Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bız geldık, sız gıdıyorsunuzz ama olmazkı
bırakın cagırsın kocalarınız, sonrası sıze patlarnaniknanik

hadi iyi geceler gercekten gittim simdi gelecek yanima
kizlar kurabiyelere bakip sakin aldanmayine ben yedim siz yemeyin hadii hepinize iyi geceler nobeti devir ediyom

evet canım öyle oldu ama ederiz yani zamanımız bol :)

bugun yediklerimi yazıyım ben de yavastan kacıyım bayanlar..
aslında pek bişey yemedim
sabah normal kahvaltı kahvaltıdan önce de spor yaptım bi litre su ictim
öglen dısardaydım tost yedim
aksam sadece cay ve elma..

bende kaçar hanımlar zengin kalkışı oldu ama bizim bebek aglıyo içerde şimdi babası canım diye değil lann diye bagrıcak yoksa bana
hani zeynep sibel öptüm sizleri
dur nesli gitti ama ben onuda öpüyim iyi geceler kızlar

ohh ne güzel bu günüde atlatmışsın zeynep darısı diğer günler canım

Günaydın kızlar dün akşam spor yapamadım teyzeme gittik bir sürü pasta-börek yapmıştı.Mecburen yedim.Bir dilim kakaolu üstü krem şantili kek yedim bir tane de açma yedim.Kusura bakmayın ama daha bir sürü şey vardı dokunmadım onlara.

günaydın kızlarrrrra.s.
vaktim yok yazıp çıkıcam hemen
diyet falan kalmamıştı bende ama bu gün başlıyorum birazdan plates yapıcam kaydirigubbakcemile2
öpüyorum hepinizi Şeniz

günaydın kızlarrrrra.s.
diyet falan kalmamıştı bende ama bu gün başlıyorum birazdan plates yapıcam kaydirigubbakcemile2
öpüyorum hepinizi Şeniz

Aferim sana.Bende dün akşam yapmadığım sporu ve yediğim kekle açmayı nasıl eriteceğimi düşünüyorum hala:)

günaydın herkese
kahvaltıda yumurta ve bi dilim ekmek yedim..
umarım kilo vermişimdir sanki hiç veremedim gibi geliyo bana:uhm:

gunaydın fıstıklar
bende sabah 1 galeta ve 1 bardak kahve ıctım
bırazdan lapa yapcam onu yıcem yarına kadar lapa yapmak ıstıyorum ınsallah bozmam...
sabah spor yapamadım kızım bıraz ateslı, huzursuz durmuyor-tatlicadiarzu-

günaydın kızlarrrrra.s.
öpüyorum hepinizi Şeniz

kız bugun basla ozaman yarına kılo vermıs ol, bende aradaa yapıyorum ebrulıyle plateshihoyyyt

Aferim sana.Bende dün akşam yapmadığım sporu ve yediğim kekle açmayı nasıl eriteceğimi düşünüyorum hala:)

canım sende bugun aksam bıraz fazla spor yaparsın olur!!!

günaydın herkese
kahvaltıda yumurta ve bi dilim ekmek yedim..
umarım kilo vermişimdir sanki hiç veremedim gibi geliyo bana:uhm:

kız yazdıklarına gore fazla bırsey yemıyorsunkı, vermıssındır heralde canım artık yarın bellı olur-tatlicadiarzu-

gunaydin kizlar bende yeni komsumla beraber nivea yaptik simdide kahve iciyom oglenne yapacam bilmiyom ama
siz neler yaptiniz isim var cikacam kizlarr biraz temizlik yapacam yemek felan derken iste zaman gececek

slm kizlar nasilsiniz???? ben super bu sabah kahvaltida 2 bardak cay 2 dilim kepek ekmegi bi dilim peynir ve iki kasik patates salatasi ara ogun yok ohlen havuc rendeliycem birde galeta unlu hindi eti (firinda) ... simdilik bu kadar sonra gorusuruz

gunaydin kizlar bende yeni komsumla beraber nivea yaptik simdide kahve iciyom oglenne yapacam bilmiyom ama
siz neler yaptiniz isim var cikacam kizlarr biraz temizlik yapacam yemek felan derken iste zaman gececek

oh bırde komsunla yaptın sporunu supersınız kızzz
turkıyede kayınvaldemın apartmandakı komsular her sabah toplanıyorlarmıs hergun bırının evınde muzıkde son ses acık boyle spor yapıyorlarmıs (hadı kızlar hareketlenelım 1-2-3 falan dıyerekten) cok guldum vallaaaa :roflol::roflol:

hadi bakalım kolay gelsin şeker..
bugün akşam çok sıkı tut sadece iki kaşık ye yemek
akşamdan yatmadan önce bir bardak elma sirkeli ballı sıcak suyunu iç..tüm ödemi atarsın ve uyurken sen yağ yakar..
sabah erken de tartılırsın canım
1 kilodan az verirsen dayak var haaaklava:
akşam yemek yerken beni unutma
başında olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…