• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal Doğum Maceram :) (tavsiyeler)

yoo çok iyi yapıyorsun.ben hamile kaldığımı öğrendiğim 5.haftadan itibaren araştırmaya başlamıştım heyecandan :)

tabi her doğum,her bünye farklı.35.haftaya kadar bebeğim tersti mesela,dönmeseydi sezeryan olacaktım. önemli olan bebişlerimizin sağlığı,normal ya da sezeryan doğu 2. planda..

tavsiyem çevrendeki hikayelere çok aldırış etme..normal doğum yapan arkadaşım beni çok korkutmuştu mesela.. 10 saat sancı çektim,canım çıktı vs. diye. benim pıt diye doğdu :) nasıl parmak izlerimiz farklıysa bünyelerimiz ve hamilelik hormonlarımızda farklı..

Aynen cnm kesinlikle :34:

tebrik ederim bebeğinizi :) bende 20.haftamdayım bende normal doğum istiyorum hemde daha sağlıklı bebeğinize kolayca bakabiliyorsunuz :)

Biricik & Selim
06.07.2013

Ben sezeryan olmak istemedigim icin anadolu yakasindaki bircok hastaneyi dolastim iki kizimi da normal dogumla dunyaya getirdim hihhh ben normal dogurdum diyorlen ikizlerime hamile kaldim doktor siritarak sezeryana aliyoruz dedi ve ben kuzu kuzu sezeryan oldum onda da rahat durmadim beni bayiltmayin diye zirlayinca spinal sezeryan oldum;);)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back