• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy inşallah değildir ya özellikle başımı sağ tarafa çevirince zonkluyor daha çok bide hoplayıp ziplayinca tabi
Değildir inş canım sıcaktan falandır belki geçen marketten gittim sıcaktan öldüm eve gelince klimanın altında oturdum hangi akla hizmetse akşamda baş agrısından duramadım benim ki bile bile ladeste işte uslanmıyor bu gönül sonra çarpılı veriyoz🤤😁

Allah'tan ki bozulmuyo kına 😂😂
Demi ya 😂
Değildir inş canım sıcaktan falandır belki geçen marketten gittim sıcaktan öldüm eve gelince klimanın altında oturdum hangi akla hizmetse akşamda baş agrısından duramadım benim ki bile bile ladeste işte uslanmıyor bu gönül sonra çarpılı veriyoz🤤😁
Aman dikkat et canım klima çok tehlikeli
Babamın bir arkadaşinin kızı banyodan çıkınca ıslak saçıyla klimanin altında uyuyakalmis ve sonuç :(

20200520_030359.jpg

Sahur
Peynirli omlet
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz fındık
Salatalık
Karpuz
İftar
Menemen
Domates salatalık
Peynir
Çay

Oo hem yürüyüşler hem de bakımlar yapılmış süpersin canım 👍😍
Ayneeeen ama çok sıcaktı erken döndük 😁
Güzel olmuş canım güle güle kullan🤩
Sağol caniiiimmmm bnmde gözüm alışır inşallah 😂
Ne güzel ya ben meyvenin her türlüsüne hastayim biz daha karpuz sezonunu acmadik dört gözle bekliyorum 😂😂😂
Ay bugün bende alcaktim 5 TL yaziyodu çok geldi özledim 😋😋

IMG-20200520-WA0003.jpeg
bugun spor az oldu
Menüm sabah 7.00 bir elma6 adet yeni dünya
10.00 bı bardak yeşil çay
12.00 az yağda peynirli yumurta bı tane havuç bı r yeşil biber zeytin 6 adet peynir 5 dilim ekmek yok bı kupa çay
15.00 evet burda biraz kek yedim 🙄🙄🙄🤦 üç dilim gibi 🤦🤦
19.37 bir tabsk çorba v bol salata
Su iki litre

20 Mayıs

Sahur 5 zeytin 1 kk beyaz peynir domates salatalık tost çay

İftar
2 kepçe tarhana çorvası
4 yemek kaşığı etli güveç yemeği
5 kaşık yoğurt
Çayın yanında ince bir dilim pasta (bugün ilk günüm lütfen dövmeyin😂)

Spor olarak 100 ip atladım, 3 mil leslie yapacağım şimdi inşallah. Su şuanlık 1 lt oldu 2.5 a tamamlamaya çalışcam.

Pastadan dolayı vicdan azabı çekip 100 tane daha ip atladım 😅 Aşırı terledim ya hem hava sıcak hem de uzun zamandır ip atlamamıştım 😬4. Takımda spora puan verilerek yazılıyordu o yüzden böyle yazdım kaptanım buraya yazarken puanla mı yazalım yoksa direkt yazsak yeter mi? P Pinarbartu

Günün sporu
3 mil leslie : 45×3=135 puan
200 ip atlama = 40 puan
Toplam 175p

Ayneeeen ama çok sıcaktı erken döndük 😁

Sağol caniiiimmmm bnmde gözüm alışır inşallah 😂

Ay bugün bende alcaktim 5 TL yaziyodu çok geldi özledim 😋😋
Şimdi hem biraz pahalı hem daha iyi değildir onlar küçüklukten beri babam öyle derdi bize ilaçla büyümüştür şimdi onlar derdi benim doğum günüm gelmeden almazdı (23 Haziran) herkes pasta bekler ben karpuz beklerdim 😂😂😂

Selam kızlar dünün menüsü
Sabah bir omlet peynir zeytin domates salatalık maydanoz
Ara iki hurma
Öğlen 4 kaşık pilav ve ızgara tavuk ızgara sebze
Ara yeşil çay kekten iki çatal
Akşam sebze çorbası yoğurt
Spor 30 dk yürüyüş su 2 lt

Pastadan dolayı vicdan azabı çekip 100 tane daha ip atladım 😅 Aşırı terledim ya hem hava sıcak hem de uzun zamandır ip atlamamıştım 😬4. Takımda spora puan verilerek yazılıyordu o yüzden böyle yazdım kaptanım buraya yazarken puanla mı yazalım yoksa direkt yazsak yeter mi? P Pinarbartu

Günün sporu
3 mil leslie : 45×3=135 puan
200 ip atlama = 40 puan
Toplam 175p
Canım ramazandan sonra başlar spor listesi şimdi kimse yapamiyo ayrıca vicdan azabı cekmende güzel bişey 😁
Şimdi hem biraz pahalı hem daha iyi değildir onlar küçüklukten beri babam öyle derdi bize ilaçla büyümüştür şimdi onlar derdi benim doğum günüm gelmeden almazdı (23 Haziran) herkes pasta bekler ben karpuz beklerdim 😂😂😂
İkizler burcunu ucundan kacirmisin 😂😂 yazın iyi gidiyo ya akşamları serin serin 😋

Canım ramazandan sonra başlar spor listesi şimdi kimse yapamiyo ayrıca vicdan azabı cekmende güzel bişey 😁

İkizler burcunu ucundan kacirmisin 😂😂 yazın iyi gidiyo ya akşamları serin serin 😋
Sorma ya en duygusalindan yengeç burcuyum 😂
Evet ya gözümü açar açmaz geçerim hatta başına 😂 zaafım var karpuz çıkmadan mezun olmam lazım benim 😂😂

Günaydın ördekler :KK70: bilen bilir bir zamanlar takımın logosu ördek ti :KK70:sahi neden kaldırıldı onlar :110:
Çok önemli perşembe ve daimi menü kabaklar hazırmi :KK70:benim küçük bir tane var onu yoğurtlamayi düşünüyorum ama midem sanki sonsuz bı boşluk sürekli bişey yemek istiyorum neden oldu anlamıyorum zor tutuyorum kendimi :bicak:

Back