• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben 75 le kk ya başladım ağustos 15 te..
mayıs ayında başlamıştım ağustosa kadar 75 oldum..
ağustostan bu yana da 11,5 kilo verdim.toplam16,5 kilo verdim
kaçamaklarım oldu tabi ama kaçamaklarım beni değil ben kaçamaklarımı yönlendirdim..
sadece hafta sonları yaptım kaçamak.
kendimi şekerden uzaklaştırdığım için çikolata ve abur cubur krizim olmuyor artık şeker..
daha doğrusu önce kendimle konuşuyorum zararlı ve yararlı şeyleri söylüyorum..
ilginç ama gerçekten işe yarıyor..
mesela dün sabah ve öğle arasında dondurma yemek istedim..koca kaseden sadece bir iki kaşık yiyebildim.midem kötü oldu..
dediğim gibi kendinle konuşmayı dene...
artık zayıflamak istediğini ve böyle çok iyi olduğunu yağ depolamamasını kilo vermene yardım etmesini iste..
ve sende vücuduna yardım et iyi yiyecekler tüketerek ve özellikle akşamları çok az yiyerek(2 kaşık)
birde gündüz öğünlerinde vücut bi işaret gönderiyor aslında bize..dur işareti ama biz umursamıyoruz..işte o işareti yakala..hafifde olsa doyduğunu hissettiğin an bırak kaşığı çatalı..gözlerin ısrarla devam desede kalk hemen yemekten..ve sonra kalkmak daha kolay gelecek ve hafifliceksin şeker

canım valla çok imreniyorum sana ne güzel veriyosun benim de bi anda gıdım gıdım gitmeye başladı napıcam bilmiyorum :uhm:
bugun yediklerimi yazıyım
sabah çeyrek simit peynir domates çay
öglen bi kase yogurt bi elma
aksam da 4 köfte yedim aralarda da yesil cay ve besi biyerde..

canım valla çok imreniyorum sana ne güzel veriyosun benim de bi anda gıdım gıdım gitmeye başladı napıcam bilmiyorum :uhm:
bugun yediklerimi yazıyım
sabah çeyrek simit peynir domates çay
öglen bi kase yogurt bi elma
aksam da 4 köfte yedim aralarda da yesil cay ve besi biyerde..

bu şekilde olmazki şeker
akşamki köfteleri öğlen yanında salatayla yeseydin
yoğurdu da akşam yeseydin sonrasında da elmayı
akşam öğlenden fakir olacak unutma

bu şekilde olmazki şeker
akşamki köfteleri öğlen yanında salatayla yeseydin
yoğurdu da akşam yeseydin sonrasında da elmayı
akşam öğlenden fakir olacak unutma

evet canım haklısın yemicektim aslında köfteyi de süpriz bi sekilde cıktı ortaya :) nese yarın pirinc lapasına baslıcam..

kızlar selam
bugün net kesikti bi ara geldi gene gitti giremedim çok özürrr
akşam üstüde dışarı çıktık geldik arkamızdan misafir geldi şimdi yolcu ettim pc başınaoturdum valla
bugün sabah sirkeli su yarım elma öğlen 2 galete peynir yarım fincan nescafe şekersiz
akşam 2 galete 1 ısırımlık peynirli börek ve 1 portakal yedim ve bolll su
neyse cok geç oldu mutfagı toplayıp yatıcam iyi gecelerrr

abovvv kimse gelmemiş kızlar
ben sabah 1 bucuk bardak sirkeli ılık suyumu içtim
yarımda elma yedim daha bişey yemedim dışarı cıkıcaz birzdan kaban bakıcam kendime
bide ufaklıga ayakkabı almamız gerek giremiyebilirim kızlar haber veriyim dedim

gunaydin kizlarr .........
hayirli paazarlar hepinizee .......
bende sabah kahvaltisi yaptim bugun corbayida aksam yapacagim bakalim biraz gec kaldim ama yapacak vaktim yoktu desem inanirmisiniz cok fena islerim var ama yapacam aksam hayirlis
bu arada benim esim su yemekteyiz programina fena takti anam hic sevmezdi ya yemek oluncami ne cok sevdi anam sofraya koydugum yemegi elestiryo :((
bende bugun supriz yapacam kendisine vede yemekteyiz programi duzenliyecem kendine bugunde evliler gunu ilan ettik ya o bakimdan onu kutlayacaz ama ben corba icecem hahaaaa
bakalim size gelismeleri yazarimm
simdi su cizelgemi degistirim

begüm neslihan spagot hoşgeldiniz ben cıkıyorum kızlar haber veriyim dedim geldiğimiz zaman girerim
bu arada ben hala bişey yemedim

begüm neslihan spagot hoşgeldiniz ben cıkıyorum kızlar haber veriyim dedim geldiğimiz zaman girerim
bu arada ben hala bişey yemedim

hoşulduk cnm ok sonra görüşürüzzzzz ye kıs birşeyler sonra yediklerin yağa dönüşürrr hiç yemeden birden yersen

he kiz dusurdum ne yapim baktim cook yaklasmisim hedef kiloma bende dusurim dedim :roflol:

ayyyyyyyyyyyyyyyy yok olma emi sen güldürdün yine beniii

hayırlı pazarlar arkadaşlar.bende sofrada sayısız güzel nimetler bulunmasına rağmen ben sadece yarım simit peynir domates ve çay içtim.sabhtan sirkeli suyumu ,ılk bi sb.suyumu,akşamdan ıslattığım cevizli suyumu,khvaltıdan öncede 2 bardak sıcak suyumu içtim.birazdan da elmamı yerim artık.bu arda herkes iyi gidiyo maşallah.

hayırlı pazarlar arkadaşlar.bende sofrada sayısız güzel nimetler bulunmasına rağmen ben sadece yarım simit peynir domates ve çay içtim.sabhtan sirkeli suyumu ,ılk bi sb.suyumu,akşamdan ıslattığım cevizli suyumu,khvaltıdan öncede 2 bardak sıcak suyumu içtim.birazdan da elmamı yerim artık.bu arda herkes iyi gidiyo maşallah.

hoşgeldin cnm sanada hayırlı pazarlar aferinn wallaaaaa güzel bir kahvaltı yapmışsın sirkeli su şu elma sirkesi bal ve sudan oluşan karışımmı

hoşgeldin cnm sanada hayırlı pazarlar aferinn wallaaaaa güzel bir kahvaltı yapmışsın sirkeli su şu elma sirkesi bal ve sudan oluşan karışımmı

teşekkürler güzelim.evet elma sirkeli karışım ama ben içine bal koymadan.1.5 s.b .suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup hoooop içiyorum.

Back