- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.941
ben sevmedim nuriyi ya. meltem cumbulu nednse sevemiyorum.nuriyi izlicem cnm bende nuri dediğim dizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sevmedim nuriyi ya. meltem cumbulu nednse sevemiyorum.nuriyi izlicem cnm bende nuri dediğim dizi
ben sevmedim nuriyi ya. meltem cumbulu nednse sevemiyorum.
vicdansızzz şişko seniyok canım yanlış anlamaz. bir zamanlar o da tombişmiş ama vermiş anlar o bizim halimizden. ben onun yerinde olsam buraya hiç uğramam uğrasamda sizi pis şişkolar şişko patatesler diye yazarım. ahh ah zayıflımda ne havalı olcamm..şişkolara laf sokacam hamile misin diyecem. çünkü birileri laf vurmazsa biz gaza gelmiyoz.
canım aslında bend eonaylamıyorum sağlıklı değil ama benim kilo fazla biraz toparlanmam kendime gelmem lazım yavaş yavş verirsem 2 yıl sürer benim bu yaz koca bulmam lazım [/QUOTE
doğru sağlıksız ama 100 kilonun üstünü görmüş insanlar olarak bence sağlıklı kızlar ben 109 u gördüm kendinizi bi o kiloda düşünsenize aslı bence sen yaza filinta gibi olacaksın herifleri sıraya düzeceksin melek gibi yüzün var bi kere senin... allah hakkında hayırlısını versin...bende yarın patatesle balıyorum 5 günde5 kiloya bekle beni
ateş düşmedide yaş oldu 30. bide ankaraya gitmenin başka çaresi yok. ha yanlış anlama sadece ankaraya gitmek için evlenmek istemiyorum artık zamanının geldide geçtiğini düşünüyorum bide
allahım bekarlarımıza hayırlı kısmetler hayırlı kocalar nasip eyleeeee......
barıştık ama
bu saatte bu soğukta azime bak
julıacım selam canım naberr
azmim değil koşu bandım vaarrr
doğru sağlıksız ama 100 kilonun üstünü görmüş insanlar olarak bence sağlıklı kızlar ben 109 u gördüm kendinizi bi o kiloda düşünsenize aslı bence sen yaza filinta gibi olacaksın herifleri sıraya düzeceksin melek gibi yüzün var bi kere senin... allah hakkında hayırlısını versin...bende yarın patatesle balıyorum 5 günde5 kiloya bekle beni
allahım bekarlarımıza hayırlı kısmetler hayırlı kocalar nasip eyleeeee......
iyi geceler şekerler yarın 5 günde 5 kiloya başlıyorum şans dileyin bana 5kilo diil de 85 e düşsem yeter bana hafta sonunun acısını çıkarmam lazım bisikleti de 40 dk çıkarıyorum allahım yardı et bana sabrımı nefsimi kontrol et ya rabbimmm
Hayatım kalori sayımı diyeti yapsana.Hem çok keyifli,hem etkili olduğunu düşünüyorum.Önce kilonu 20 ile çarpıp,günlük kalori ihtiyacını anlıyorsun.Bu sayıyı 500 azaltman bile kilo verdiriyor.Ben 25 günde 4 kilo verdim bu diyetle ve devam ediyorum.Tek yapacağın internetten besinlerin kalori değerlerini öğrenmek ve o sayıyı geçmemek.Tabi bir de bol su
Günaydııınnnnn;kilosu gidici,güzelliği kalıcı hanımlar
ben birazdan çıkıyorum malüm günümüz var klasik laflar duycam allah aşkına ye,evinde yap diyetini,bugünlük ara ver bişey olmaz sonrada aaaaa sen ne kadar kilo almışsın kanmıycam size hain domdomlar yemiycem