• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet şu anda közleniyor mantarlar. kaşar rendelemeyecem. sadece karabiber belki. evet kalori hesabı doğru yöntem. mesela benim listem 1300 kalorilik.onu geçmediğim sürece az da olsa veriyoruz. yeterki bunalıp bırakmayalım. insan bir an önce süper olmak istiyor ama herşeyde olduğu gibi bunda da sabır.
Afiyet olsun.Kesinlikle haklısın.Hedefime 1 yıl koymuştum başlarken,sonraki 1 yılı da verdiğim kiloları korumak ve sabitlemek için disiplin altında tutmayı düşünüyorum eğer ömrüm varsa,inşallah.Seyirlik değil,ömürlük olsun :60:

kızlar hergün bir aburcubur yemeye ne kadar alıştıysam yemediğim gün bişey eksik gibi geliyo. bu alışkanlığımdan vazgeçmem lazım. bende saçma sapan tatlar uyduruyom yoğurdun için etarçın ve k flakes attım yiyom.farzet ki puding diye kendimi teselli ediyom ama nafile.

selam kızlar belim çok fena ya pffff hastayımda şimdi çizime başlıcam başlamadan bi görim sizi dedim

canım ben bir iki defa içtim ama devamını getiremedim çünkü bıktım herşeyden ya. ben herşeyi denedim ama devamını getirmedim. sonrada geri başlayınca önceden alışkanlık bıkkınlık olduğu için yapamıyorum napcam ben ya :50:
bence de en büyük sorunumuz devamını getirememek.ben de sıkıntıdayım bu konuda ma bu çayı ara ara da olsa kullandım.iştah kapatıyo bence.

canım hızlı kilo verdiğin için eğer diyeti bırakınca kendine dikkat etmeyip tekrar yemeye başlarsan alıyorsun. zaten sorun diyet yapmakta değil önemli olan diyeti yaptıktan sonra koruma dönemi. o dönemdede dikkat etmeliyiz ama biz ne yapıyoruz kilo verdik diye tekrar aynı yeme içmeye devam ediyoruz ve daha fazlasını alıyoruz. benim sorunum bu
aynen işte son aldığım 6 kilo.bi saldım ki kendimi.pantolona sığmaz oldum.mecburen boğazı kısmaya başladım.keşke kalıcı olarak versek be almasak.
umut izinli mi kaptandan bilmiyorum geçen haftada 3 gün devamsızlık yapmıştı. ama edaya çok şaşırdım. ya eda sen niye dikkat etmedin bacım yaa.bugün yazarsa - + ya dönüşecek mi?

canım ya ben izin filan almamıştım.takımın kuralına pek uyamadığımın farkındayım.gerçekten vaktim olmuyo malesef.kaptanımız bilir artık.takımdan çıkarabilirsiniz de.

herkse ii akşamlar kızlar.. valla bugün ne yediğimi hiç bilmiyorum.. eşimin köyünde herşeyi yedim iki gün boyunca.. yufka ekmekler peynirli çörekler tatlılar felan filan.. şimdi acayip şişim çatlıcam galiba
off off neler yemişsin canım istedi.yufka ve peynire bayılırım ben de.canımı çektirdin bak şimdi.

bugün 2 dişimi dolgu yaptırdım canım acıyo ve çok az bişeyler yedim karnım aççç.ıhlamur içip duruyorum bişey yemeyeyim diye.benim orta karar yeme gibi bi huyum olmadığından az yemekle geçiştirmem lazım.bakalım bu cuma nasıl bir sonuç alacağım.

selam kızlarrr...devamsızlık listemizzz

19/03/11 20/03/11 21/03/11 22/03/11 23/03/11 24/03/11 25/03/11
Anşaa + + + + + + -
Aslı + + + + + + +
Gülçin + + + + + + +
Eda + - - + + + -
Umut + - - + - - +
İras + + + + - - -
Bitanesi + + + + + + +
Özlem + + + + + + +
Nev + + + + + + +
Elif ezgi - - + + + + +
fadime - - + + + + +
umarım yanlışlık yoktur kızlarrr varsada affolaaa:40:

hu hu kaptan bişi sorucam ben sölemiştim ya size diskalifiye olmam dimi

bugunki listem
sabah 1 simit
1 kk peynir
2 bardak 1 şekerli çay
ara
1 nescafe
öğle
2 ymk kşğ pırasa
1 kevgir makarna
ara
1 çay 1 şekerli
1 poğça:17:
1 tane un kurabiyesi :17::17:

akşam
1 tabak çorba
2 ymk kşğ ıspanak
3 ymk kşğ makarna
yarım kase yogurt

ara
1 nescafe
1 avuç fıstık:17:

iyi akşamlar kızlar ...evimdeyim çok şükür aracın muayenesini yaptırdım eve geldim ev tam takır kuru bakır hazır düün çorbası yaptım içinede eti form bisküvi koyup yedim şimdi de karadağları izliyorum....

akşam bereketi var maşallah kızlar.....

bi sorum var kızlar şimdi benim yaşadıklarımdan dolayı çok stres altındayım burda yazsam sayfalar yetmez ve bu bende şiişkinlik yapıyor diyetisyenimde stres metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar dedi ama bende bunun tam tersine inanıyorum siz ne dersiniz.....

Kızlr nm klvyem iyice kfyı yedi.mlum göremediğiniz tuslr su n smıyor.ve üyük hrf çık kldı.kpnmıyo.pff.:( ugün okulum gittim.1 nisnd şlıyorum.çok heyecnlıyım ve korkuyorum:(

ya kızlarr yaaaa ben çok hararetleniom bu aralar uff sıcak bişilerdende bıktım soguk şey arıyorum ne içsemki kalorisi düşükkk

bi sorum var kızlar şimdi benim yaşadıklarımdan dolayı çok stres altındayım burda yazsam sayfalar yetmez ve bu bende şiişkinlik yapıyor diyetisyenimde stres metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar dedi ama bende bunun tam tersine inanıyorum siz ne dersiniz.....

üzüntü dönemlerimde zyıflarım. ama stres dönemimde kilo alırım. arasında fark var mı bence var.bende stres de metabolizma çalışabilir diyorum ama yemeğe vurmazsak avantaja dönüştürebiliriz. şimdi spora gidiyorum. uzun uzuzn konuşarık sonra. eski bir arkadaşımla 1 saattir konuştuğum için sporum bu saate kaldı. komşuları kızdırmayım. byeee

kızlr y en 3 gün devmsızlık ypmısım innın nlymdm koşturmktn.lışveriş fln ypmıstım o dönemlerde evde olmuyordum pek.htt irgünü 25. dk ile kcırmısım.00:25 de yzmısım.en şimdi disklifiye mi oldum :18:

:13:
Öğle yemeğini çok beğendim :16: Mantartın en hafif ve en az kalorili ve bence en lezzetli şekli közlenmesi diye düşünüyorum Gülçin.Ben yağsız tavaya koyuyorum,yıkayıp limonlayıp tuzlayıp.O közlene közlene et pişirir gibi pişiyor teflon tavada.Lezzeti de çok hoş oluyor,üzerine de kızardıktan sonra azar azar kaşar rendelersen gerçekten çok hoş ve az kalorili oluyor.[/B]
Hanımlar bu arada kalori sayımı diyeti sayfasında diyet konusunda çok bilinçli ve başarılı bir arkadaştan listelerim ile ilgili tavsiye geldi geçen akşam.1200 civarı alınan kalorilerde benim kilomda biri,bir zamandan sonra insülin direnci gösterebiliyormuş.Biraz araştırdım,benim kilom 95 olduğu için 95.20=1900 kalori almam beni kilomda sabit tutuyormuş.Ben zayıflamak istediğim için bu miktarı 400-500 geriye çekmem uzun vadeli hedefimi daha ulaşılabilir kılıyormuş.Herkesin alması gereken kalori miktarı kilosu ile 20'nin çarpımı kadarmış ve bunu 200-300-400 azaltmak zayıflatıyormuş.Kalori sepeti sitesinde de hedefim olan 35 kilo verimini 1 yılda gerçekleştirebilmem için günde 1388 almamı söylüyor bilgisayar,arkadaşın da söylediği gibi.Bundan sonra listelerimi 1400'e yakın tutucam yani 1300-1400-1500 şeklinde.Acelem yok,önemli olan sağlıklı ve kalıcı bir zayıflama.2 gündür bu şekilde besleniyorum,yaklaşık 2 aydır 1200 civarı aldığım için bu hafta kilo verememe riskim olur mu bilmiyorum ama,denemeden anlamam mümkün değil.Bu geçiş döneminde sporumu arttırarak geçişi zararsız atlatmayı umuyorum.Ve bugünkü menüm:
2011-03-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 0.6 porsiyon 90.6
[2] pınar beyaz light 0.2 100 gr 40.2
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
ARA ÖĞÜN-1:
[6] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[7] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 32 GRAM 116.16
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] zeytinyağlı bamya 1 1 porsiyon 139
[9] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-2:
[10] Elma 2 ADET 120
[11] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] Zeytinyağlı kabak 1 PORSİYON 147
[13] Şeker (küp) 8 ADET 160 (4 fincan çayla alındı)
[14] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1300.68 kal.

metab. 1200ve altına alıştığı için ilk 1-2 hafta zorlanabilirsin ama 200 gramdan fazla kilo alacağını düşünmüyorum. kaloriyi biraz arttırmakla ben ce iyi ettin. 90 kilodayken 1100 kaloriye alışırsan 70e düşünce her halde 800-900 kalori falan anca işini görürdü. şimdiden tedbir almakla iyi ettin.

kızlar hergün bir aburcubur yemeye ne kadar alıştıysam yemediğim gün bişey eksik gibi geliyo. bu alışkanlığımdan vazgeçmem lazım. bende saçma sapan tatlar uyduruyom yoğurdun için etarçın ve k flakes attım yiyom.farzet ki puding diye kendimi teselli ediyom ama nafile.
canım hergün aburcunur yemeye alıştıysan haftanın 2 günü, yok her gün değil ara sıra yiyordum diyorsan haftanın bir günü kendine o yasak şeylerden yeme izni tanıyabilirsin. tabi izin miktarı önemli: çukulata yiyeceksen 15 gramı geçmesin, dondurma tercih edersen 3 top veya 1 küçük paket, sütlü tatlı istersen de 1 küçük kase:31:

bir de k flakesi sütle hazırlayıp için bir kaç kuru meyve at ve 1 tane de elma veya armut doğra mmmmmmmmmmmmmmmm enfes:56: aşure gibi bişi oluyo:23:

iyi akşamlar kızlar ...evimdeyim çok şükür aracın muayenesini yaptırdım eve geldim ev tam takır kuru bakır hazır düün çorbası yaptım içinede eti form bisküvi koyup yedim şimdi de karadağları izliyorum....
elalemin gocası yapar bu işleri sen de benim gibi kadınbaşına araç muayenesi yaptırıyorsun

stres yüzünden yemeğe sarmazsan kilo verirsin bence de:1:

ya kızlarr yaaaa ben çok hararetleniom bu aralar uff sıcak bişilerdende bıktım soguk şey arıyorum ne içsemki kalorisi düşükkk

soğuk su:52:
ayran
maden suyu
taze sıkılmış portakal suyu

gelelim bana:
her sabah haşlanmış yumurta yiyorum kolestrolüm ne alemde merak ediyorum:)
1 haş. yumurta, domates salatalık, 2 dilim ekmek

işe gelince dün 1 avuç içi kadar peynrili börek yedim, az yağlıydı

öğlen:yürüyüşe çıkmadan önce elime 1 yk kadar kuru üzüm ve 1 kutu süt aldım
35 dk. yürüdüm
sonra küçük hamburger ekmeğine 1 dilim kaşar ve 1 ince dilim sucuk ile tost yaptım yedim

ikindin tekrar 1 yk kuru siyah üzüm ve 2 ceviz yedim
55 dk 120 adım/dak hızla yürüdüm.

akşam da 1 kase çorba
2 dilim ekmek
4 kaşık makarna
2 kaşık patates yemeği
salata, yarım kase yoğurt yedim.

gün boyunca yarım yarım da olsa 1 adet 3ü bir arada kahve tükettim.

yürüyüşlerden dolayı kendimi kutluyorum:60:

Son düzenleme:
ben geldim:4:
dünde ugrayamadim ama yediklerime dikkat ediyorum:68:
dün kahvaltida iki kepekli ekmek dilimi peynir ve domates yedim ara ögünde bir kase yogurt yedim.
saat 3 te kabak sote yedim bir dilim ekmekle.
aksam saat 6 da 6 adet cilek yedim.
az öncede kahvaltida domatesli kasarli tost yedim:81:
hepimiz istedigimiz kiloaya düseriz insallah:46:

güzel günler kızlar ....

bu sabah kahvaltı saatim yine şaştı yarım saat, evde bişey olmayınca nesfit yedim ama iyi geldi ara sıra yesem diyetisyenime sorarım perşembe günü,bugünde vergi dairesine gidicem oturduğumuz evi krediyle almıştık geçen yaz borcu bitti ama sağolsun kocam hipoteğini kaldırmadı onu halledicem sonra belediyeye gidip vergi borcumuzu hesaplatıcam birde silivrideki evin vergi borcu var yarın yada cuma onu hallediem.......

en de geldim kızlr.çok hstyım.u hvd grip olilecek tek insn enim herlde.ogzım şişti urnum tıklı.ir de cum derslere şlıcm u hlde:( off off:( şimdi k flkesimi ldım.yicem sonr ntiiyotiğimi iççem.sizler neler ypıosunuz klım.

Back