- Emoji Skoru
- 4.116
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.501
İnsalalhBakalım inşallah temmuza kadar hepimiz vermiş oluruz kiloları viruste biter missss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsalalhBakalım inşallah temmuza kadar hepimiz vermiş oluruz kiloları viruste biter missss
Boynum değil canım başımın sağ tarafı kulağıma kadar ara ara geliyor hala ve hareket ettikçe zonkluyor dün fazla spor yapamadım en kötüsü de o inşallah gecerOy gerckten herkee öyle nasıl oldu boynun canım
Susuzluk yok ki oruç olmayınca anlamadım dahada geçmediİyi akşamlar canım geçmiş olsun sinir stres susuzluktan olabilir dikkat et lulu'cuğum kendine bugün bayram temizliği yaptık gerçi bayramında adı kaldıda neyse maksat evi temizlemek olsun kahvemide yeni yaptım onu içiyorum
İnşallah geçer inşallahBoynum değil canım başımın sağ tarafı kulağıma kadar ara ara geliyor hala ve hareket ettikçe zonkluyor dün fazla spor yapamadım en kötüsü de o inşallah gecer
Susuzluk yok ki oruç olmayınca anlamadım dahada geçmedi
Kolay gelsin canım bende kaç gündür gördüğüm yeri temizliyorum duvarlara kadar sildim ama temizlik çok nankör daha iki gün önce sildigim camlar hafiften yine batıyor
Tarif ettiğin migrene benziyor ama inşallah diildir canım çok çok geçmiş olsunBoynum değil canım başımın sağ tarafı kulağıma kadar ara ara geliyor hala ve hareket ettikçe zonkluyor dün fazla spor yapamadım en kötüsü de o inşallah gecer
Susuzluk yok ki oruç olmayınca anlamadım dahada geçmedi
Kolay gelsin canım bende kaç gündür gördüğüm yeri temizliyorum duvarlara kadar sildim ama temizlik çok nankör daha iki gün önce sildigim camlar hafiften yine batıyor
Ayy inşallah değildir ya özellikle başımı sağ tarafa çevirince zonkluyor daha çok bide hoplayıp ziplayinca tabiTarif ettiğin migrene benziyor ama inşallah diildir canım çok çok geçmiş olsun
Hoşbulduk inşallah hepimiz çok teşekkür ederimHoşgeldiniz canım inşallah istediğin kiloya inersin
Merhaba hoşgeldin aramıza bol bol eksiler diliyorum
Ne güzell. Hangi renkti şimdi ne oldu?Bugün dışarı ciktikkk bolca yürüdük eve geldim saçımı boyadim yenilendim resmen
Amacım bakır karameldi ama kızıl oldu ama bu da iyi olduNe güzell. Hangi renkti şimdi ne oldu?
Çok güzel canım güle güle kullan ben ne zamandir kına istiyorum ama bı türlü fırsat olmuyorAmacım bakır karameldi ama kızıl oldu ama bu da iyi oldu
Bence çok hoş olmuş tonu canım ben bayıldım ben kızılı onlardan daha çok seviyorum daha canlı daha güzel oluyor çok yakışır sana da güle güle kullanAmacım bakır karameldi ama kızıl oldu ama bu da iyi oldu
sağol kuzum yak bayramda işte bnde çok severim kınayı küçükken çok yakardık ablamlaÇok güzel canım güle güle kullan ben ne zamandir kına istiyorum ama bı türlü fırsat olmuyor
Ay bilemedim hayaller vakit karamel hayatlar kızıl ama beğendim bnde bı kaç ay kullanırım değişiklik iyidirBence çok hoş olmuş tonu canım ben bayıldım ben kızılı onlardan daha çok seviyorum daha canlı daha güzel oluyor çok yakışır sana da güle güle kullan
Kv ye sorayım varsa yakayım bende en kısa zamanda bir ara var diyordu teee bizim düğünden kalmasağol kuzum yak bayramda işte bnde çok severim kınayı küçükken çok yakardık ablamla ❤
Ay bilemedim hayaller vakit karamel hayatlar kızıl ama beğendim bnde bı kaç ay kullanırım değişiklik iyidir
Allah'tan ki bozulmuyo kınaKv ye sorayım varsa yakayım bende en kısa zamanda bir ara var diyordu teee bizim düğünden kalma
Hadi ya olsun Güle güle kullan güzel görünüyor. Ben de geçenlerde şu renge boyadım daha önce çok farklı renkte boyamıştım saçlarımı ama hiç kızıl yapmamıştım değişik geldiAmacım bakır karameldi ama kızıl oldu ama bu da iyi oldu
Ayy hiç unutmuyorum 3 sene önce falan ilk kez diyet yapıyorum ve ilk günum takımda bende pasta yemiştim ilk günün günahı olmaz derler20 Mayıs
Sahur 5 zeytin 1 kk beyaz peynir domates salatalık tost çay
İftar
2 kepçe tarhana çorvası
4 yemek kaşığı etli güveç yemeği
5 kaşık yoğurt
Çayın yanında ince bir dilim pasta (bugün ilk günüm lütfen dövmeyin)
Spor olarak 100 ip atladım, 3 mil leslie yapacağım şimdi inşallah. Su şuanlık 1 lt oldu 2.5 a tamamlamaya çalışcam.