• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat'ta ne bekledim ne oldu..

Sinirini değilde direk engellediğini göster bence kendine biraz değer ver. seni mutlu edebilecek insanla yol al. böyle ruhsuz adamlara karşı duyulan sevgiler aynı evin içine girince mum gibi sönüyor.
Yorumlarınızı çok sevdim, beni anladınız:) Kendimi maddiyatçı gibi bile hissettim. Ben de onunla tatile geziye gitmek istiyorum, ben de hediye istiyorum, ben de aşk sözleri duymak istiyorum. Ki ben de hediye alırım, aldım da. Paraya da kıyarım, tatili ben bile öğrenci halimle tamamını üstlenebilirim. Hiç önemli değil. Ama artık kendimden bile şüpheye düştüm maddiyatçı mıyım niye bekliyorum diye.

Sizin temelden iliski saglam degil ki arkadasin onemsemiyo olabilir ama sen onemsiyosun. Daha ne kadar katlanabileceksin bu adama bakalim. Nerden tutsan elinde kalir adam seni takmiyo

İyi de onun hediyesini bekleyip hediyeyi ona göre kargolamak ne saçma. Madem aldın gönderseydin ondan sonra birşey yapmazsa trip atardın. İçten duyguların olmadığı bir ilişki sanırım. Adam adres ver demiş hediye göndereyim de sus dermiş gibi. Hediye göndermek için hediyeyi bekleyen arayıp çevresindekileri örnek verip sonra da yüzüne telefonu kapatan birinden ben anında ayrılırdım adam yine sabırlıymış.
O bana hediye göndermezse ben de göndermeyim mantığıyla göndermemezlik yapmadım. Hediyenin turşusunu kuracak değilim, ona aldım onun sonuçta. Bana böyle yapınca gönderesim gelmedi, açık ve net.Güzel bir mesaj atsa bile gönderecektim. Bilmiyorum hangimiz daha sabırlıyız. İlgilenmiyor da, tek sorun 14şubat değil yani.

Yorumlarınızı çok sevdim, beni anladınız:) Kendimi maddiyatçı gibi bile hissettim. Ben de onunla tatile geziye gitmek istiyorum, ben de hediye istiyorum, ben de aşk sözleri duymak istiyorum. Ki ben de hediye alırım, aldım da. Paraya da kıyarım, tatili ben bile öğrenci halimle tamamını üstlenebilirim. Hiç önemli değil. Ama artık kendimden bile şüpheye düştüm maddiyatçı mıyım niye bekliyorum diye.

Tabi canım yaa erkeklerin soyu tükenmediya inan ki çok ince ruhlu insanlar var sana tavsiyem biriyle yakınlaşmadan daha sana merhaba dediği anda hemen burç yorumunu oku ona göre yakınlaş yada uzak dur bu çok önemli cidden.. çevremde ki insanların hepsi burcunun özelliklerini yansıtıyor ailem, kocam, arkadaşlarım. :)

Tabi canım yaa erkeklerin soyu tükenmediya inan ki çok ince ruhlu insanlar var sana tavsiyem biriyle yakınlaşmadan daha sana merhaba dediği anda hemen burç yorumunu oku ona göre yakınlaş yada uzak dur bu çok önemli cidden.. çevremde ki insanların hepsi burcunun özelliklerini yansıtıyor ailem, kocam, arkadaşlarım. :)
Size özelden burçlarımızı söylesem, söyler misiniz. Ben pek anlamıyorum, googledan baktıklarım da tutmuyor:)

Ben sizi anladim aslinda derdinizin 14 subat olmadigida asikar. Zaten iliskinin temeli sarsintida belliki. Uzaktan iliski yürütmek zaten basli basina cok zor birsey. Birde icine ilgisizlik, iletisimsizlik girerse tabiri caize gözden irak olan gönüldende irak olur elbette.

Ben sizi anladim aslinda derdinizin 14 subat olmadigida asikar. Zaten iliskinin temeli sarsintida belliki. Uzaktan iliski yürütmek zaten basli basina cok zor birsey. Birde icine ilgisizlik, iletisimsizlik girerse tabiri caize gözden irak olan gönüldende irak olur elbette.
Çok teşekkür ederim beni anladığınız için:) Her zaman ilgili olsaydı 14şubat umrumda olmazdı ki. Ben bari o gün özel hissetmek istedim. Bi de bana kızanlar oldu, yok onun yerinde olsalarmış ayrılırlarmış falan. Bir de ben içimden ne geçiyorsa çat diye söylüyorum. O da dinleyip haklısın diyor ama düzelmiyor

Evlenince zaten bundan bi tane evde olacak, şimdiden bu tarza bulaşma gönünü hoş edecek birini bul. Genç kızlar flört değilde akrabalık yaşıyor sanki artık, bu ne?!

Daha flört dönemindesiniz ama 20 yıllık evli gibi olmuşsun.Genel olarak ilgisiz biri anladığım kadarıyla.Önemli olan maddiyat değil tabiiki.Ama kutlamamış bile.Bir çiçek ya da çok pahalıya kaçmayan bi hediye olabilirdi.Bence seni yeteri kadar sevmiyor,ortada mücadele edecek birşey göremedim ben.Ayrıl gitsin.Yada evlenirsen de hiçbirşey beklememeye devam et.

bakın sizin bu adamla beklentileriniz uyuşmuyor.
daha önce açtığınız konuları hatırlıyorum, salt buna bakarak demiyorum bunu.
bu adam bu kadar. bunu kabul edin. sizi istediğiniz kadar aramayacak, istediğiniz kadar mesaj atmayacak, istediğiniz sürprizleri yapmayacak. romantikliklerle sizi şımartmayacak.

bu, o adamın kötü birisi olduğunu göstermez.
bırak 14 şubat kutlamayı, erkek arkadaşına “doğum günün kutlu olsun” bile demeyen birisi olarak söylüyorum bunu.

bu adamın huyunu suyunu kabul edin. sadece kendinizi yıpratıyorsunuz.

Daha flört dönemindesiniz ama 20 yıllık evli gibi olmuşsun.Genel olarak ilgisiz biri anladığım kadarıyla.Önemli olan maddiyat değil tabiiki.Ama kutlamamış bile.Bir çiçek ya da çok pahalıya kaçmayan bi hediye olabilirdi.Bence seni yeteri kadar sevmiyor,ortada mücadele edecek birşey göremedim ben.Ayrıl gitsin.Yada evlenirsen de hiçbirşey beklememeye devam et.
Ona düşün diye süre bile verdim. Seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Bu nasıl sevgi anlamadım.. Bir çiçek kaç lira olabilir, ki pahalı olsa bile onu sarsmaz durumu iyi

bakın sizin bu adamla beklentileriniz uyuşmuyor.
daha önce açtığınız konuları hatırlıyorum, salt buna bakarak demiyorum bunu.
bu adam bu kadar. bunu kabul edin. sizi istediğiniz kadar aramayacak, istediğiniz kadar mesaj atmayacak, istediğiniz sürprizleri yapmayacak. romantikliklerle sizi şımartmayacak.

bu, o adamın kötü birisi olduğunu göstermez.
bırak 14 şubat kutlamayı, erkek arkadaşına “doğum günün kutlu olsun” bile demeyen birisi olarak söylüyorum bunu.

bu adamın huyunu suyunu kabul edin. sadece kendinizi yıpratıyorsunuz.
Kötü biri değil zaten evet. Ben de bu ilişkide kendimi tanımaya başladım. Kendimi odun sanardım, baya romantikmişim. Sabırsız sanırdım, bu adama aylardır sabrediyorum. Arada ağır konuşuyorum yine anlamıyor düzelmiyor.

Bence haklısın . Hediye illa özel günlerde verilmez yada özel günlerde illa kutlama yapmak zorunda değilsiniz ama arayıp bi seni seviyorum demesini yada güzel bi mesaj yazmasını beklemek suç değil. Anladığım kadarıyla bu sizin ilk 14 şubatınız bence en azından bi aramalı bi mesaj atmalıydı böyle hödüklere laf anlatmaya çalışıyoruz işte . Ben yoğundum yorgundum gibi şeyleride anlamıyorum hiç mi yemek yemiyor tuvalete gitmiyorda 2 dk arayıp konuşamıyor bence çoook haklısınız :halay:

Back