• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Mucizesi - Buyrun Yorumlayım Kızlar Ne Yapmalıyım

çok güzel haberler.inşallah iyi biri çıkar .ama eski olayları anlatmaya gerek var mı?:44::44::44::44:evlenmedinki sen.anlaşmazlık oldu.ayrıldınız.bilemedim.tabi hayatımıza giren her insana karşı temkinli davranmak durumundayız.ne yazıkki insanlar kendilerini çok güzel allayıp pullayabiliyorlar.

hayırlısı olsun
hoş tesadüflerle tanışmışsınız
bitip gideni düşünme önüne bak şimdi.
hemen çıkmak zorunda değilsiniz kahve için çay için, sinemaya gidin muhabbet edin, önce arkadaş olun birbirinizi tanıyın.
ama bu fırsatı ikiniz de değerlendirin kısmetin nereden geleceği belli olmaz.hem de böyle manalı hayırlı bir günde:34:

Canım tabiki düşüncende haklısın eskisini unutmadan yeni bir ilişkiye başlanmaz

Fakat onun imkansız oldugunu bildiğimiz için EBANK a bir şans verip en azından birbirimizi tanımamız için zamana yayabiliriz

CANIMM tabikii unutmadan olmazz amaa unutturabilcek biri olabir ben biliyorum seninn yaşadıklarınııı kolay değill ama bi adımm atmalısınn hayatını onu düşünerekk hattaa yaptığınn giçbişeye değmeyenn bi insannla geçiremezsinn ben güzel olacagına inanıyorumm çünküü sennn çok temiz kalplisinn tabikii hemenn atlamıycaksınn amaa bence zmanla süper olucak bi şans :16:

Bu çok güzel bi haber:16:

Yemeğe çıkın, gezin, tanıyın birbirinizi.

Ama sakın sakın eskilerinden bahsetme. :51:

Olmadı arkadaş olursunuz :52:

Son düzenleme:
böyle tesadüflere hep inanmısımdır, ben de aşkımla büyük bir tasadüf sonucu tanışmıştım:16:
bence sana eskiyi unutturacak biri olabilir.
hem bir kahve içmekten bişey olmaz:34:

ben bir ilişkiden hemen çıkıp başka bir ilişkiye başlayanlara hep kızmışımdır.
eskisini unutmadan yeni ufuklara yelken açmak bana ters geliyor.
ama senden yana bir sorun yoksa, yani eski sevgilini unuttuğuna gerçekten eminsen yine karar senin.
benim fikrimi soracak olursan da duygularını iyice bir sorgula..
canla gerçekten ondan hoşlandığın için mi görüşmek istiyorsun yoksa diğerini unutmak için mi?
çivi çiviyi söker..
sebep nolursa olsun görüşmelisin..hemen ilişkiye başlamasanda en azından tanıma fırsatın olur..ve geçmişini ona sölersen ileride ciddiyet olursa sağlam temellerde olur hiç olmazsa..
üzülecek zamanın olmaz tatlım..
hayırlı olsun çok mutlu oldum..

Bu arada buna 14 Şubat Mucizesi değil, kandil mucizesi demelisin:9: Kandil msjın vesile olmuş ne de olsa:16:

Seni her başlıkta yorularını falan gördüğümde üzülüyodum.durumunuda takip ettim en başından..senin adına çok sevindim ya en azından bi gece mutlu onu düşünmeden uyucan belkide bundan sonraki her gece..ben gerçekten kısmet olarak görüyorum allahın sevdiği kulusun ..bence bi kahve içip muhabbet etmekten HİİÇ bir zarar gelmez..hem senin bir kahveye ihtiyacın var bence:21:

Seni her başlıkta yorularını falan gördüğümde üzülüyodum.durumunuda takip ettim en başından..senin adına çok sevindim ya en azından bi gece mutlu onu düşünmeden uyucan belkide bundan sonraki her gece..ben gerçekten kısmet olarak görüyorum allahın sevdiği kulusun ..bence bi kahve içip muhabbet etmekten HİİÇ bir zarar gelmez..hem senin bir kahveye ihtiyacın var bence:21:

Canım benim

Daha öncede beni takip ettiğini söylemişsin çok sağol fikirlerin için çok destek oldun

Cumartesi kave içmeye gelebilirim diye yarın arayıp söyeleyeceğim

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

çok güzel ya filmlerde ki gibii :52::52: bu tesadüf boşuna değildir belkii bi çıkın kahve için oturun konuşun bakalım nasıl olucakk çok sevindim sizin adınızaa:16::16:

böyle bir 14 şubat sürprizi yok vallahi yok:)))) okurken ben heyecanlandım:) hakkında hayırlısı tatlım ama birk ahveden birşey çıkmaz bence git bir görüş.gerçi sen şimdi heyecandan eski sevgilini zaten önemseyemezsin de ama arkadaşların dediği iki şeye katılıyorum:)
1.eski sevgilinin kafanda bittiğine %100 emin olmadan bir ilişkiye başlama
2. Aşk tesadüfleri gerçekten de severmiş:64:

böyle bir 14 şubat sürprizi yok vallahi yok:)))) okurken ben heyecanlandım:) hakkında hayırlısı tatlım ama birk ahveden birşey çıkmaz bence git bir görüş.gerçi sen şimdi heyecandan eski sevgilini zaten önemseyemezsin de ama arkadaşların dediği iki şeye katılıyorum:)
1.eski sevgilinin kafanda bittiğine %100 emin olmadan bir ilişkiye başlama
2. Aşk tesadüfleri gerçekten de severmiş:64:

Evet şaka gibi bir tanışma oldu ama şimdi buluşunca neler olacak önemli olan bu

sağol cnm iyi dileklerin için

Back