğramayalı
Covid yoğunluğunu atlatayım evime döneyim sonrada takıma kavuşayım inşallah Ekim’de bende dahil olurum aranıza
Burcummmmm özlendin
Tuğba fener kardeşliği :KK200:
Kaptan sevgiler
Hepinize bol kilo vermeler diliyorum
Sena Zeynep hayırlı olsun canım gözümden kaçmadı :emir_bebek:

Eki Görüntüle 2637011
Sahur
Omlet
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz
Domates
Kavun
Eki Görüntüle 2637017
İftar
2 tabak yayla çorbası pirinç koymadım çorbaya
Söğüş domates salatalık
Yoğurt
Acıbiber sosu
Gelmişken bi yorum yapayım didim :KK53:
Fıstığım
Omlet Harika görünüyor ama o tereyağ neden neden neden
Omlette yağ, zeytinde yağ, cevizde yağ birde üstüne tereyağ :oha:

Yayla çorbasını ne ile yaptın canım pirinçsiz demişsin (karabuğday, buğday, mercimek, boş)
Bu arada ekmek kullanmıyorsun sanırım
Hadi bakalım en kısa zamanda hedefine ulaşmanı dilerim
SchonerDuft SchonerDuft canım sizin yöresel soğuk çorbanız vardı pirinç ve yoğurt ile yapılan! Şimdi aklıma geldi termometreler çıldırmışken iyi bir öğün alternatifi olabilir. Tarifini atarmısın
Tüm takımı öpüyorum gözlerinden:KK15:

Back