- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.301
valla aynen oyle be guzelim zaten bu konudada tescilliyim sanirim
anam ne guzel bu aksam herkez burda ama ben kacar kocisim benide cagiriyo ay begum kiz senin kocis cagirida benimki cagirmazmi hiiihh
geliyorummmmmmm haytimmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
ahanda buda gidiyo git bakalım nesli hanım benimde kocam geldi şimdi işten oda beni çagırır hehhh
yok zeynep cim burdayım canım seninle bi türlü muhabbet edemedik canım ya olsun önümüzde daha cok zaman var ederiz inşallah bende tugba
kız kaptan degilmisin sen kuralları sen koymadınmı hani sarı kırmızı pembe mor ee herneyse kartlar vardı günde 4 mesajdı falan pişmaniye ay şey pişman ben mi bakcem kim girdi kim çıktı diye
hadi iyi geceler gercekten gittim simdi gelecek yanima
kizlar kurabiyelere bakip sakin aldanmayine ben yedim siz yemeyin hadii hepinize iyi geceler nobeti devir ediyom
bugun yediklerimi yazıyım ben de yavastan kacıyım bayanlar..
aslında pek bişey yemedim
sabah normal kahvaltı kahvaltıdan önce de spor yaptım bi litre su ictim
öglen dısardaydım tost yedim
aksam sadece cay ve elma..
günaydın kızlarrrrra.s.
vaktim yok yazıp çıkıcam hemen
diyet falan kalmamıştı bende ama bu gün başlıyorum birazdan plates yapıcam kaydirigubbakcemile2
öpüyorum hepinizi Şeniz
günaydın kızlarrrrra.s.
vaktim yok yazıp çıkıcam hemen
diyet falan kalmamıştı bende ama bu gün başlıyorum birazdan plates yapıcam kaydirigubbakcemile2
öpüyorum hepinizi Şeniz
Aferim sana.Bende dün akşam yapmadığım sporu ve yediğim kekle açmayı nasıl eriteceğimi düşünüyorum hala:)
günaydın herkese
kahvaltıda yumurta ve bi dilim ekmek yedim..
umarım kilo vermişimdir sanki hiç veremedim gibi geliyo bana:uhm:
gunaydin kizlar bende yeni komsumla beraber nivea yaptik simdide kahve iciyom oglenne yapacam bilmiyom ama
siz neler yaptiniz isim var cikacam kizlarr biraz temizlik yapacam yemek felan derken iste zaman gececek
gunaydin kizlar bende yeni komsumla beraber nivea yaptik simdide kahve iciyom oglenne yapacam bilmiyom ama
siz neler yaptiniz isim var cikacam kizlarr biraz temizlik yapacam yemek felan derken iste zaman gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?