Gerçekleşen rüyalarım artık çilem oldu

O kadar düşündüğüm konular varki, bilirseniz uykunuz kaçar saçınız beyazlardı :KK70: Hemen boyle damga vurmayi seven tipleri anlamiyorum vallahi de billahi de. Anlamaya da calismam. Alt ust ruyalarimi ve yasadiklarimi yazmisim, hemen boyle sacma sapan klise taktiniz :KK70: bravo yaniiiii. Bakin benim gibi ruyasi gerceklesen baska da arkadaslar varmis burda. Once de yazdim gene yazayim, sadece evlilik degil bir baska seyler icin de goruyorum bu tip ruyalari. Amaan anlamadiysaniz anlamayin bana ne ya
Saçma sapan her şeyi gülerek anlatmaya çalışınca zaten bir şey anlaşılmıyor dediğinizden. Uykumun kaçacağı dertlerinizi belirtirken bile gülüyorsunuz.

Konu sadece koca ile ilgili. Ne diyelim? Demek ki sadece kocalı konularda rüyalarınız tutuyor ki onları anlatmışsınız demişiz.

İnşAllah hayırlı olur rüyanızın sonucu. Fazla düşünmemeye çalışın.

İnşallah. Aslında düşünmüyorum ama 2 senedir yaşadıklarımdan sonra aklımı kurcalamaya başladı rüyam. Kimseye de anlatamadım. Anlatınca bu yükten kurtuluyorum aslında. Sayeniz de yazdım buraya. Allah razı olsun:) sizin rüyanız da hayırla sonuçlansın inşallah.

Bi kere bir arkadaşın evine gitmiştim, yan odada ablası uyuyordu, rüyamda kıza güzel küpeler takılıuordu, uyanınca dedim sen nişan falan mı oldun, bence sen bu sene evleneceksin diye, kız şaşırdı gerçekten de nişan olmuş, benim oysa haberim yoktu, o sene de evlendi yani.
Bu gece beni gorursen yarin yazarsin o zaman ay heyecanlandim ki :) saka bi yana eskiden benimde cikardi ama artik cikmiyor cok sukur hic iyi bisi gormezdim zati

Allah razi olsun sizden :) Alninizdan opesim geldi. Birsey anlatmak da zormus bu tip insanlara, madem anlamiyolar, susup gecsinler degilmi. Amaan bosverelim.
Bence de hiç polemiğe girip banlanmayin.
Benim rüyalarım çıkmaz daha doğrusu çok fazla rüya gördüğüm için arada çıkan da oluyor çıkmayan da. Ama çok ayrıntılı rüya görürüm. Renkleri, o an düşündüklerimi hatta yediğim içtiğim şeyin tadını bile alıyorum rüyamda ve gerçekten böyle rüya görmek beni çok rahatsız ediyor. Çünkü insan ister istemez etkileniyor. Özellikle kötü bir rüya görünce.

X