• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım yanlış anlamaz. bir zamanlar o da tombişmiş ama vermiş :nazar:anlar o bizim halimizden. ben onun yerinde olsam buraya hiç uğramam uğrasamda sizi pis şişkolar şişko patatesler diye yazarım. ahh ah zayıflımda ne havalı olcamm..şişkolara laf sokacam hamile misin diyecem.:47: çünkü birileri laf vurmazsa biz gaza gelmiyoz.
vicdansızzz şişko seni:52:
canım aslında bend eonaylamıyorum sağlıklı değil ama benim kilo fazla biraz toparlanmam kendime gelmem lazım yavaş yavş verirsem 2 yıl sürer benim bu yaz koca bulmam lazım :60:[/QUOTE
doğru sağlıksız ama 100 kilonun üstünü görmüş insanlar olarak bence sağlıklı kızlar ben 109 u gördüm kendinizi bi o kiloda düşünsenize aslı bence sen yaza filinta gibi olacaksın herifleri sıraya düzeceksin melek gibi yüzün var bi kere senin... allah hakkında hayırlısını versin...bende yarın patatesle balıyorum 5 günde5 kiloya bekle beni:66:
ateş düşmedide yaş oldu 30. bide ankaraya gitmenin başka çaresi yok. ha yanlış anlama sadece ankaraya gitmek için evlenmek istemiyorum artık zamanının geldide geçtiğini düşünüyorum bide :emir_bebek:

allahım bekarlarımıza hayırlı kısmetler hayırlı kocalar nasip eyleeeee......:34:

iyi geceler şekerler yarın 5 günde 5 kiloya başlıyorum şans dileyin bana 5kilo diil de 85 e düşsem yeter bana hafta sonunun acısını çıkarmam lazım bisikleti de 40 dk çıkarıyorum allahım yardı et bana sabrımı nefsimi kontrol et ya rabbimmm:34:

doğru sağlıksız ama 100 kilonun üstünü görmüş insanlar olarak bence sağlıklı kızlar ben 109 u gördüm kendinizi bi o kiloda düşünsenize aslı bence sen yaza filinta gibi olacaksın herifleri sıraya düzeceksin melek gibi yüzün var bi kere senin... allah hakkında hayırlısını versin...bende yarın patatesle balıyorum 5 günde5 kiloya bekle beni:66:

allahım bekarlarımıza hayırlı kısmetler hayırlı kocalar nasip eyleeeee......:34:

hadi bakalım canım bekliyorum seni bu arada duana kocaman bi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn diyom
duyanda beni koca meraklısı sanacak :60:

herkese ii geceler hatunlar... bu aralar çok sık giremiyorum..

sabaha bir bardak sütle başladım

kahvaltı
2 dilim k ekmek
yarım kk beyaz peynir
domates
2 zeytin
haş. yumurta

öğleyin
2 közlenmiş patlıcan
2 dke
çok az yufka ekmek+yeşillik

akşam
3 kızarmış tavuk parçası
2 yemek kaşığı kuru fasülye
5 zeytinyağlı dolma (bunun kalorisi fazla)
2 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
tavuk kızarmış olduğundan hiç ekmek yemedim

3 lt yakın su içtim
aralarda bir elma ve portakal yedim

iyi geceler şekerler yarın 5 günde 5 kiloya başlıyorum şans dileyin bana 5kilo diil de 85 e düşsem yeter bana hafta sonunun acısını çıkarmam lazım bisikleti de 40 dk çıkarıyorum allahım yardı et bana sabrımı nefsimi kontrol et ya rabbimmm:34:

kolay gelsin canım.. sen de bu azim varken işin kolay...

Hayatım kalori sayımı diyeti yapsana.Hem çok keyifli,hem etkili olduğunu düşünüyorum.Önce kilonu 20 ile çarpıp,günlük kalori ihtiyacını anlıyorsun.Bu sayıyı 500 azaltman bile kilo verdiriyor.Ben 25 günde 4 kilo verdim bu diyetle ve devam ediyorum.Tek yapacağın internetten besinlerin kalori değerlerini öğrenmek ve o sayıyı geçmemek.Tabi bir de bol su :16:

bi şekilde başlamam lazım diyete.evet bu hafta kalori sayımı diyeti yapıcam.teşekkür ederim fikir için:34:

aslıcım yeni gördüm fotolarını maşallah çok güzelsin bu kilonda böyleysen zayıfladığında afet olursun sen.bu arada canım sarı sana çok yakışıyo bebek gibisin maşallah hiç 29 göstermiyosun:71:

günaydınlar herkese ..........

kahvaltımı yaptım 8 de yattım uyuyamadım

1 dilim k. ekmeği
1kk peyir
3-4 marul
2 ceviz
2 bardak şekersiz açık çay

bugün güne gidecez inş.az hasarla geçiririz aslının resmi nerde ben neden göremedim,oğlum uyurken bi bakayım dedim herkese iyi haftalar olsun....

günaydın arkadaşlar.. pazartesilerden nefret ediyorum... uyumak istiyorum yaaaa.....

hafta sonu benim için çok diyetteymişim havasında geçmedi. ama yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım.

bugün sabah bir bardak süt ve light ekmekle yapılmış kaşarlı tost yedim.

ben birazdan çıkıyorum malüm günümüz var klasik laflar duycam allah aşkına ye,evinde yap diyetini,bugünlük ara ver bişey olmaz sonrada aaaaa sen ne kadar kilo almışsın kanmıycam size hain domdomlar yemiycem

ben birazdan çıkıyorum malüm günümüz var klasik laflar duycam allah aşkına ye,evinde yap diyetini,bugünlük ara ver bişey olmaz sonrada aaaaa sen ne kadar kilo almışsın kanmıycam size hain domdomlar yemiycem

ah canım ne güzel anlatmışsın günlerde çekilen sıkıntıları... dediğin gibi ye diye baskı yaparlar sonra da aaa sen kilo mu aldın diye sinirini bozarlar.. aman canım bişey olmaz ucundan al diye yediğimiz şeylerle günlük 700 kaloriye kadar fazladan alabiliyormuşuz. asıl böyle zamanlarda dikkat edersek diyette olabiliriz zaten..

Back