- 8 Ağustos 2008
- 35.213
- 41.901
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.321
slm kizlar nasilsiniz???? ben super bu sabah kahvaltida 2 bardak cay 2 dilim kepek ekmegi bi dilim peynir ve iki kasik patates salatasi ara ogun yok ohlen havuc rendeliycem birde galeta unlu hindi eti (firinda) ... simdilik bu kadar sonra gorusuruz
hadi bakalım kolay gelsin şeker..
bugün akşam çok sıkı tut sadece iki kaşık ye yemek
akşamdan yatmadan önce bir bardak elma sirkeli ballı sıcak suyunu iç..tüm ödemi atarsın ve uyurken sen yağ yakar..
sabah erken de tartılırsın canım
1 kilodan az verirsen dayak var haaaklava:
akşam yemek yerken beni unutma
başında olucam
kız bugun basla ozaman yarına kılo vermıs ol, bende aradaa yapıyorum ebrulıyle plateshihoyyyt
-
günaydın herkese
kahvaltıda yumurta ve bi dilim ekmek yedim..
umarım kilo vermişimdir sanki hiç veremedim gibi geliyo bana:uhm:
gunaydın fıstıklar
bende sabah 1 galeta ve 1 bardak kahve ıctım
bırazdan lapa yapcam onu yıcem yarına kadar lapa yapmak ıstıyorum ınsallah bozmam...
sabah spor yapamadım kızım bıraz ateslı, huzursuz durmuyor-tatlicadiarzu-
Günaydın kızlar dün akşam spor yapamadım teyzeme gittik bir sürü pasta-börek yapmıştı.Mecburen yedim.Bir dilim kakaolu üstü krem şantili kek yedim bir tane de açma yedim.Kusura bakmayın ama daha bir sürü şey vardı dokunmadım onlara.
Aferim sana.Bende dün akşam yapmadığım sporu ve yediğim kekle açmayı nasıl eriteceğimi düşünüyorum hala:)
nukeray kiz vermedin mi hala aldiklarini soyle bakim cabuk
kurallari okudun dimi
okudum okudum kuralları ben şimdilik sadece aldığım 500 gr mı verebilmişim bi ara koptum dietten -tatlicadiarzu-
bende geçmişi okuyamıyorum affedin kızlar ne olurSelam kızlar nasılsınız bakıyım.Sumilatcım nasılsın nasıl gidiyor diyet.Off geçmişi de okuyaamdım bi okuyayım
selam hatunlar
bende kayınvaldemdeyim bugün büyük kızım 2 gündür burda kalıyodu çoktur gelmemiştim kızımıda alma bahanasinle buraya geldim
sabah 10 gibi 2 bardak ılık su ve yarım elma yedim geri yattım bi kalktım saat 1 i geçiyo
sonra 2 gibi 2 galete ve peynir yedim 1 çay bardagıda kahve içtim daha bişey yemedim kayınvaldem hamsi alcak fırında yagsız ondan yerim bol salatayla bolda su içiyorum giydiğim pantolonum bol geliyo artık 2 elim giriyo düğmeyle göbeğim arasına bu harika bişey daha çok gaz veriyo bana
sibelcim geçmiş olsun canım çocuk hastalıgı çok zor rabbim şifa versi,n
kız akrep bende içiyim bari gece yatmadan sirkeli ballı su he iyimi oluyo
çok güzel ama aralarda meyve ye şeker..
vaktin yoksa meyve yemeye bir kuru kayısı yada kuru incir at ağzına
oo tubacım çok iyi gidiyosun bozma sakın
slm akrep meyveye yer kalmiyor ondan yemedim simdi ikindin bizde 140 kalori kellogs k ve ozel rejim biscuiti yedim toplami 140 kalori (ya ben bu kalori isine iyce taktim kafayi meger ne cok kalorili madeler varmsi haberim yokmus) aksam yine bizim restorana gidecez yine izgara ve salata yicem baska bisey yemem artik .... birde vucutaki odemleri atmak icin ilac kulaniyom bol bol wc gidiyorum super oluyo daha onceki senelrde kulanmistim (30 kilodan fazla vermistim) benim rekor kilom en fazla 105 civariydi en az 72 inmistim simdi 86 70 bi insem baska bisey istemiyom ama sizin yardimlarinizla oluyo yaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?