- Konu Sahibi yaowwwwssss
Çocuk biraz çakala benziyor sanki ilk buluşmada söylediği şeyler, attığı mesaj dan bunu çıkarım. Bana kalırsa boşver sen bunu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk biraz çakala benziyor sanki ilk buluşmada söylediği şeyler, attığı mesaj dan bunu çıkarım. Bana kalırsa boşver sen bunu canım
itici geldi bana da. normal değil yani bu tarz konuşması. niyetinden şüphe ederdim ben de olsam.:44:
Bence sen ona iyi bir ders vermelisin. seni bir daha aradığında sana ısınamadım tarzı konuş.
Demin aradı cnm kayağa gidiomuş
Dedim iyi yolculuklar hiç pas vermedim inanamıorum 32 yaşında ama adam çok çocukça ciddi değil
Şimdi benim anlamadığım siz daha bir ilişkiye başlamadınız ne diye sana haber veriyor ki:44:
Çünkü dengesiz ben bunu çıkardım burdan yani ben daha olgunum onun yanında resmen ben olgun kaldım
50 yaşında dayısı ve 17 yaşında sevgilisi cabası
Dayısının sevgilisi 17 yaşındaymış bu nasıl bir aile
evet dayısının sevgilisi 17 yaşındaymış
Ve dayısı beni telefona istemiş oda verdi çok şaşırdım emrivaki yaptı
Dayısı dioki eminim çok güzelsin Benim yiğenim çirkinlerle takılmaz
Dedim biz takılmıyoruz ve yiğeninizi tanımıyorum daha
Aile boyu rezalet ne diyim şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarını takılmak falan 50 yaşındaki bir adamın kullandığı kelimelere bak. Şu buluşmaya ayrınıtılı bir anlatsana merak ettim
Canım bu beni iş yerime yakın bi yerden aldı
Arabada giderken sohbet ettik sonra cafeye giriyorduk dediki UGG giymişsin ben hiç sevmem bende dedim ama ben seviyorum
Sonra cafede baya sohbet muhabbet hep yaşadıgı hayatı eski sevgililerini anlatıo işte gezmeyi çok sevdiğini sölüo ben sessiz ve şaşkın dinliorum daysının resimlerini gösterdi
Çılgın bedişteki necmi dedi gibi
deidki 2 mankenle evlendi boşandı şimdi 17 yaşında sevgilisi var dedi
Bende ne biçim hayat hiç normal değil dedim oda bencede normal değil dedi anlattı baya işte dayısı aradı bana verdi teli
sonra bana dedi sen anlat ben dedim anlatcak pek bi şi yok ben ev kızıyım işten eve evden işe
sonra kalkalım dedi kalktık ben otobüsle gitcem dedim olurmu dedi ben bırakırım dedi eve yakın bi yerde indim ama çok ciddiyetsizdi çok rahat sanki takılacak kız arıyor
şu yünlü botlar varya cnm o
Yuh yani ne kadar şekilci bir insan tamamen senin dış güzelliğine takılmış kalmış. Ne kadar özgüveni yüksek bir insan. Neyse canım aradığı zaman aç konuş ama dikkate alma bu adamı sende onunla alay et
bide bnm yanımda sürekli cebi çaldı msj geldi o msj attı ayıp yahu ayıpp
Belli anlattığın kadarıyla güvenilmez erkek tipi.