• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat'ta ne bekledim ne oldu..

14 Şubat 'ı biz de kutlamıyoruz.

Ama eşimle sevgililiğimizin ilk yılında doğumgünümü kutlamamıştı. İşin ilginç yanı, beni aradı, ben telefonda içimi çeke çeke ağlayıp bugün günlerden ne dedim, adam meğerse doğumgünüme hiç bakmamış :KK57:

İnsan sevdiğinin doğumgününü bilmez mi diye o gün bir konuşma yaptım, içine oturdu, bir daha asla es geçmedi beni hep mutlu etti. Daha önce kutlamayanlardandı ama benim için kutluyor.

Yani demem o ki birlikte aşılabilir, birlikte öğrenebilirsiniz. O zamanlar benim de zoruma gitmişti ayrılmayı düşünmüştüm ama iyi ki ayrılmamışım.

14 Şubat 'ı biz de kutlamıyoruz.

Ama eşimle sevgililiğimizin ilk yılında doğumgünümü kutlamamıştı. İşin ilginç yanı, beni aradı, ben telefonda içimi çeke çeke ağlayıp bugün günlerden ne dedim, adam meğerse doğumgünüme hiç bakmamış :KK57:

İnsan sevdiğinin doğumgününü bilmez mi diye o gün bir konuşma yaptım, içine oturdu, bir daha asla es geçmedi beni hep mutlu etti. Daha önce kutlamayanlardandı ama benim için kutluyor.

Yani demem o ki birlikte aşılabilir, birlikte öğrenebilirsiniz. O zamanlar benim de zoruma gitmişti ayrılmayı düşünmüştüm ama iyi ki ayrılmamışım.
Bende ağır bir konuşma yaptım, ağlamadım ama ağlamaktan beterdim. O da üzülmüş güya. Birlikte öğrenebiliriz ama benimle az konuşuyor gün içinde. Cidden çok içime oturdu. Yakında doğumgünü. Ayrılmazsam öyle güzel kutlama yapıcam ki utansın. Nasıl oluyomuş görsün

Bende ağır bir konuşma yaptım, ağlamadım ama ağlamaktan beterdim. O da üzülmüş güya. Birlikte öğrenebiliriz ama benimle az konuşuyor gün içinde. Cidden çok içime oturdu. Yakında doğumgünü. Ayrılmazsam öyle güzel kutlama yapıcam ki utansın. Nasıl oluyomuş görsün

Az konuşmak ciddi bir problem, çevremde kimi öyle gördüysem eninde sonunda bitti ilişkileri. O kısma odaklanın bence.

Genel olarak ilgisiz biri galiba? Ben olsam sevgilim cok ilgili biri olsa ve 14 şubati kutlamasa bozulmazdim. Sacma bir gun gibi geliyo.

Benimki de her özel günde çiçek gönderirdi hatta konum bile var. Adam gibi çiçek soluyor yazık parana da dedim konuştuk baya olsun sana herşey değer dedi. Anaa 14 Şubat hiç bişey yok ben de o günü önemsemiyorum ama beklentimiz artırrdı çiçek gönderme derken bişey gönderme anladı galiba :)

K
İyi haftalar kızlar, derdimi kimselere açamadım yine size koştum geldim

Derdim yine malum kişi. 4.5 aylık sevgiliyiz. Biliyorsunuz 14 şubat geldi geçti. Ama kızgınlığı bende geçmedi.

Biz buluşamıyoruz, ben bunu kabul ettim. Uzaktan ilişki yürüten bir çok insan var dedim. Ama ben o gün bir şeyler beklemiştim. Kendisinin gelip sürpriz yapmasını bekledim, onu yapamazsa çiçek göndermesini bekledim. Hadi hediyeyi çiçeği geçtim, güzel bir mesaj bekledim. O gün farklı hissetmek istedim. Ama geçin güzel bir mesajı, o gün bana mesaj atmadı resmen. Zaten normalde de pek mesajlaşmaz, whatsaap'a girmez.

O gün kurstaydım, arkadaşımın sevgilisi ta Türkiye'nin öteki ucundan gelmiş sürpriz yapmış. Bir başkası elinde çiçekler geziyor. Sosyal medyaya girdim, girmez olsaydım. Yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum, ama imrendim. Ben de bekliyordum. Hakkım değil miydi?..
Bende ''yeter artık'' temalı mesaj attım. Aradı, size saydığım şeyleri ona da saydım. Bana adresini ver diyor:kızgın: Haklısın, beklenti içinde olduğunu bilmiyordum diyor. Neden beklenti içinde olmayım benim sevgilim yok mu dedim. Biz daha önce konuşmuştuk, kutlarız demişti. Bana daha önce ''sevmem öyle günleri'' dese beklenti içinde olmazdım.

Vermedim adresimi. Günümü mahvettin ya altın sandıklarda hediye bile göndersen kabul etmem dedim. İşte o gün başka olaylar olmuş da bilmem ne.Susuyor dinliyor haklısın deyip duruyor. Konuşmak istemiyorum deyip suratına kapattım.

Arkadaşıma anlattım ''ne var ayol, biz de kutlamadık. Saçma bir gün zaten. Adama ağır konuşuyorsun'' dedi. Sizde mi öyle düşünüyorsunuz? Abartıyor muyum?

Şimdi konuşuyoruz ama sinirliyim. Hala çok sinirliyim... Biliyorum ayrılmam gerek, ama pes etmek istemiyorum. Off emin değilim hiçbir şeyden. Sadece içimde kaldı 14 şubat.. Ben hayatımda hiçbir özel günü bir erkekle kutlamadım ondan heveslendim taktım belki de...
Kac yasindasin Kardes Allah askina.. Bunun yuzunden mi ayrilman gerekiyor Cocuk olmalisin lutfen aksini dusunmek istemiyorum. Kapitalist bir oyuna nasil bir deger bicip nasil iliskileri mahvediyorsunuz anlamiyorum ki.

K

Kac yasindasin Kardes Allah askina.. Bunun yuzunden mi ayrilman gerekiyor Cocuk olmalisin lutfen aksini dusunmek istemiyorum. Kapitalist bir oyuna nasil bir deger bicip nasil iliskileri mahvediyorsunuz anlamiyorum ki.
Bu sene sonunda 22 olucam, şu an 21

Biz de sevgililer gününü kutlamıyoruz, ama mazimiz bir 15 yıl var.

Şimdi ilişki başlamış daha 4-5 ay olmuş, sevgililer gününe önem vermiyorsan bile karşındaki insanda bir beklenti olabilir diye nezakaten de olsa kutlarsın eğer ki karşındakinin duygularına önem veriyorsan. Geçiniz o ay sevgililer günü de önemli değil muhabbetini bence. Bu adamın sevgisini baya baya sorgulamak gerekir. Olay sevgililer günümü kutlamadı değil bence, olay benim ne hissediyor olduğumu hiç düşünmedi/umursamadı.

Bence bundan ayrılınır.

Seviyorum pes etmek istemiyorum diyorsunuz iyi güzel ama karşı taraf siz kadar istekli değil bu ilişkide sanırım.
Yani ne bileyim hediyeyi çiçeği yok sayalım ama insan henüz 4-5 aylık sevdiceginin sesini de mi duymak istemez.
I-ıh bu iliskide normal olmayan bir şeyler var.

Back