• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar nasilsiniz???? ben super bu sabah kahvaltida 2 bardak cay 2 dilim kepek ekmegi bi dilim peynir ve iki kasik patates salatasi ara ogun yok ohlen havuc rendeliycem birde galeta unlu hindi eti (firinda) ... simdilik bu kadar sonra gorusuruz

çok güzel ama aralarda meyve ye şeker..
vaktin yoksa meyve yemeye bir kuru kayısı yada kuru incir at ağzına

hadi bakalım kolay gelsin şeker..
bugün akşam çok sıkı tut sadece iki kaşık ye yemek
akşamdan yatmadan önce bir bardak elma sirkeli ballı sıcak suyunu iç..tüm ödemi atarsın ve uyurken sen yağ yakar..
sabah erken de tartılırsın canım
1 kilodan az verirsen dayak var haaa:oklava:
akşam yemek yerken beni unutma
başında olucam

canim ya sagolasin ben seni dusunuyom zaten de iste bakma sen canim sikkin sana bana takilmiyon sen
kafam takildi sana msndede yoksun
ama senin icin bir kilo gidecek insallah guzelim sen kafani yorma

gercekten bugun herkez nerde be neden kimse yok
nerelerdesiniz
yaa baksaniza haysem yok neden acaba o boyle yapmazdi ya ne oldu acaba
simdi normalde kurallar geregi uyarmam gerekiyor ama kendisi yok nasil uyaracam
kesin birsey var ya hayirlisi

kız bugun basla ozaman yarına kılo vermıs ol, bende aradaa yapıyorum ebrulıyle plateshihoyyyt

-

BENİM İLK PLATES yapışım hüsranla bitti malesef çok zor muş ya çoğunu yapamadım odun gibi hissettim kendmi kararlıyım yılmıycam devam edicem göründüğü gibi kolay değilmiş
nivea bodyi yaptım benim sorunum şimdi kalça göbek ve yan göbek onları eritmem lazım bacaklarım ince onlarla bi sorunum yok

gunaydın fıstıklar
bende sabah 1 galeta ve 1 bardak kahve ıctım
bırazdan lapa yapcam onu yıcem yarına kadar lapa yapmak ıstıyorum ınsallah bozmam...
sabah spor yapamadım kızım bıraz ateslı, huzursuz durmuyor-tatlicadiarzu-

gecmis olsun canim kziin hastaymis allah sifasini versin biran once yaa
bu nedir ya hepinizin cocukalri hasta
anam burda bir kar yagdi sabah gormniz lazimm cok guzel ama disarisi

Günaydın kızlar dün akşam spor yapamadım teyzeme gittik bir sürü pasta-börek yapmıştı.Mecburen yedim.Bir dilim kakaolu üstü krem şantili kek yedim bir tane de açma yedim.Kusura bakmayın ama daha bir sürü şey vardı dokunmadım onlara.

Aferim sana.Bende dün akşam yapmadığım sporu ve yediğim kekle açmayı nasıl eriteceğimi düşünüyorum hala:)

afiyet olsun canımmkaydirigubbakcemile ne diyebiliriz yemişsin artık spor yaptıysan yediklerine dikkat ettiysen yağa dönüşmeden atmışsındır inşallah ahh ahhh bu pasta börekler benimde kabusum :utangac: geçen kış pasta böerk istediğim kadar yiyebiliyordum ama o zaman 80 kiloydum şimdi ne pasta börek nede 80 kiloyu istiyorum ikiside uzak olsun

kizlar ya ben acil cikis istiyom ya oturdum tam derken benim kiz durmamamya basladi gidek diyo bakim bakim bir gonlunu alim ellerimi parcaladi cekistirmekten
optum hepinizi zeynep nukeray hatice kizlar kusura bakmayin olurmu gelince gorusuruz

:utangac::utangac:okudum okudum kuralları ben şimdilik sadece aldığım 500 gr mı verebilmişim bi ara koptum dietten -tatlicadiarzu-

tamam canim halledersin sen bak keyfine ama sakin yema yarin tarti gunu olurmu bu hepiniz icin gecerli dereceye girmesekte sonlarda olmayalim ueter hadi kactim

Kızlar geçmişi okuyorum ama bi şey yazamıyorum kusura bakmayın.Şimdi birine yazsam birine yazmasam da içim el vermez.Ben şu an süt içiyorum şekersiz.Çok canım sıkkın bugün.Dün gece niveayı yapmadım diye.Bu akşam eve gider gitmez yapıcm nivea body.Kızlar birde aklıma geldi bu nivea body basen ve kaçayı da eritıyor dımı .Yanı çünkü her bölgnın ayrı hareketı var.

selam hatunlar
bende kayınvaldemdeyim bugün büyük kızım 2 gündür burda kalıyodu çoktur gelmemiştim kızımıda alma bahanasinle buraya geldim
sabah 10 gibi 2 bardak ılık su ve yarım elma yedim geri yattım bi kalktım saat 1 i geçiyo
sonra 2 gibi 2 galete ve peynir yedim 1 çay bardagıda kahve içtim daha bişey yemedim kayınvaldem hamsi alcak fırında yagsız ondan yerim bol salatayla bolda su içiyorum giydiğim pantolonum bol geliyo artık 2 elim giriyo düğmeyle göbeğim arasına bu harika bişey daha çok gaz veriyo bana
sibelcim geçmiş olsun canım çocuk hastalıgı çok zor rabbim şifa versi,n

kız akrep bende içiyim bari gece yatmadan sirkeli ballı su he iyimi oluyo

selam hatunlar
bende kayınvaldemdeyim bugün büyük kızım 2 gündür burda kalıyodu çoktur gelmemiştim kızımıda alma bahanasinle buraya geldim
sabah 10 gibi 2 bardak ılık su ve yarım elma yedim geri yattım bi kalktım saat 1 i geçiyo
sonra 2 gibi 2 galete ve peynir yedim 1 çay bardagıda kahve içtim daha bişey yemedim kayınvaldem hamsi alcak fırında yagsız ondan yerim bol salatayla bolda su içiyorum giydiğim pantolonum bol geliyo artık 2 elim giriyo düğmeyle göbeğim arasına bu harika bişey daha çok gaz veriyo bana
sibelcim geçmiş olsun canım çocuk hastalıgı çok zor rabbim şifa versi,n

kız akrep bende içiyim bari gece yatmadan sirkeli ballı su he iyimi oluyo

oo tubacım çok iyi gidiyosun bozma sakın

çok güzel ama aralarda meyve ye şeker..
vaktin yoksa meyve yemeye bir kuru kayısı yada kuru incir at ağzına

slm akrep meyveye yer kalmiyor ondan yemedim simdi ikindin bizde 140 kalori kellogs k ve ozel rejim biscuiti yedim toplami 140 kalori (ya ben bu kalori isine iyce taktim kafayi meger ne cok kalorili madeler varmsi haberim yokmus) aksam yine bizim restorana gidecez yine izgara ve salata yicem baska bisey yemem artik .... birde vucutaki odemleri atmak icin ilac kulaniyom bol bol wc gidiyorum super oluyo daha onceki senelrde kulanmistim (30 kilodan fazla vermistim) benim rekor kilom en fazla 105 civariydi en az 72 inmistim simdi 86 70 bi insem baska bisey istemiyom ama sizin yardimlarinizla oluyo yaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

slm akrep meyveye yer kalmiyor ondan yemedim simdi ikindin bizde 140 kalori kellogs k ve ozel rejim biscuiti yedim toplami 140 kalori (ya ben bu kalori isine iyce taktim kafayi meger ne cok kalorili madeler varmsi haberim yokmus) aksam yine bizim restorana gidecez yine izgara ve salata yicem baska bisey yemem artik .... birde vucutaki odemleri atmak icin ilac kulaniyom bol bol wc gidiyorum super oluyo daha onceki senelrde kulanmistim (30 kilodan fazla vermistim) benim rekor kilom en fazla 105 civariydi en az 72 inmistim simdi 86 70 bi insem baska bisey istemiyom ama sizin yardimlarinizla oluyo yaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

bravo eylülcüm hepimiz birbirimizin yardımıyla aşıcaz bu kiloları inşallah :lepi::nazar:canım hep ne cok kilo veriyorum diye düşün inan çok işe yarıyo sen 30 kiloyu vermişsin 16 kilo ne senin için yürü be eylül kim tutar seni:içelim:

Back