Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oy gerckten herkee öyle nasıl oldu boynun canım
Boynum değil canım başımın sağ tarafı kulağıma kadar ara ara geliyor hala ve hareket ettikçe zonkluyor dün fazla spor yapamadım en kötüsü de o inşallah gecer
İyi akşamlar canım geçmiş olsun sinir stres susuzluktan olabilir dikkat et lulu'cuğum kendine bugün bayram temizliği yaptık gerçi bayramında adı kaldıda neyse maksat evi temizlemek olsun kahvemide yeni yaptım onu içiyorum:kahve:
Susuzluk yok ki oruç olmayınca anlamadım dahada geçmedi
Kolay gelsin canım bende kaç gündür gördüğüm yeri temizliyorum duvarlara kadar sildim ama temizlik çok nankör daha iki gün önce sildigim camlar hafiften yine batıyor 😂😂

Boynum değil canım başımın sağ tarafı kulağıma kadar ara ara geliyor hala ve hareket ettikçe zonkluyor dün fazla spor yapamadım en kötüsü de o inşallah gecer

Kolay gelsin canım bende kaç gündür gördüğüm yeri temizliyorum duvarlara kadar sildim ama temizlik çok nankör daha iki gün önce sildigim camlar hafiften yine batıyor 😂😂
İnşallah geçer inşallah

Tarif ettiğin migrene benziyor ama inşallah diildir canım çok çok geçmiş olsun

Dün sabah haşlanmış yumurta iki küçük dilim kızarmış ekmek peynir yeşillik domates salatalık
Ara hurma iki
Öğlen ızgara tavuk 300 Gr slata ve cacık
Ara kuru kayısı
Akşam ızgara sebze ve yoğurt
Spor 40 dk yürüyüş su 2 lt

Eklentiler

• 20200520_182326.jpg
    20200520_182326.jpg
    228,5 KB · Görüntüleme: 34
Amacım bakır karameldi ama kızıl oldu ama bu da iyi oldu 😂😂😂
Bence çok hoş olmuş tonu canım ben bayıldım 🤩🥰 ben kızılı onlardan daha çok seviyorum daha canlı daha güzel oluyor çok yakışır sana da 👌 güle güle kullan 💞🧿

Çok güzel canım güle güle kullan ben ne zamandir kına istiyorum ama bı türlü fırsat olmuyor 🙂
sağol kuzum yak bayramda işte bnde çok severim kınayı küçükken çok yakardık ablamla ❤️
Bence çok hoş olmuş tonu canım ben bayıldım 🤩🥰 ben kızılı onlardan daha çok seviyorum daha canlı daha güzel oluyor çok yakışır sana da 👌 güle güle kullan 💞🧿
Ay bilemedim hayaller vakit karamel hayatlar kızıl 😂😂😂 ama beğendim bnde bı kaç ay kullanırım değişiklik iyidir😁

sağol kuzum yak bayramda işte bnde çok severim kınayı küçükken çok yakardık ablamla ❤

Ay bilemedim hayaller vakit karamel hayatlar kızıl 😂😂😂 ama beğendim bnde bı kaç ay kullanırım değişiklik iyidir😁
Kv ye sorayım varsa yakayım bende en kısa zamanda bir ara var diyordu teee bizim düğünden kalma 😂😂

Amacım bakır karameldi ama kızıl oldu ama bu da iyi oldu 😂😂😂
Hadi ya olsun 😂Güle güle kullan güzel görünüyor. Ben de geçenlerde şu renge boyadım daha önce çok farklı renkte boyamıştım saçlarımı ama hiç kızıl yapmamıştım değişik geldi 😬

Eklentiler

• 10169743376434.jpg
    10169743376434.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 26
20 Mayıs

Sahur 5 zeytin 1 kk beyaz peynir domates salatalık tost çay

İftar
2 kepçe tarhana çorvası
4 yemek kaşığı etli güveç yemeği
5 kaşık yoğurt
Çayın yanında ince bir dilim pasta (bugün ilk günüm lütfen dövmeyin😂)

Spor olarak 100 ip atladım, 3 mil leslie yapacağım şimdi inşallah. Su şuanlık 1 lt oldu 2.5 a tamamlamaya çalışcam.

20 Mayıs

Sahur 5 zeytin 1 kk beyaz peynir domates salatalık tost çay

İftar
2 kepçe tarhana çorvası
4 yemek kaşığı etli güveç yemeği
5 kaşık yoğurt
Çayın yanında ince bir dilim pasta (bugün ilk günüm lütfen dövmeyin😂)

Spor olarak 100 ip atladım, 3 mil leslie yapacağım şimdi inşallah. Su şuanlık 1 lt oldu 2.5 a tamamlamaya çalışcam.
Ayy hiç unutmuyorum 3 sene önce falan ilk kez diyet yapıyorum ve ilk günum takımda bende pasta yemiştim 😂 ilk günün günahı olmaz derler 😂😂😂

Back