- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi merkurvenus
24olacakYaşi kaç adamin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24olacakYaşi kaç adamin?
Bizde kutlamadık ama 5 gün sonra yıldönümümüzdü ve çift hediye almama teklifi benden geldi. Sevgiliyken gayette kutlardık. Bence haklısınız daha cicim ayındasınız. Kabalık etmişİyi haftalar kızlar, derdimi kimselere açamadım yine size koştum geldim
Derdim yine malum kişi. 4.5 aylık sevgiliyiz. Biliyorsunuz 14 şubat geldi geçti. Ama kızgınlığı bende geçmedi.
Biz buluşamıyoruz, ben bunu kabul ettim. Uzaktan ilişki yürüten bir çok insan var dedim. Ama ben o gün bir şeyler beklemiştim. Kendisinin gelip sürpriz yapmasını bekledim, onu yapamazsa çiçek göndermesini bekledim. Hadi hediyeyi çiçeği geçtim, güzel bir mesaj bekledim. O gün farklı hissetmek istedim. Ama geçin güzel bir mesajı, o gün bana mesaj atmadı resmen. Zaten normalde de pek mesajlaşmaz, whatsaap'a girmez.
O gün kurstaydım, arkadaşımın sevgilisi ta Türkiye'nin öteki ucundan gelmiş sürpriz yapmış. Bir başkası elinde çiçekler geziyor. Sosyal medyaya girdim, girmez olsaydım. Yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum, ama imrendim. Ben de bekliyordum. Hakkım değil miydi?..
Bende ''yeter artık'' temalı mesaj attım. Aradı, size saydığım şeyleri ona da saydım. Bana adresini ver diyor Haklısın, beklenti içinde olduğunu bilmiyordum diyor. Neden beklenti içinde olmayım benim sevgilim yok mu dedim. Biz daha önce konuşmuştuk, kutlarız demişti. Bana daha önce ''sevmem öyle günleri'' dese beklenti içinde olmazdım.
Vermedim adresimi. Günümü mahvettin ya altın sandıklarda hediye bile göndersen kabul etmem dedim. İşte o gün başka olaylar olmuş da bilmem ne.Susuyor dinliyor haklısın deyip duruyor. Konuşmak istemiyorum deyip suratına kapattım.
Arkadaşıma anlattım ''ne var ayol, biz de kutlamadık. Saçma bir gün zaten. Adama ağır konuşuyorsun'' dedi. Sizde mi öyle düşünüyorsunuz? Abartıyor muyum?
Şimdi konuşuyoruz ama sinirliyim. Hala çok sinirliyim... Biliyorum ayrılmam gerek, ama pes etmek istemiyorum. Off emin değilim hiçbir şeyden. Sadece içimde kaldı 14 şubat.. Ben hayatımda hiçbir özel günü bir erkekle kutlamadım ondan heveslendim taktım belki de...
Her ikisi de az. Bana karşı sorumluluğunu bilmiyor..
Iliskimizin ilk 2ayı böyle değildi. Son zamanlar iyice odunlaştıBiraz odun biri mi ?
O suratına kapatma konusunda herkes hatalısın diyor ama benim nedense yapınca içimin yağları erimişti Sinirim devam etti ama o hareket beni neden yatıştırdı bilmiyorumben sana hak verdim. benim eşim tam bir odundur.
ama biz flört ederken doğunun en ücra yerinde görev yapıyorduk. yani yokluk yeri gibi diyebilirim. o gün çalıştığı kurumdakilere birer gül dağıtmışlar hepsini toplamış bana baya gül buketi yapmıştı.
ha evlendikten sonra tırt o yüzden bari şimdiden böyle yapmasaymış.
ama en nefret ettiğim şey teli surata kapatmak. orda seni hatalı buldum
Çok teşekkür ederim çok iyisinizhakkinda hayirlisi insAllah cok mutlu olacagin bir iliski yasarsin
Son zamanlarda gerçek halini yansıtmaya Başlamış demek kiIliskimizin ilk 2ayı böyle değildi. Son zamanlar iyice odunlaştı
DemekkiSon zamanlarda gerçek halini yansıtmaya Başlamış demek ki
Çok odun değil misenin diğer kızlardan ne farkın var..
tek farkın bu odunla birlikte olman ..
evetÇok odun değil mi
Uzaktan ilişki mi yürütüyorsun, internet üzerinden mi görüşüyorsun? Şimdi bu adamın uzaktan ilişki yürüttüğü bir sürü sevgilisi olabilir, hangi birinize hediye alsınİyi haftalar kızlar, derdimi kimselere açamadım yine size koştum geldim
Derdim yine malum kişi. 4.5 aylık sevgiliyiz. Biliyorsunuz 14 şubat geldi geçti. Ama kızgınlığı bende geçmedi.
Biz buluşamıyoruz, ben bunu kabul ettim. Uzaktan ilişki yürüten bir çok insan var dedim. Ama ben o gün bir şeyler beklemiştim. Kendisinin gelip sürpriz yapmasını bekledim, onu yapamazsa çiçek göndermesini bekledim. Hadi hediyeyi çiçeği geçtim, güzel bir mesaj bekledim. O gün farklı hissetmek istedim. Ama geçin güzel bir mesajı, o gün bana mesaj atmadı resmen. Zaten normalde de pek mesajlaşmaz, whatsaap'a girmez.
O gün kurstaydım, arkadaşımın sevgilisi ta Türkiye'nin öteki ucundan gelmiş sürpriz yapmış. Bir başkası elinde çiçekler geziyor. Sosyal medyaya girdim, girmez olsaydım. Yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum, ama imrendim. Ben de bekliyordum. Hakkım değil miydi?..
Bende ''yeter artık'' temalı mesaj attım. Aradı, size saydığım şeyleri ona da saydım. Bana adresini ver diyor Haklısın, beklenti içinde olduğunu bilmiyordum diyor. Neden beklenti içinde olmayım benim sevgilim yok mu dedim. Biz daha önce konuşmuştuk, kutlarız demişti. Bana daha önce ''sevmem öyle günleri'' dese beklenti içinde olmazdım.
Vermedim adresimi. Günümü mahvettin ya altın sandıklarda hediye bile göndersen kabul etmem dedim. İşte o gün başka olaylar olmuş da bilmem ne.Susuyor dinliyor haklısın deyip duruyor. Konuşmak istemiyorum deyip suratına kapattım.
Arkadaşıma anlattım ''ne var ayol, biz de kutlamadık. Saçma bir gün zaten. Adama ağır konuşuyorsun'' dedi. Sizde mi öyle düşünüyorsunuz? Abartıyor muyum?
Şimdi konuşuyoruz ama sinirliyim. Hala çok sinirliyim... Biliyorum ayrılmam gerek, ama pes etmek istemiyorum. Off emin değilim hiçbir şeyden. Sadece içimde kaldı 14 şubat.. Ben hayatımda hiçbir özel günü bir erkekle kutlamadım ondan heveslendim taktım belki de...
Bizim ortak tanıdığımız çok, yüzyüze de görüştük. Küçücük bi yerde, ben hiç zannetmiyorum. Durduğu yer köyden beterUzaktan ilişki mi yürütüyorsun, internet üzerinden mi görüşüyorsun? Şimdi bu adamın uzaktan ilişki yürüttüğü bir sürü sevgilisi olabilir, hangi birinize hediye alsın