- Konu Sahibi Pinarbartu
- #2.521
ak [I .!.::teselli:tamam canım.sen akşamları yaz yaptıklarını ve yediklerini..
ben yardımcı olmaya çalışırım şeker[/I]
hihoyyytkaydirigubbakcemile5 ok canım öptüm seni a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ak [I .!.::teselli:tamam canım.sen akşamları yaz yaptıklarını ve yediklerini..
ben yardımcı olmaya çalışırım şeker[/I]
canım ben 75 le kk ya başladım ağustos 15 te..
mayıs ayında başlamıştım ağustosa kadar 75 oldum..
ağustostan bu yana da 11,5 kilo verdim.toplam16,5 kilo verdim
kaçamaklarım oldu tabi ama kaçamaklarım beni değil ben kaçamaklarımı yönlendirdim..
sadece hafta sonları yaptım kaçamak.
kendimi şekerden uzaklaştırdığım için çikolata ve abur cubur krizim olmuyor artık şeker..
daha doğrusu önce kendimle konuşuyorum zararlı ve yararlı şeyleri söylüyorum..
ilginç ama gerçekten işe yarıyor..
mesela dün sabah ve öğle arasında dondurma yemek istedim..koca kaseden sadece bir iki kaşık yiyebildim.midem kötü oldu..
dediğim gibi kendinle konuşmayı dene...
artık zayıflamak istediğini ve böyle çok iyi olduğunu yağ depolamamasını kilo vermene yardım etmesini iste..
ve sende vücuduna yardım et iyi yiyecekler tüketerek ve özellikle akşamları çok az yiyerek(2 kaşık)
birde gündüz öğünlerinde vücut bi işaret gönderiyor aslında bize..dur işareti ama biz umursamıyoruz..işte o işareti yakala..hafifde olsa doyduğunu hissettiğin an bırak kaşığı çatalı..gözlerin ısrarla devam desede kalk hemen yemekten..ve sonra kalkmak daha kolay gelecek ve hafifliceksin şeker
canım valla çok imreniyorum sana ne güzel veriyosun benim de bi anda gıdım gıdım gitmeye başladı napıcam bilmiyorum :uhm:
bugun yediklerimi yazıyım
sabah çeyrek simit peynir domates çay
öglen bi kase yogurt bi elma
aksam da 4 köfte yedim aralarda da yesil cay ve besi biyerde..
bu şekilde olmazki şeker
akşamki köfteleri öğlen yanında salatayla yeseydin
yoğurdu da akşam yeseydin sonrasında da elmayı
akşam öğlenden fakir olacak unutma
Canım yarın başlıyalım mı beraber birbirimizin koçu olalım
evet canım haklısın yemicektim aslında köfteyi de süpriz bi sekilde cıktı ortaya :) nese yarın pirinc lapasına baslıcam..
slm kıslar ben geldim nabesinizz
hosgeldin canimm...
kiz sen simdi bana yetismeyemi calisiyon hahahaha
guluyorum sadeceee:roflol:
hoşbuldum şekercimmm wawwww bayıldım çizelgene hedefi düşürmüşsünnnn afein sana
begüm neslihan spagot hoşgeldiniz ben cıkıyorum kızlar haber veriyim dedim geldiğimiz zaman girerim
bu arada ben hala bişey yemedim
he kiz dusurdum ne yapim baktim cook yaklasmisim hedef kiloma bende dusurim dedim :roflol:
begüm neslihan spagot hoşgeldiniz ben cıkıyorum kızlar haber veriyim dedim geldiğimiz zaman girerim
bu arada ben hala bişey yemedim
hayırlı pazarlar arkadaşlar.bende sofrada sayısız güzel nimetler bulunmasına rağmen ben sadece yarım simit peynir domates ve çay içtim.sabhtan sirkeli suyumu ,ılk bi sb.suyumu,akşamdan ıslattığım cevizli suyumu,khvaltıdan öncede 2 bardak sıcak suyumu içtim.birazdan da elmamı yerim artık.bu arda herkes iyi gidiyo maşallah.
hoşgeldin cnm sanada hayırlı pazarlar aferinn wallaaaaa güzel bir kahvaltı yapmışsın sirkeli su şu elma sirkesi bal ve sudan oluşan karışımmı