• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Juliacığım öncelikle sana gelmiş ve geçmiş tüm günaydınların ve tünaydınların için kocaman bir günaydın diyorum:86:, bazen günaydın diyip gidiyorsun, biz de seni yakalayamıyoruz:89:

ben bu takıma yakışmıyorum yaa ben çok iradesiz bir salağım. bugün veremiyorum nasıl olsa diye bide biskrem yedim:27: yedikten sonra pişman oldum ama çok geçtii.1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm.listemde sebze yemeği var günde 4 porsiyon kaç gündür sebze de yemiyorum. listelere uyamıyorum. ne olacak benim halim kızlar:43:

bence tam sopalıksın, diyetisyene gidip diyet yapmayana ne yapmak lazım bilmiyorum, diyetisyene bedavaya gidiyorsun herhalde:57:

eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
elif ezgicim senide ayrıca tebrik ediyorum hayırlı olsunnn kuzucukların....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......:28:

daha değişik bişi yapmak lazım, burada spor salonunda bile hocanın biri vücut spora alışıyor diye ara ara tempoyu düşürüyormuş, sonra bir gün süpriz bir şekilde çok ağız spor yaptırıyormuş bu şekilde şokluyormuş, belki bu yöntem bile olabilir

ah bi bisem cevabını veririm ammaa maalesef. biraz kalorini yükseltip tekrar bir diyete başlasan ve gittikçe azaltsan nasıl olur? elifezgi genelde öle diyosu vücudu şaşırtın diyodu.

he he evet öyle de demiştim:1:

canım, sanırım uzun zamandır diyet yapıyorsun bence güzel bir kiloyada gelmişsin, maalesef belli bir zamandan sonra vücut kilo vermemek için direniyor ben geçmişte de yazmıştım bir arkadaş diyetisyene gidiyor dyt ona greyfurt yağı önermiş sabah 3 damla aç karnına bende aktara gittim almak için aktarda bana tere tohumunu önerdi bende hiçbir diyet hapına yağına inanmıyorum ama bitkilere inancım var tere tohumunu netten de araştırdım ve metabolizmayı hızlandırdığı yazıyor bende 100 gr aldım acaip bağırsak çalıştırıyor etkisini 1-2 ayda görürsün dedi sende bir araştır istersen aklın yatarsa kullanırsın canım
ama bağırsakların iyi çalışmasıyla metabolizmanın iyi çalışması aynı şey değil ki:26:benim bu ot türlerine pek güvenim yok:50:

kaptancım ve ezgicim ponponcuk takımda mı:26:

yok değildi, takıma girmek için yamıştı ben de özelden kilosunun zaten yeterince az olduğunu daha fazla kilo verirse sağlıksı olacağını yazmış kendisine spor önermiştim,sanırım kendisi minik bir arkadaş...abla sözü dinlemiş,spora yönelmiş:81:

ben acaba temmuza kadar kaç kilo olurum kızlar :59:
önümüzde 4 ay var, hftada 1 kilo versen 17 hatfada 17 kilo eder,100-17=83:31:

aslında evlenince kilo vermek kolay gibi geliyo bana ama :27:

yok canım öyle olmuyor, kilo alıyorsun, bi de saldım çayıra mevlam kayıra felsefi ile yaşamaya başlıyorsun, sen kilo ver evlen ve inşallah alma ama

akşam yemeğinde 1 lahmacun ve küçük bir bardak ayran

daha sonra yarım kefir

gece yatmadan önceki 2 meyvvamı yemesem mi acepp

bana da 1 lahmacun+ayran menüsü zararsız bir menü gibi geliyor, 2 lahmacun fazl ama tek lahmacun normal bence

bende sınıf öğretmeniyim:66: 1.sınıfları okutuyorum bende.bu seneki kadar sresli bir yıl geçrdiğimi hatırlamıyorum.Ayrıca ben tam olarak diyet yapamıyorum ya spor yapmaya çalışıyorum.Nasıl olcak bu böyle.Yediklerimi azaltmaya ,bol su içmeye 7:30dan sonra bişey yememeye çalışıyorum:43:bunlarla zayıflanabilir mi?

diyetle desteklmelisin yaptığın sporu, ama sağlıklı beslenerek, çok uç şeyler yapmana gerek yok. elinin altında bir plan olsun yeter, yoksa spor iştah açar ve yemeği arttırırsın bile...
diyet yapmadan spor yapmak ise neye benzer biliyor musun, kredi kartı borcu yüksek gelen yurdum erkeğinin hanımına 'hanım yaptığımız alış verişe dikkat edelim, biraz az harcayalım bu ay borcumuz çok geldi demek' yerine kredi kartı borcunu kapatabilmek için geceleri de çalışmaya başlamasına benzer...ne kadar çalışırsa çalışsın harcama da o aranda artacağı için bir türlü boç kapanmaz, o yüzden en iyisi yediklerimiz kontrol altına alıp, spora yönelmek:34:

günlük 7 dilim ekemk hakkım var. saat 11 gibi kahvaltıda 4 dilimini tost olarak yedim çavdar ekmeği.
kızlar kızarmış ekmeğin glisemik indeksi düşük olduğu için çabuk acıkmamızı engelliyormuş.tavada çeviriverin 2 dakika.aha bana da bu bilgi için teşekkür etmeyi unutmayıın.

1 yumurta şekersiz çay domates maydonoz peynir yidiim.

hehehehe 4 dilim ekmeği bir defa da mı yedin:89:

yaaaaaaaaaaaaaa
bana çiğ köfte demeyin :14: ben çok severim ve canım istiyo
ben hani her 5 kilo verdiğimde kendime ödül verecektim ya mantı yiyecem o gün
bu diyetim salı son gün 2 gün dilediğimden isteğim şeyi abartmadan yeniliyo bu diyette ama ben sadece çarşamba günü mantı yiyecem bırakmayacam kendimi. bi daha bu diyetide yapmayacam. bundanda bıkmışım artık.

ben de severim çiğ köfteyi ama çok acı olmayacak, mantıyı da severim( soğansız olsun lütfen)

diyetten bıkmana gelince, sana tavsiyem bi de normal bir diyet yapman, hani şu 6 öğün 3 ana 3 ara öğün içeren diyetler var ya herşeyden azar azar var, işte ondan yap.senin için değişiklik olur:27: geldim geleli bi normal diyet yapmadın:86:

ben sevmedim nuriyi ya. meltem cumbulu nednse sevemiyorum.
ben de aynı düşüncedeyim, bi memoli filmine yakıştırdım başka da bi filme yakıştıramıyorum

slm kızlar benim bugün meyve günüm portakal ve ayva yiyorum bugün sabah yedim saat 10 gibi yedim ve şimdi yine yiyorum ama toplam 1.5 portakal 1.5 ayva oldu. ayvalarda küçücüktü artık yiyemiyorum

aslıcım yeni gördüm fotolarını maşallah çok güzelsin bu kilonda böyleysen zayıfladığında afet olursun sen.bu arada canım sarı sana çok yakışıyo bebek gibisin maşallah hiç 29 göstermiyosun:71:

canım o resimler yeni değil orda 65 kiloydum. bu resimleri her yere koydum faceme pc msaüstü yaptım beni motive etsin diye nereye baksam görüyüm diye

günaydınlar herkese ..........

kahvaltımı yaptım 8 de yattım uyuyamadım

1 dilim k. ekmeği
1kk peyir
3-4 marul
2 ceviz
2 bardak şekersiz açık çay

bugün güne gidecez inş.az hasarla geçiririz aslının resmi nerde ben neden göremedim,oğlum uyurken bi bakayım dedim herkese iyi haftalar olsun....

canım benim albümlerinde var ben sana arkadaşlık isteği gönderiyim benim profilimden bakarsın ama önce arkadaşlık isteğini kabul etmen lazım

önümüzde 4 ay var, hftada 1 kilo versen 17 hatfada 17 kilo eder,100-17=83:31:

yok canım öyle olmuyor, kilo alıyorsun, bi de saldım çayıra mevlam kayıra felsefi ile yaşamaya başlıyorsun, sen kilo ver evlen ve inşallah alma ama

ben de severim çiğ köfteyi ama çok acı olmayacak, mantıyı da severim( soğansız olsun lütfen)

diyetten bıkmana gelince, sana tavsiyem bi de normal bir diyet yapman, hani şu 6 öğün 3 ana 3 ara öğün içeren diyetler var ya herşeyden azar azar var, işte ondan yap.senin için değişiklik olur:27: geldim geleli bi normal diyet yapmadın:86:

canım 17 kilo mu yok ya hiç yapmayım daha iyi 4 ayda benim uçmam lazım :35:

yok ben acı severim çiğ köfteyi çarşamba mantı var :21:

canım bende normal diyete döncem arada bir elma diyeti yapcam bünyeyi sarsmak için :66:

Selam hanımlar.
Bugün nedense çok acıktım,pazartesi sendromu diyeti baltalıyor galiba :50: Ama pes etmedim.Haftasonu fazla kalori aldığım için bugün düşürmeye çalıştım.
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*1 dilim kepek ekmeği=55 cal
*Yarım kibrit kutusu peynir=135 cal
ARA ÖĞÜN:
*Çeyrek simit=60 cal
*Yeşil çay=0 cal
*1 elma=60 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase tavuk çorbası=100 cal
ARA ÖĞÜN:
*Yarım simit=120 cal
*2 şekerli bir fincan çay=50 cal
AKŞAM:(Yemedim daha)
*Yarım haşlanmış tavuk göğsü=50 cal
*1 yemek kaşığı brokoli=12 cal
*1 yemek kaşığı yoğurt=50 cal
TOPLAM=802 cal

Selam hanımlar.
Bugün nedense çok acıktım,pazartesi sendromu diyeti baltalıyor galiba :50: Ama pes etmedim.Haftasonu fazla kalori aldığım için bugün düşürmeye çalıştım.
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*Yarım kibrit kutusu peynir=135 cal
ARA ÖĞÜN:
*Çeyrek simit=60 cal
*Yeşil çay=0 cal
*1 elma=60 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase tavuk çorbası=100 cal
ARA ÖĞÜN:
*Yarım simit=120 cal
*2 şekerli bir fincan çay=50 cal
AKŞAM:(Yemedim daha)
*Yarım haşlanmış tavuk göğsü=50 cal
*1 yemek kaşığı brokoli=12 cal
*1 yemek kaşığı yoğurt=50 cal
TOPLAM=802 cal

acıkırsın tabi, 800 kalori ne ki dişimin kovuuuuuuna da yetmez:27:

bir de yarım kibrit kutusu beyaz peynirin kalorisin 135 kalori olması bana biraz fazla geldi. kaşarın bile 100 gramının kalorisi 400 civarı. bir kibrit kutusu 30 gram yani bir kk kaşar bile 120 kalori, yarım dilim peynir yedim 135 kalori aldım diye kendine haksızlık etme:31:brokoliyi de 1 kaşık değil ye 4-5 kaşık, elini korkak alıştırma öğünlerindeki yağsız 1 kase yoğurdun faydasını görürsün zararını görmezsin, ne o ööööle 1 kaşık yoğurt, civcic mi besliyorsun...bir de doymadığın yerlerde otsu çiğ sebzeler (tere roka marul maydonoz) yiyebilirsin, yanında da 1-2 form bisküvi...

selammm arkadaşlarrrr sabah her zamanki gibi bir buçuk dilim kepek ekmeği biraz peynir iki adet zeytin bir bardak çay...

ve alekum selam, sonra geldim de selam verdim de kimse almadı falan deme:80:

ben çaydan tiksindim:50: çayın kokusuna dahai tahammül edemiyorum, çok ilginç ama insanın vazgeçemediği şeylerden hamilelikte tiksinmesi...herhalde diyorum Allah hamilelere bu şekilde doğal detoks yaptırıyor:34:

acıkırsın tabi, 800 kalori ne ki dişimin kovuuuuuuna da yetmez:27:

bir de yarım kibrit kutusu beyaz peynirin kalorisin 135 kalori olması bana biraz fazla geldi. kaşarın bile 100 gramının kalorisi 400 civarı. bir kibrit kutusu 30 gram yani bir kk kaşar bile 120 kalori, yarım dilim peynir yedim 135 kalori aldım diye kendine haksızlık etme:31:brokoliyi de 1 kaşık değil ye 4-5 kaşık, elini korkak alıştırma öğünlerindeki yağsız 1 kase yoğurdun faydasını görürsün zararını görmezsin, ne o ööööle 1 kaşık yoğurt, civcic mi besliyorsun...bir de doymadığın yerlerde otsu çiğ sebzeler (tere roka marul maydonoz) yiyebilirsin, yanında da 1-2 form bisküvi...

1000'e değerim öyle böyle derken.İçimi rahatlattın valla :64:

selam kızlar yemek hazırla sofra kur ancak geldim kimseler yok ama:25:sabahtan beri 6 orta boy patates yedim gayet iyiyim 3 litr suyumu içtim birazdan yeşilçayımıda içicem bugünü kapatıcam yarın sebze günü yeşil fasulye ve havuç düşünüyorum ama bakalım henüz karar vermedim

okuldan sonra toplantımız vardı arkadaşta.pastala börekler çörekler diyorum mantı diyorumm offf off.ama çook ısrar etti arkadaş yemezsen küserrim filan.1 kepçe mantı 1 dilim haşhaşlı kek 1 dilim köstebek pasta vee rus salatası yedim... öğlende 1 kase çorba ve makarna yedim.sabahta tost ayran.. evet nasıl kilo alınırı görüyoruz burda. karbonhidrat yükledim bünyeye..sebze meyve yok süt yok.

selam kızlar .

yeni girebildim günde pastalar börek-çörek salatalar göbek atıyordu ama ben ağzıma bile sürmedim 2 kaşık barbunya 3 y k.pilav 2tavuk kanadının o küçük yerleri var ya orasını yedim ama sadece 2 saat sonra 1 yemek kaşığı irmik helvası yedim üzgünüm bu hafta baya azimliyim gitsin bu pisssssss kilolar

selam kızlar .

yeni girebildim günde pastalar börek-çörek salatalar göbek atıyordu ama ben ağzıma bile sürmedim 2 kaşık barbunya 3 y k.pilav 2tavuk kanadının o küçük yerleri var ya orasını yedim ama sadece 2 saat sonra 1 yemek kaşığı irmik helvası yedim üzgünüm bu hafta baya azimliyim gitsin bu pisssssss kilolar
Bravo canım,en doğrusunu yapmışsın.İnsanlar bazen iyi niyetle,bazen art niyetle iyilik yapıyormuş gibi -ye,ye diyip,arkasından ayyyy çok kilo almışsın şeklinde vuruyorlar insanı,ne gariptir.Yenilmemek lazım,tebrik ederim iraden için.
Ben neden bilmiyorum bugün fazlaca acıktım,kalorimi düşürdüm ondan sanırım,yarın daha dikkatli olucam.Kolay gelsin hepimize...

kızlar ben de yeni gelebildim çok başım ağrıyordu.Sabah 1 kase k-flakes yedim.Akşam da 2 kepçe çorba.2 kaşık bulgur pilavının yanına biraz patates yemeği koyup yedim..Ekmeksiz tabii ki de.Ama ben bu kadar az beslenmeme rağmen kilo veremiyorum ya delircem..:84:

Back