Gitmicem Pısırık korkağın teki daha beni arayamıyor . Mesajla biraz bekle gelip alıcam seni diyor . Annesinden korkuyor heral GİDERMİYİM ASLA birde Ablası Annemde kalıyorum diye hor görmüş biraz kalabalığız diye terbiyesiz yarın saray gb eve geçip işimi tekrar kurayım da nasıl ayakta duruluyor görsünler Almanyada temizlik yapıp gelip burda hava atmsını biliyorlar gittim gördüm kutu gb evde yaşayıp temizliğe gidiyorlar burda paraları biraz değerli olduğu için sanki zenginmiş havası atıp gidiyorlar onların yılda yaşadığı tatili biz burda hergün yaşıyoruz eve kapanıp bir yere çıktıkları yok orda aldıkları paramı dayanır biz Türkiyede her gün gezebiliyoruz komşun bile yeter orda kapılarını çalacak kimseleri yok birde oraya gidiyoruz bu şartlarda gelin beyenmeyip ezmeye kalkıyorlar eski kafalar kocada sesiz kalıyor pısırık anca akşama kadar tv karşısında otursun aman kimse nazlımıza karışmasın Anneci tip daha karısına sahip çıkamıyor sesli bile arayamıyor birde evlenip günahımızı alıyorlar insan yüzü görmüyorlar ondan geri kalmışlar terbiyesizler ben burda kendi işimin patronuyken işimden oldum onun yüzünden ahhhh akulsız başım ama buda bana ders oldu güzel bir ders ben yine kurarım işimi yine ayaklarımın üstünde dururum onlar orda kurutsunlar robot gb çalışsınlar hayatları yok beee nelerine güveniyorsalar ohhh bee yazdım içimi döktüm Seni seviyorum diyo birde utanmadan pısırık ben bitti deyincede aramızdaki bazı sırrları aileme söylemekle tehtit ediyor terbiyesiz birde adam olcak kendi ailesine söylemiş onlar da beni tehtit ediyorlar utanmazlar onlardan önce söyledim ben zaten haberleri yok Allahın sevgili kuluymuşumki beni göndermiş pis yüzlerini gösterdi bana erkenden