• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptan rengarenk şarkısını yacaktım ya 23 nisanda uygun kıyafet bulamadım. yarın artık son kararımı vermem lazım. sen ne yapıcaksın yada bildiğin başka bişeler vra mı? panik oldum ne yapcam ben yaa.

kızlar herkese ii akşamlar.. bugün ne yediğimin haddi hesabı yok... beyaz ekmek de yedim bviskrem de yedim.. kendimi kaybettim valla. o yüzden ne yediğimi yazmıcam.. tüm gün hastanede koşturduk durduk eşimle.. ve doktor tiroidimde iltihaplanma olduğunu söyledi.. internette araştırdım böyle olan biçok kişi var ve çok kilo alıyolarmış zayıflayamıyorlarmış.. işin kötü tarafı ömür boyu süreecek bi hastalık... ne yapcam bilmiyorum.. böyle durum yaşayan veya böyle birini tanıyan varmı???2 ay sonra kontrolüm var herşey orda belli olacak....:25::25:

kızlar herkese ii akşamlar.. bugün ne yediğimin haddi hesabı yok... beyaz ekmek de yedim bviskrem de yedim.. kendimi kaybettim valla. o yüzden ne yediğimi yazmıcam.. tüm gün hastanede koşturduk durduk eşimle.. ve doktor tiroidimde iltihaplanma olduğunu söyledi.. internette araştırdım böyle olan biçok kişi var ve çok kilo alıyolarmış zayıflayamıyorlarmış.. işin kötü tarafı ömür boyu süreecek bi hastalık... ne yapcam bilmiyorum.. böyle durum yaşayan veya böyle birini tanıyan varmı???2 ay sonra kontrolüm var herşey orda belli olacak....:25::25:

canımmm çok geçmiş olsun diycem ama ömürlük bi rahatsızlık artık onla yaşamayı öğreneceksin inşallah kontrolde bi olumsuzluk olmaz...

selam kızlar .........

bugün hastayım yatıyorum giremedim ........

bugün yediklerim

sabah
bol salata
3 zeytin
peynir yumurta

ara elma

öğle
ıspanak
bakla
çok az çorba

ara

1 bardak süt
2 elma

akşam

1 kase çorba
ıspanak salata

21 de 1 bardak süt
1 elma

geçmiş olsun. bende yana yakıla 23 nisan gösterisi bulmaya çalışıyorum çoluğunu çocuğuna yaptırılan varsa söylesin.bir fikir yaa beynim dondu.

kaptan rengarenk şarkısını yacaktım ya 23 nisanda uygun kıyafet bulamadım. yarın artık son kararımı vermem lazım. sen ne yapıcaksın yada bildiğin başka bişeler vra mı? panik oldum ne yapcam ben yaa.

ayyy kırmızı etek beyaz gömlek yada beyaz badi gibi bişiy ellerde ponpon çok yakıştırıorm ben çocuklaraaaa :62::62:

aynalar silam cnm :16:

cnm kusura bakma görmemişim :9:

kızlar çilek yağını kullandınız mııı??sonuçlar nedir

bende aldım ama kullanmadım daha

canım nasıl elbise istiyorsun ki. mesela kot etek alıp, üzerlerine farklı renkte tişörtler alabilirsin
benim aklım çok karışık bir sürü fikir var halk oyunları düşünüyorum karışık bakalım çayda çıra, zeybek, roman havası

geçmiş olsun. bende yana yakıla 23 nisan gösterisi bulmaya çalışıyorum çoluğunu çocuğuna yaptırılan varsa söylesin.bir fikir yaa beynim dondu.
Canım panik yapmana gerek yok.Mıstık bebe diye bir mağaza var,23 nisan kıyafetleri yapıyorlar 30-35 tl arası.Ordan kıyafeti seçiyorsun,çocukların ölçülerini alıp mailliyorsun.Onlar kıyafeti yapıp teslim ediyorlar,Türkiye'nin neresinde olursan ol kargo ile gönderiyorlarHem de verdiğin ölçülerden 5 kıyafet de fazla gönderiyorlar ne olur ne olmaz diye.Sen çocukları giydirdikten sonra artan kıyafetler ile parayı onlara gönderiyorsun kargoyla.İnternet sitelerinde telefonları var,önce seç,sonra ara görüş.Kıyafetleri 15 nisanda teslim ediyorlar.Ben öyle yaptım.

Son düzenleme:
günaydınnnn ya bu ara öyle yogunum ki hiç vaktim yok ya
23 nisan geliyor biz bütün dünya buna inansa bir inanasa hayat bayram olsa yapıcaz ama hareketlerde zorlanıyoruz ufff

selam kızlar ben bugün dietisyene gidicem çok merkalanıyorum acaba ne kadar yağ gitti ...

sonra dayıma gidicem akşam yemeğe ordayız yemek derdinden kurtuldum ağrım full time devam ediyor ....

selam kızlar ben bugün dietisyene gidicem çok merkalanıyorum acaba ne kadar yağ gitti ...

sonra dayıma gidicem akşam yemeğe ordayız yemek derdinden kurtuldum ağrım full time devam ediyor ....

günaydın kızlarrrr ben sabah üç bardak su içtim kahvaltıda eşim işe gittiği için yalnız cnm bişey istemedi ama beş bisküvi bi bardak çay içtim...

Canım panik yapmana gerek yok.Mıstık bebe diye bir mağaza var,23 nisan kıyafetleri yapıyorlar 30-35 tl arası.Ordan kıyafeti seçiyorsun,çocukların ölçülerini alıp mailliyorsun.Onlar kıyafeti yapıp teslim ediyorlar,Türkiye'nin neresinde olursan ol kargo ile gönderiyorlarHem de verdiğin ölçülerden 5 kıyafet de fazla gönderiyorlar ne olur ne olmaz diye.Sen çocukları giydirdikten sonra artan kıyafetler ile parayı onlara gönderiyorsun kargoyla.İnternet sitelerinde telefonları var,önce seç,sonra ara görüş.Kıyafetleri 15 nisanda teslim ediyorlar.Ben öyle yaptım.
çok sağol tatlım. baktım ve karar verdim. şirinler partisi yapcaz ve turkuaz rengi etek vs. birde gargamel yapcaz.üff ne stres yaa.

bende yarın gidecem. adet dönemim de yarın bitiyor inşallah daha doğru sonuç alabilirim. ama kaçamak yaptığım halde kilo verdiğimi görmek çok mutlu ediyor ya.

:59:
günaydınnnn ya bu ara öyle yogunum ki hiç vaktim yok ya
23 nisan geliyor biz bütün dünya buna inansa bir inanasa hayat bayram olsa yapıcaz ama hareketlerde zorlanıyoruz ufff

sen kaçıncı sınıftın 3 mü? o şarkıyla dünya çocukları diye bişe yapıyorlar ortaya dünya küresi kocaman kurdelalarla çeşitli ülke çocukları sadece birbirleriyle yer değiştirip kurdelaların altından geçiyolar hemde kolay ve gösterişli. okuldaki zümrem yapıyor.bu mu yaptığın? hepimize kolay gelsin ne diyim yaa öğretmenliğe kolay diyenler utansın.evde de uğraşıyoz devamlı
irrascım senin adın özlem miydi ben karıştırdım ya.özlem kimdi?

Esen kaçıncı sınıf okutuyosun.? ne kadar soru sordum. ben kimim nerdeyim.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr ben sabah üç bardak su içtim kahvaltıda eşim işe gittiği için yalnız cnm bişey istemedi ama beş bisküvi bi bardak çay içtim...

tüm gün nasıl durdun öyle yaa. ama olmaz kiii meton bozulur kıtlıkta sanıp yağ depolar. canın istemese bile zayıflamak için ye olma mı:34:

Back