• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat'ta ne bekledim ne oldu..

Olay hediye değil bence bir güzel mesajı bile çok görmüş, muhtemelen seni “alıştırmak” istemiyor. Baştan ince nazik düşünceli olup sonra değişse neyse de böyle başladıysa böyle de gider.

Ayrıca ben de pek önem vermem böyle günlere ama eşim önem verir mesala. ilişkiler iki kişiyle yaşanıyor, o önem vermiyor diye oduna bağlamaya hiç hakkı yok!

Artı siz söyledikten sonra adres istemesi daha sinir bozucu. Ben olsam ben de sinir küpüne dönerdim.

Haklısınız. M merkurvenus

Onun hediyesi hazırdı, tek bir mesajını bekliyordum. ''Sevgililer günümüz kutlu olsun, seni seviyorum'' deseydi bile o hediye kargolanacaktı. Şimdi hediye elimde öfkemle kaldım. Prenses sendromu yok, eğer o sendrom olsaydı kıymete binerdim

siz hediye verirken illa bi karşılık mı bekliyosunuz? aklına gelmemiş kutlamamış. milyonlarca insanlar aynı gün kutlama yarışına girmek çok saçma değil mi? yıldönümü değil doğum günü değil bişey değil.

Kaç lira Allah aşkına bir çiçek. Ç.. S... diye uygulama var, oraya girip göndermek 5 dk bile almaz. Çok kırgınım çok...
Adresini fln bilmiyor diye aklına gelmemiştir, düz bakıyorlar her şeye, odunlar çoğu böyle. En azından telafi etmek istemiş , eder de bence ilerde. Genel olarak aranız iyi ise, sana iyi davranıyorsa, sadece bu günü takma bence.

Olay hediye değil bence bir güzel mesajı bile çok görmüş, muhtemelen seni “alıştırmak” istemiyor. Baştan ince nazik düşünceli olup sonra değişse neyse de böyle başladıysa böyle de gider.

Ayrıca ben de pek önem vermem böyle günlere ama eşim önem verir mesala. ilişkiler iki kişiyle yaşanıyor, o önem vermiyor diye oduna bağlamaya hiç hakkı yok!

Artı siz söyledikten sonra adres istemesi daha sinir bozucu. Ben olsam ben de sinir küpüne dönerdim.

Haklısınız. M merkurvenus
''Günümüz kutlu olsun, seni seviyorum'' dese bile bana yeterdi. Ben ona hediye almıştım, kargolayacaktım. Adresimi istiyor, sanki kabul edicem o şekilde. Ismarlama gibi.

Bence en baslarda kutlanmalı hami 3 4 sene gecer artık saçma gelir ama ilk zamanlar önemli. O gunu baskası ile gecırme ihtimali varmı
Yok o konuda eminim. Emekli amcalar gibi, her şeyden bezmiş gibi. Ben de sürprizler istedim.. Ben ona yaptım daha önce.. Daha 21 yaşındayım..Bilemiyorum

İyi haftalar kızlar, derdimi kimselere açamadım yine size koştum geldim

Derdim yine malum kişi. 4.5 aylık sevgiliyiz. Biliyorsunuz 14 şubat geldi geçti. Ama kızgınlığı bende geçmedi.

Biz buluşamıyoruz, ben bunu kabul ettim. Uzaktan ilişki yürüten bir çok insan var dedim. Ama ben o gün bir şeyler beklemiştim. Kendisinin gelip sürpriz yapmasını bekledim, onu yapamazsa çiçek göndermesini bekledim. Hadi hediyeyi çiçeği geçtim, güzel bir mesaj bekledim. O gün farklı hissetmek istedim. Ama geçin güzel bir mesajı, o gün bana mesaj atmadı resmen. Zaten normalde de pek mesajlaşmaz, whatsaap'a girmez.

O gün kurstaydım, arkadaşımın sevgilisi ta Türkiye'nin öteki ucundan gelmiş sürpriz yapmış. Bir başkası elinde çiçekler geziyor. Sosyal medyaya girdim, girmez olsaydım. Yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum, ama imrendim. Ben de bekliyordum. Hakkım değil miydi?..
Bende ''yeter artık'' temalı mesaj attım. Aradı, size saydığım şeyleri ona da saydım. Bana adresini ver diyor:kızgın: Haklısın, beklenti içinde olduğunu bilmiyordum diyor. Neden beklenti içinde olmayım benim sevgilim yok mu dedim. Biz daha önce konuşmuştuk, kutlarız demişti. Bana daha önce ''sevmem öyle günleri'' dese beklenti içinde olmazdım.

Vermedim adresimi. Günümü mahvettin ya altın sandıklarda hediye bile göndersen kabul etmem dedim. İşte o gün başka olaylar olmuş da bilmem ne.Susuyor dinliyor haklısın deyip duruyor. Konuşmak istemiyorum deyip suratına kapattım.

Arkadaşıma anlattım ''ne var ayol, biz de kutlamadık. Saçma bir gün zaten. Adama ağır konuşuyorsun'' dedi. Sizde mi öyle düşünüyorsunuz? Abartıyor muyum?

Şimdi konuşuyoruz ama sinirliyim. Hala çok sinirliyim... Biliyorum ayrılmam gerek, ama pes etmek istemiyorum. Off emin değilim hiçbir şeyden. Sadece içimde kaldı 14 şubat.. Ben hayatımda hiçbir özel günü bir erkekle kutlamadım ondan heveslendim taktım belki de...
14 subat icin degilde genel olarak fikrimi soylemek istiyorum sana yazmayan , cok fazla iletisim kurmayan ve zaten normalde de seninle ilgilenmeyen bir erkek sanirim zaten daha 4 bucuk ay olmus uzatmakta israr etme cunku sana deger veren seninle ilgilenebilecek farkli biri cikabilir karsina 4 bucuk ay bana gore kisa bi sure ondan bunu soyluyorum senin fikrin nedir etraftan ziyade ?

O kadar sinirliyim ki, sevgimi hissedemiyorum bile..

Bu tip erkekler kadınları hiç bir zaman mutlu edemez çünkü adamın yapısında incelik yok sana yapmayan başkasınada yapmaz. Romantik mişim diyorsun ya tabi ki oyle olacak kadınsın sen. Sana kadın olduğunu hissettirmiyosa ilgi göstermiyosa başlarım öyle aşkın cilvesine.

Balık burcu olacak adam dediğin.. şiddetle tavsiye ederim :))

14 subat icin degilde genel olarak fikrimi soylemek istiyorum sana yazmayan , cok fazla iletisim kurmayan ve zaten normalde de seninle ilgilenmeyen bir erkek sanirim zaten daha 4 bucuk ay olmus uzatmakta israr etme cunku sana deger veren seninle ilgilenebilecek farkli biri cikabilir karsina 4 bucuk ay bana gore kisa bi sure ondan bunu soyluyorum senin fikrin nedir etraftan ziyade ?
Ben seviyorum, bitmesini istemiyorum. Ama beni zorluyor, şansını zorluyor..

Bence 14 Şubat'tan daha önemli problemleriniz var.. İletişimsiz, mesajsız, heyecansız gördüm sizin ilişkinizi..

Biz de sevgililik dahil hiç kutlamadık bu saçma günü ama o gün eşim çiçekle sürpriz yapmıştı. Hiç beklemiyordum. Bu aralar başka sebeplerden çok tartıştık aramız süt liman olsaydı gerek duymazdı eminim :)

Bu tip erkekler kadınları hiç bir zaman mutlu edemez çünkü adamın yapısında incelik yok sana yapmayan başkasınada yapmaz. Romantik mişim diyorsun ya tabi ki oyle olacak kadınsın sen. Sana kadın olduğunu hissettirmiyosa ilgi göstermiyosa başlarım öyle aşkın cilvesine.

Balık burcu olacak adam dediğin.. şiddetle tavsiye ederim :))

Benim bulutların üzerinde olmaya hakkım yok mu... Ona sonraki günler normal davrandım, hiçbir şey olmamış gibi. Ama daha fazla rol yapamadım. Yeniden sinirim belli olmaya başladı..

siz hediye verirken illa bi karşılık mı bekliyosunuz? aklına gelmemiş kutlamamış. milyonlarca insanlar aynı gün kutlama yarışına girmek çok saçma değil mi? yıldönümü değil doğum günü değil bişey değil.

normaldede sms atmıyor whatsapa da girmiyor muş olay hediyede almaktan çok farklı bi boyutta bariz odunstyle

Amma abartmissin pes yani. Saçma sapan bir gün bu kadar onemseyenlere de inanamiyorum. Kusura bakma da sevgilinin yerinde olsaydım ben çoktan terkeder dim seni bu kadar uzatman da çekilmez.

Bence 14 Şubat'tan daha önemli problemleriniz var.. İletişimsiz, mesajsız, heyecansız gördüm sizin ilişkinizi..

Biz de sevgililik dahil hiç kutlamadık bu saçma günü ama o gün eşim çiçekle sürpriz yapmıştı. Hiç beklemiyordum. Bu aralar başka sebeplerden çok tartıştık aramız süt liman olsaydı gerek duymazdı eminim :)
Kimine göre saçma gelebilir, bence de çok mühim değil. Ama o kadar beklenti içindeydim ki.Neden böyle oldu bilmiyorum. Evet heyecansız, tek düze..

Amma abartmissin pes yani. Saçma sapan bir gün bu kadar onemseyenlere de inanamiyorum. Kusura bakma da sevgilinin yerinde olsaydım ben çoktan terkeder dim seni bu kadar uzatman da çekilmez.
Son 1.5 aydır aramız bozuktu, bu yüzden de beklenti içindeydim. Gönlümü alır belki diye.. Ben de bayılmıyorum bu duruma. Öfkemi kontrol edemiyorum ki konu açmışım değil mi?

normaldede sms atmıyor whatsapa da girmiyor muş olay hediyede almaktan çok farklı bi boyutta bariz odunstyle

o zaman ayrılsın yani demek ki adamın hamurunda yok. açıkçası odun alıp yontmaya uğraşacağıma direkt yontulmuşunu bulurum daha iyi.

Benim bulutların üzerinde olmaya hakkım yok mu... Ona sonraki günler normal davrandım, hiçbir şey olmamış gibi. Ama daha fazla rol yapamadım. Yeniden sinirim belli olmaya başladı..

Sinirini değilde direk engellediğini göster bence kendine biraz değer ver. seni mutlu edebilecek insanla yol al. böyle ruhsuz adamlara karşı duyulan sevgiler aynı evin içine girince mum gibi sönüyor.

Onun hediyesi hazırdı, tek bir mesajını bekliyordum. ''Sevgililer günümüz kutlu olsun, seni seviyorum'' deseydi bile o hediye kargolanacaktı. Şimdi hediye elimde öfkemle kaldım. Prenses sendromu yok, eğer o sendrom olsaydı kıymete binerdim
İyi de onun hediyesini bekleyip hediyeyi ona göre kargolamak ne saçma. Madem aldın gönderseydin ondan sonra birşey yapmazsa trip atardın. İçten duyguların olmadığı bir ilişki sanırım. Adam adres ver demiş hediye göndereyim de sus dermiş gibi. Hediye göndermek için hediyeyi bekleyen arayıp çevresindekileri örnek verip sonra da yüzüne telefonu kapatan birinden ben anında ayrılırdım adam yine sabırlıymış.

Back