- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.441
Rıca ederim canımCoook teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rıca ederim canımCoook teşekkür ederim
Hoşbuldum canmmm <3:*Merhaba hoşgeldin canım
Tekrar hoşgeldin daha önce hiç bı takımda yarışma mıydın peki ? Bende şu an 56 kiloyum 2 kilo daha verdim mi hedefimi tamamlıyorum inşallah verebilirsin tsbi 62 yle başladım bu eder galiba öncesinde doğum yapmıştım da kaldı kilolarrrrrbeste ben 57 kilodayım yaklaşık 10 kilo verme niyetim var. Şimdiden söylym lütfen kilon çok iyi neden veriyorsun gibi eleştirilerde bulunmayın çünkü standart kilom 43 zaten..! kas oranım düşük beslenme kontrolü yaparken bir de spor yapacağım tabi ilk bir kaç gün diyet sonrasında spor eklemeyi planlıyorum . Pilates yapma squat çalışma ve tibet yapma niyetindeym umarım gerçekleştirirm. bu arada 30 yaşndaym klübü çok sevyrum ara ara gelip gitsem de daimi okuyucuyum aranzda olmak çok güzel herkese selam ve sevgilerimle :))) hoşbuldumm.P .* <3<3<3<3
Emzirdigin icindir tabi canim, bu hafta bende iyi kilo verecek gibiyim regl olmam lazim ama buna ragmen vermisim yani 300,500Bu ne sicaahhhh bu hafta güzel kilo vermem ben hem ter atiyom hem diyete dikkat ediyom bu sene oruç tutamadım acayip basım dönüyo emzirdigim İçin herhale
Mezun olabiliyom mu acaba hedef 54 tü sanırsam olsam miEmzirdigin icindir tabi canim, bu hafta bende iyi kilo verecek gibiyim regl olmam lazim ama buna ragmen vermisim yani 300,500
Kiz yok ne mezunu liste bos kalacak Luluuu94 ile biraz yavas yavas verinMezun olabiliyom mu acaba hedef 54 tü sanırsam olsam mi
Aynen kız takım geri kapanacak daha açmadanKiz yok ne mezunu liste bos kalacak Luluuu94 ile biraz yavas yavas verin
yeni birilerini cagırmak lazımAynen kız takım geri kapanacak daha açmadan
Kiz yok ne mezunu liste bos kalacak Luluuu94 ile biraz yavas yavas verin
Bnm son çırpınışlar 54ten aşağı inememAynen kız takım geri kapanacak daha açmadan
2 3 kişi daha çıksın başlarız çağırmaya hem ramazan bayrm fln bı geçsin herkes kilo aldığını farketsinyeni birilerini cagırmak lazım
corana bitsin izin alanlar ben sistim ne zaman listeye giriyorum demeye baslar2 3 kişi daha çıksın başlarız çağırmaya hem ramazan bayrm fln bı geçsin herkes kilo aldığını farketsin
Bencede bu arada Verano_porteno ve blonde ambition neredeleryeni birilerini cagırmak lazım
Sen kaptansin kendine gel gemiyi birakamazsinBnm son çırpınışlar 54ten aşağı inemem
Aynen canım çöle döndü buralar aşırı sıcak klimasız durulmuyor üzerime su attın kızlar allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun sabır versinBu ne sicaahhhh bu hafta güzel kilo vermem ben hem ter atiyom hem diyete dikkat ediyom bu sene oruç tutamadım acayip basım dönüyo emzirdigim İçin herhale
Sabırsızlıkla beklicemcorana bitsin izin alanlar ben sistim ne zaman listeye giriyorum demeye baslar
bırakmıyorum sadece kendi dumenimi salcamBencede bu arada Verano_porteno ve blonde ambition neredeler
Sen kaptansin kendine gel gemiyi birakamazsin
Sormaaa eşim soyleniyo yandım bittim öldüm diye dedm aslansin kaplansin dayanirsin sana tatlılar sarmalar mantılar yaptım yiyince biseyim kalmazAynen canım çöle döndü buralar aşırı sıcak klimasız durulmuyor üzerime su attın kızlar allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun sabır versin
Büyük ihitmal ben de emzriyorum ve coook zor tuttum ama fire olmadı takı dün akşama kadarBu ne sicaahhhh bu hafta güzel kilo vermem ben hem ter atiyom hem diyete dikkat ediyom bu sene oruç tutamadım acayip basım dönüyo emzirdigim İçin herhale
Ben niye tutamadım ki ya bekarken ne güzel hep ful tutuyodum evlendim bana bisiler olduBüyük ihitmal ben de emzriyorum ve coook zor tuttum ama fire olmadı takı dün akşama kadar
Gelmişken bi yorum yapayım didimEki Görüntüle 2637011
Sahur
Omlet
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz
Domates
Kavun
Eki Görüntüle 2637017
İftar
2 tabak yayla çorbası pirinç koymadım çorbaya
Söğüş domates salatalık
Yoğurt