• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oo mantılar maakrnalar 😂 dün bende verdiğim kiloya güvenerek mantı yedim biraz 🤫
Diyetisyene sorarak yedim vallahi az olduğu için bişey demedi :ıslık: sen ne kadar vyedin ya zaten sen artık hedefe çok yakınsın ama benim çok dikkat etmem lazım

Neler yapıyorsun bakalım ben iyice saldım ya sıkıntıdan yiyorum iki gündür ama bir o kadar da hareketli geçirmeye çalışıyorum günü
Bende saldım canm malesef :olamaz:
Eşim 7/24 evde ve 5yıldızlı otele tatile gelmiş havasında davrandığı için artık cinnet geçiriyorum :KK34: işler hiç bitmiyor ve spor bile yapamıyorum imdaaattt :mad:

Hoşgeldin canım 🥰 ne güzel rakamlar maşallah sana 60ın altına inmeyi başarmış ve üstüne geri çıkmamışsın 👏 buradan da bizle 53 varacağına eminim 🤩 spor ile de daha fit ve olduğun kilodan daha zayıf görüneceksin :KK66: yani sporla sıkılaşarak ilerler isen 54 olduğunda 50 görünürsün miss :KK36: başarılar canım kurallarımız ilk sayfada yazıyor

Amin canım 🙏hepimize inşallah 🤣 bu arada aramıza hoşgeldin 😊 ayy sizler ne güzel rakamlardan bahsediyorsunuz böyle yaaaa :KK37: hadi bizi de özendirinde bizde o rakamlara yaklaşalım inşlh. Aramızda mutlu mutlu hedef kilona varırsın umarım canım 🙏 2020 çok zor bir yıl oldu ama bu hastalıkla birlikte yağlarımızı , kilolarımızıda geride bırakıp 2021 e çok mutlu girelim hepimiz inşallah
Çook teşekkür ederim, kesinlikle istediğim şey bu, kilo verirken aynı zamanda sıkılaşmak. Kuralları okudum bugün menü ve spor paylaşımına başlayacağım inşallah. 🌹

Diyetisyene sorarak yedim vallahi az olduğu için bişey demedi :ıslık: sen ne kadar vyedin ya zaten sen artık hedefe çok yakınsın ama benim çok dikkat etmem lazım
E o bişey demediyse bize halt yemek düşer 😂 ama şu kilomu bı vereyim bende koca bı tabak mantı yicem eşime bu ara çok yapıyorum annesine gidemiyo yemeğe diye ben yapiyom onu da begenmiyo ya o ayrı meseleeeeeee ben yiyemiyom içime oturuyo😂
Eşim 7/24 evde ve 5yıldızlı otele tatile gelmiş havasında davrandığı için artık cinnet geçiriyorum :KK34: işler hiç bitmiyor ve spor bile yapamıyorum imdaaattt :mad:
Aynı aynı hep aynı 😂 bnmki işe başladı şükür ama zirt pırt eve geliyo kopamiyo bizden 😂😂

E o bişey demediyse bize halt yemek düşer 😂 ama şu kilomu bı vereyim bende koca bı tabak mantı yicem eşime bu ara çok yapıyorum annesine gidemiyo yemeğe diye ben yapiyom onu da begenmiyo ya o ayrı meseleeeeeee ben yiyemiyom içime oturuyo😂

Aynı aynı hep aynı 😂 bnmki işe başladı şükür ama zirt pırt eve geliyo kopamiyo bizden 😂😂
Adamlarda diodur gelmesek kızarlar gelsek gitmesek gene kızıyorlar yaranamıoooz :KK70: ahaahaa :KK70: insan gibi gelip gidemiolar biz ne yapalım dimi 😂

Beğenmediysen yeme diyorum ben :KK48: çok işe yarıyor sessiz sedasız yiyor o vakit o kadar yoruldum yemek yaptım hihh:63: bir de mantı yapmak ne kadar zahmetli. ya bebek bir istediğimiz kilo da olalım salına salına geze geze yeriz eritiriz n'olacak ki

Beğenmediysen yeme diyorum ben :KK48: çok işe yarıyor sessiz sedasız yiyor o vakit o kadar yoruldum yemek yaptım hihh:63: bir de mantı yapmak ne kadar zahmetli. ya bebek bir istediğimiz kilo da olalım salına salına geze geze yeriz eritiriz n'olacak ki
Bende anan yapsın o zmn diyorum susuyo 😂😂 valla yaz geldi viruste bittin mi ortaliklarda salinmamiz lazım herkes kilo almışken biz incecik

IMG-20200519-WA0050.jpeg
sabah 37 dk yürüdüm
IMG-20200519-WA0124.jpeg
az önce de 60 dk yürüdüm spor çok verimli geçti
Menüm
Sabah08.00 bir elma beş yenidunya
10.00 da yeşil çay
12.00
Az yağda sucuklu yumurta zeytin peynir satala bol limonlu 10 galeta iki bardak çay
15.00 ev yapımı ince dilim kakaolu kek
19.38. Bir tabak şehriye çorbası fiinda türlü yemeği bol limonlu slaata yedi galeta

Merhaba
İsmim Mine, 22 yaşındayım. Ben yaklaşık 2 sene önce, 67 kilo ile 4.takımda kilo vermeye başladım. Çok şükür 62 ye kadar düştüm ama sonra derslerin yoğunluğu ve kilo vermiş olmanın rehaveti ile bıraktım. Bu iki sene içinde kilo alıp vermelerim oldu şükür ki bir daha hiç 65 üstüne çıkmadım. 62 63 civarıydım genelde. Ama mutsuzdum ve görüntüm hala beni memnun etmiyordu. Sonra diyetisyene gittim, daha önce de pek çok kez gitmiştim zaten. Diyetisyenle 4 - 4.5 kilo kadar verdim çok zorlanarak çünkü çoook uzun senelerdir 60 ın altına düşmemiştim. 57 küsürü gördüm ama durakladım hatta kötüye gitmeye başladım çünkü diyete eskisi kadar bağlı kalamıyordum ve egzersiz nerdeyse 0 dı. Şimdi 2. 5 aydır evdeyim, kilom 59.6. 60 a doğru gidiyorum:KK43:( Hedef kilom 53, ama asıl istediğim şey sizlerin de yardımıyla düzenli bir egzersiz alışkanlığı kazanıp fit olmak. Yaşım 22 ama hiç genç hissetmiyorum sağlıksız ye iç yat yaşam tarzımdan dolayı.
Ben bu sitenin ve zayıflama gruplarının çok faydasını gördüm motivasyon olarak, disiplin olarak. İnşallah yine çok faydalı olacağına inanıyorum. Benim asıl sorunum motivasyon ve egzersiz yapmamak üşengeçlikten dolayı ://
Uzun oldu kusura bakmayın. Eğer grupta sizlerle beraber olursam çok mutlu olurum. Herkese hayırlı günler 🌻
Hoşgeldiniz canım inşallah istediğin kiloya inersin

Allah kolaylık versin erkeklerin evde olmadı kabus gibi 😁😁😁😁😁

Gelmişken bi yorum yapayım didim :KK53:
Fıstığım
Omlet Harika görünüyor ama o tereyağ neden neden neden
Omlette yağ, zeytinde yağ, cevizde yağ birde üstüne tereyağ :oha:

Yayla çorbasını ne ile yaptın canım pirinçsiz demişsin (karabuğday, buğday, mercimek, boş)
Bu arada ekmek kullanmıyorsun sanırım
Hadi bakalım en kısa zamanda hedefine ulaşmanı dilerim
@SchonerDuft canım sizin yöresel soğuk çorbanız vardı pirinç ve yoğurt ile yapılan! Şimdi aklıma geldi termometreler çıldırmışken iyi bir öğün alternatifi olabilir. Tarifini atarmısın
Tüm takımı öpüyorum gözlerinden:KK15:
Merhaba :KK3:hoşgeldin canım karatay diyeti yapıyorum o yüzden köy tereyağı olduğu icin yiyorum ekmek kullanmıyorum dolayısıyla gel buyur sanada yapayım şöyle bol tereyağlı yumurta 🍳🤗çorbada hiçbir şey kullanmadım buğday falan kullanılabilir aslında bir dahakine deneyebilirim saol canım inş hepimiz ulaşırız🤗😘

Günaydın kızçeler :KK68:
Dün ip atlarken başımın sağ tarafına bir ağrı girdi ki daha da geçmedi neden oldu anlamadım birazda stresliydim tabi yada ondan oldu bilmiyorum
Sizler nasılsınız 🙂
İyi akşamlar canım geçmiş olsun sinir stres susuzluktan olabilir dikkat et lulu'cuğum kendine bugün bayram temizliği yaptık gerçi bayramında adı kaldıda neyse maksat evi temizlemek olsun kahvemide yeni yaptım onu içiyorum:kahve:

Merhaba
İsmim Mine, 22 yaşındayım. Ben yaklaşık 2 sene önce, 67 kilo ile 4.takımda kilo vermeye başladım. Çok şükür 62 ye kadar düştüm ama sonra derslerin yoğunluğu ve kilo vermiş olmanın rehaveti ile bıraktım. Bu iki sene içinde kilo alıp vermelerim oldu şükür ki bir daha hiç 65 üstüne çıkmadım. 62 63 civarıydım genelde. Ama mutsuzdum ve görüntüm hala beni memnun etmiyordu. Sonra diyetisyene gittim, daha önce de pek çok kez gitmiştim zaten. Diyetisyenle 4 - 4.5 kilo kadar verdim çok zorlanarak çünkü çoook uzun senelerdir 60 ın altına düşmemiştim. 57 küsürü gördüm ama durakladım hatta kötüye gitmeye başladım çünkü diyete eskisi kadar bağlı kalamıyordum ve egzersiz nerdeyse 0 dı. Şimdi 2. 5 aydır evdeyim, kilom 59.6. 60 a doğru gidiyorum:KK43:( Hedef kilom 53, ama asıl istediğim şey sizlerin de yardımıyla düzenli bir egzersiz alışkanlığı kazanıp fit olmak. Yaşım 22 ama hiç genç hissetmiyorum sağlıksız ye iç yat yaşam tarzımdan dolayı.
Ben bu sitenin ve zayıflama gruplarının çok faydasını gördüm motivasyon olarak, disiplin olarak. İnşallah yine çok faydalı olacağına inanıyorum. Benim asıl sorunum motivasyon ve egzersiz yapmamak üşengeçlikten dolayı ://
Uzun oldu kusura bakmayın. Eğer grupta sizlerle beraber olursam çok mutlu olurum. Herkese hayırlı günler 🌻
Merhaba hoşgeldin aramıza bol bol eksiler diliyorum🤗

20200520_004316.jpg

Sahur
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Az mantar kavurma
Ceviz fındık
Domates
Karpuz
20200519_200800.jpg

İftar
2 kepçe çorba
Tavuk köftesi
Salatalık domates biber
2 kaşık patlıcan biber kızartması
Ayran
2 litre tarçınlı su yaptım gelip gidip onu içiyorum türk kahvesi maden suyu spor bol bol temizlik spor yok yani kızlar:olamaz:

Back